Miniprojektorer För Smartphones: De Bästa Modellerna För Din Telefon. Funktioner, Tips För Val Och Användning

Innehållsförteckning:

Video: Miniprojektorer För Smartphones: De Bästa Modellerna För Din Telefon. Funktioner, Tips För Val Och Användning

Video: Miniprojektorer För Smartphones: De Bästa Modellerna För Din Telefon. Funktioner, Tips För Val Och Användning
Video: 5 Best Portable Projectors To Buy On Amazon in 2020 2024, Maj
Miniprojektorer För Smartphones: De Bästa Modellerna För Din Telefon. Funktioner, Tips För Val Och Användning
Miniprojektorer För Smartphones: De Bästa Modellerna För Din Telefon. Funktioner, Tips För Val Och Användning
Anonim

Med teknikens utveckling har människor blivit mer krävande på teknik. Nya prylar erövrar användare med sina möjligheter, och en av de enastående enheterna under dessa år är miniprojektor för smartphone … Denna enhet skapades på grundval av prototypen för stationära bioprojektorer.

Gadgeten återger bilden från surfplattan / smarttelefonen till vilken vägg som helst, så att du kan titta på filmer med komfort och fullständig nedsänkning. Filmuppspelning är inte den enda funktionen i miniprojektorn. För affärsmän och kontorsarbetare kan du med en sådan enhet enkelt visa arbetspresentationer för teamet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper och egenskaper

Bland funktionerna bör markeras

  • Göra flera saker samtidigt - projektorn är lämplig både för att titta på videor och för att visa arbetspresentationer med diabilder. Videospelälskare kommer också att kunna använda tekniken och sända spelet till den stora skärmen, vilket kommer att kraftigt förbättra känslorna i spelet.
  • Lätt och kompakt … Den viktigaste och viktigaste egenskapen hos smarttelefonprojektorer är gadgets lägsta vikt och dess lilla storlek. Det betyder att enheten passar bekvämt i en medelstor handväska eller portfölj.
  • Minsta antal inställningar och enkel anslutning till telefonen … Projektorerna har bara några få kontakter och en förenklad meny - ingen tidskrävande maskinvaruinstallation krävs. Det räcker med att ansluta en smartphone och slå på själva enheten - så visas bilden på skärmen.
  • Begränsad livslängd, mätt i timmar . Detta är ingalunda en positiv egenskap, och det är mycket viktigt att ta hänsyn till det. Den tekniska utrustningen har ett maximalt antal timmar under vilken enheten kommer att projicera bilden. När huvudlinsen är sliten slutar enheten att fungera korrekt. Du bör inte vara rädd för den här funktionen: tillverkare försöker maximera driftsgränsen för en projektor, så nästan vilken enhet som helst kommer att hålla minst ett år med en genomsnittlig belastning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Duken för att ta emot bilden måste vara platt och utan böjningar. Annars deformeras bilden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Så snart kompakta multimediaprojektorer började dyka upp på marknaden bestämdes det att dela upp dem i tre olika kategorier för att enkelt kunna välja. Alla kategorier har sina egna storlekar och möjligheter, därför beskrivs de ungefärliga egenskaperna för var och en av dem nedan.

  1. Bärbar projektor . Detta är en kopia av fullvärdiga, skrymmande enheter. Den skiljer sig från dem i sin reducerade storlek och något avkortade egenskaper.
  2. Pico -projektorer . De minsta och mest kompakta representanterna för prylen. De har en lätt plastkonstruktion, alla valfria element saknas för att minska storleken.
  3. Fristående projektionsstationer . Detta är en separat kategori, eftersom dessa projektorer kan reproducera material utan att använda ytterligare prylar (smartphone, surfplatta). De kompakta stationerna har ett eget externt lagringsutrymme och en USB -flash -enhet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärken

Det finns många erbjudanden från både kända märken och kinesiska tillverkare. Användaren måste själv bestämma vad han ska välja - ett märke som är dyrare, men tidstestat, eller en kinesisk projektor med risk för en överhängande haveri.

Bild
Bild
Bild
Bild

Epson

Företaget är känt för kvalitetsproduktion av skrivare och all tryckrelaterad utrustning. Sedan början av utvecklingen av projektionsenheter engagerade Epson sig i spänningen och släppte flera modeller som är nöjda med deras prestanda och överflöd av funktioner.

Epson EB-1781W levereras till användaren tillsammans med originalpåsen för transport av enheten … Skalet har också en funktionsuppsättning Gest Presenter , låter dig bläddra igenom presentationsglas med en handgest från hörnet av skärmen.

Bild
Bild

TouYinger

TouYinger Everycom X7 är en nyfiken modell från Kina . Den har en inbyggd omslag baserat på Android -operativsystemet , vilket borde utöka listan över möjligheter kraftigt. Tillverkaren noterar att gadgeten inte värms upp alls, och du kan till och med använda den som en TV - du kan glömma en digitalbox eller antenn och njuta av TV.

Faktum är att allt inte är så lyckligt, och anledningen är att kineserna försökte utrusta en bärbar pryl med för många funktioner - det visade sig vara en besvärlig enhet för löjliga pengar. Android-systemet är installerat rått och är inte avsett för en lågeffekts digitalbox när det gäller RAM.

Bild
Bild

Lg

Det globala varumärket som främst är känt för bildskärmar och TV -apparater har också utökat sitt sortiment med kompakta projektorer. LG tillverkar mångsidiga enheter som är inriktade på multitasking.

I det kompakta segmentet finns en intressant modell - CineBeam LG PH30JG . Projektorn erbjuder användaren en justerbar bottenfot för takprojektion, trådlös anslutning och en kraftfull inbyggd strömförsörjning för 3 till 4 timmars kontinuerlig drift.

Bild
Bild

Som oss

Liksom andra globala varumärken håller Asus ribban för kvalitet och erbjuder högkvalitativa projektorer för mobiltelefoner. Företaget har släppt en rad med 4 lösningar, var och en är kompakt och fokuserad på specifika uppgifter.

Det inbyggda ljudsystemet samt den långa batteritiden (upp till 5 timmar) gör produkten till ett populärt val. Dessutom har en Power-bank-funktion lagts till i deras projektorer, som erbjuder att ladda mobiltelefoner från projektorn. Varför detta görs är inte helt klart, eftersom batteriet inte är tillräckligt stort för att ladda minst 1 telefon helt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

För att välja rätt projektor måste du vara uppmärksam på vissa detaljer. Bland dem kan följande faktorer särskiljas.

  • Mått på prylen . Även om storlek och vikt har hållits till ett minimum bör man överväga var projektorn kommer att sitta i hemmet. Barnrum för att titta på tecknade serier, vardagsrum för bekvämt spel - varhelst användaren bestämmer sig för att placera projektorn måste du hitta en lämplig plats. Annars har enheten ingenstans att placera den efter köpet.
  • Noggrann undersökning av recensionerna om modellen för telefonen . Eftersom bärbar väggkonstteknologi är ett relativt nytt ord inom elektronik har absolut säkra märken ännu inte dykt upp utan minus i design. Därför är det lämpligt att läsa alla recensioner för produkten innan du köper den. Och du måste leta efter mestadels dåliga recensioner för att se alla nackdelar med att använda.
  • Priskategori . Priserna är breda - från flera tusen rubel till 100 tusen, så här bestämmer konsumenten om det är värt att betala för kvalitet eller är det bättre att spara. För genomsnittlig kvalitet kan du inte sjunka under priset på 5-8 tusen ryska rubel.
  • Innebörden av köpet . Projektorer är verkligen mångsidiga. Men oftare köper en person en sak för ett specifikt ändamål. Och redan när du känner till detta mål kan du välja en produkt baserad på behov: billiga projektorer målade i stil med animerade filmkaraktärer säljs för barnfilmer. För affärsändamål kommer enheten att vara så lätt och liten som möjligt. För hemvisning rekommenderas att välja en modell med en attraktiv design och förlängd livslängd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Driftfunktioner

En projektor är en tekniskt komplex enhet, och det finns nyanser i driften av denna utrustning … För att använda enheten utan problem och ytterligare reparationer måste du känna till några punkter av skötsel och användning.

Först och främst är det skydd mot droppar, fukt och damm … Detta är ett uppenbart faktum, och det gäller alla elektroniska mekanismer. Fullt skyddade projektorer finns inte idag. Detta innebär att användaren noggrant måste använda enheten och regelbundet torka av det damm som samlats på ytan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter köpet får användaren detaljerade instruktioner för hur du använder gadgeten - den här texten måste läsas noggrant och beaktas vid vård av projektorn.

Rekommenderad: