Craftsman Cultivators: Funktioner För 900 -serien 24, 29802, 29701 Och Mer. Val Av Subtilitet Och Tips För Användning

Innehållsförteckning:

Video: Craftsman Cultivators: Funktioner För 900 -serien 24, 29802, 29701 Och Mer. Val Av Subtilitet Och Tips För Användning

Video: Craftsman Cultivators: Funktioner För 900 -serien 24, 29802, 29701 Och Mer. Val Av Subtilitet Och Tips För Användning
Video: Best Garden Tillers 👌 Top 5 Garden Tiller Picks | 2021 Review 2024, April
Craftsman Cultivators: Funktioner För 900 -serien 24, 29802, 29701 Och Mer. Val Av Subtilitet Och Tips För Användning
Craftsman Cultivators: Funktioner För 900 -serien 24, 29802, 29701 Och Mer. Val Av Subtilitet Och Tips För Användning
Anonim

Odlare är en av de mest populära och efterfrågade typerna av jordbruksutrustning. Bland dem intas en hedervärd plats av produkterna från det amerikanska företaget Craftsman. Under årens arbete på världsmarknaden kunde tillverkaren från USA rekommendera sina odlare som en av de mest pålitliga och hållbara. Modeller som 900 -serien 24, 29802, 29701 och 99206 vann genast sommarinvånarnas fördel och bevisade deras effektivitet vid användning.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Hantverkare har en rad fördelar, bland vilka finns följande:

  • fräsar av hög kvalitet, i vilka tillverkningsprocessen uteslutande hållbara material används; stål är särskilt härdat, vilket säkerställer dess styrka och motståndskraft mot höga belastningar;
  • alla delar av odlarna har ett avancerat skyddssystem som inte tillåter fasta partiklar att komma in i arbetselementen;
  • varje modell är utrustad med stora hjul med ett djupt slitbanemönster för otrolig manövrerbarhet; Dessutom tillåter det odlare att röra sig på mjuk mark;
  • kultivatorhandtag är ergonomiskt formade och har speciella gummikuddar; denna design ger ett säkert grepp i händerna under bearbetningen av marken.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den enda nackdelen med företagets modeller är deras höga kostnader, men det är fullt motiverat, med tanke på utrustningens tillförlitlighet, hållbarhet och effektivitet.

Laguppställningen

Craftsman erbjuder ett stort utbud av odlare, så att varje sommarboende kan välja det bästa alternativet för sig själv.

Bild
Bild

Modell 98694

Craftsman 98694 -seriens motorkultivator kommer att vara en oumbärlig assistent i processen för markberedning i trädgården. Denna enhet är utrustad med en pålitlig kraftenhet, vars effekt är 5,5 liter. med. Dessutom har denna modell en justerbar öppnare, som låter dig ställa in det optimala plogdjupet. Bland de främsta fördelarna med denna modell är följande:

  • säkerhet - det finns en sköld på enheten som täcker skärarna och förhindrar att jorden flyger ut till sommarboende;
  • kraftfullt kraftverk - motorn klarar utan problem med jordbearbetning, inklusive jungfrulig jord;
  • Lätt att transportera - Craftsman 98694 är utrustad med ett speciellt transporthjul som förenklar processen för att flytta enheten runt platsen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modell 29932

Denna odlingsmodell anses vara en av de mest populära. Ett särdrag hos utrustningen är att den är konstruerad för att fungera med jorden innan man planterar olika grödor. Kultivatorn har flera transporthjul för hög manövrerbarhet och säkerhet.

En annan fördel är närvaron av unika strukturelement som gör det möjligt att installera och använda ytterligare utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell 29802

Craftsman 29802 motorkultivator är en innovativ modell som är en uppgraderad version av den föregående. En särdrag hos enheten kan kallas starka blad, närvaron av skyddsskydd och hjul för transport. Denna modell visade sig vara mycket kraftfull tack vare fyrtaktsbensinaggregatet, som producerar 5,5 liter. med.

Fräsarna är centralt belägna och tillverkas uteslutande av kolstål.

Bild
Bild

Subtletter av val

I processen att välja en Craftsman -kultivator måste du vara extremt försiktig, eftersom bara med rätt val klarar enheten fullt ut sina uppgifter.

  • Först och främst bör du vara uppmärksam på skärarnas bredd, som kan vara i intervallet 20 cm. Detta är en extremt viktig parameter, eftersom det har en direkt inverkan på produktiviteten. Om dina sommarstugor skiljer sig åt i storlek är det bäst att ge företräde åt hopfällbara skär. De skryter med sin mångsidighet och låter dig hantera nästan alla territorier.
  • Den andra parametern att tänka på när man väljer en Craftsman rototiller är växellådan. Närvaron av ett sådant element gör att du kan välja en viss hastighet under drift. Möjligheten att byta växel kommer också att vara relevant när det är nödvändigt att använda redskap.
  • När det gäller bilagorna kan inte alla presenterade modeller skryta med möjligheten att ansluta den. Denna funktion utökar kraftigt odlarens möjligheter, med hjälp av vilken det blir möjligt att plöja, hugga och till och med krossa grödor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Driftsregler

För att den köpta Craftsman -kultivatorn ska kunna fullgöra sina skyldigheter måste den användas korrekt. Bland de viktigaste nyanserna i driften är följande:

  • Innan du påbörjar arbetet, var noga med att läsa instruktionerna och studera egenskaperna hos den använda modellen;
  • om det finns för många små stenar i sommarstugan, måste enheten slås på med minsta hastighet;
  • odlaren kommer att hålla länge om den underhålls regelbundet; uppmärksamhet bör ägnas åt byte av olja och skärpning av fräsarna, eftersom det är dessa faktorer som påverkar utrustningens hållbarhet;
  • det rekommenderas att bara fylla på bränsle när enheten är avstängd;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • alla inställningar kan utföras uteslutande med motorn avstängd;
  • om vibrationer känns under drift, kan detta uppfattas som en signal om problem i arbetet; det är nödvändigt att omedelbart stoppa kultivatorn, hitta orsaken och eliminera den;
  • De flesta Craftsman -modellerna har imponerande kraft, tack vare vilka de rör sig inte bara framåt utan också bakåt; om det är nödvändigt att utföra en sådan manöver, ta en kort paus;
  • efter att ha använt kultivatorn måste du torka alla delar med en trasa.
Bild
Bild

Således anses Craftsman motorodlare vara en av de mest populära och efterfrågade på marknaden. Deras främsta fördel ligger i deras höga kvalitet och hållbarhet, liksom möjligheten att använda i alla områden.

Du kan se hur exakt Craftsman -kultivatorn fungerar i videon.

Rekommenderad: