Polk Audio Soundbars: En översikt över MagniFi Mini, MagniFi Max SR1, Signa Solo Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Polk Audio Soundbars: En översikt över MagniFi Mini, MagniFi Max SR1, Signa Solo Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?

Video: Polk Audio Soundbars: En översikt över MagniFi Mini, MagniFi Max SR1, Signa Solo Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?
Video: Саундбар Polk Audio MagniFi MAX SR и вся мощь темной стороны 2024, Maj
Polk Audio Soundbars: En översikt över MagniFi Mini, MagniFi Max SR1, Signa Solo Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?
Polk Audio Soundbars: En översikt över MagniFi Mini, MagniFi Max SR1, Signa Solo Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?
Anonim

Varje musikälskare och filmälskare kommer att älska tanken på att ha ett högkvalitativt ljudsystem hemma anslutet till en TV. De kommer också att vara nöjda med möjligheten att spara utrymme under installationen. Det här är de kvaliteter som moderna Polk Audio -ljudfält har.

Denna kompakta enhet är ett verktyg för att förbättra din TV: s ljudprestanda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvudfunktionen hos ljudfält är möjligheten att ge utmärkt surroundljud i en relativt liten storlek tack vare modern teknik. Det betyder att den glada ägaren till ett sådant mirakel inte behöver placera högtalare runt hela rummets omkrets, det räcker med att ansluta en soundbar.

En väletablerad utvecklare inom detta område är Polk Audio . Företagets produkter är kända dess högsta betyg, många utmärkelser och utmärkt kvalitet . Dessutom står proffsen på Polk Audio inte stilla, vilket framgår av över 55 patent inom ljudteknik. Nedan kommer vi att överväga de mest intressanta modellerna av soundbars från denna tillverkare.

Bild
Bild

Modellöversikt

MagniFi Mini

MagniFi Mini är det mest kompakta exemplet på en soundbar i Polk Audio -serien med fjärrkontroll. Ändå är utrustningen i detta system balanserad och komplett. Den har Bluetooth och Wi-Fi, samt HDMI, AUX och USB-ingångar. Dessutom har paketet LAN (RJ-45) och digital optisk ingång.

Naturligtvis verkar den mest märkbara fördelen vid första anblicken vara måtten på denna modell. Men en effekt på 150 W ger köparen möjlighet att se till att detta system kan utföra sina funktioner på högsta nivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Soundbar är ihopkopplad med en subwoofer, som styrs trådlöst. Endast nätsladden tas bort från den. Högtalaren på subwoofern riktas mot golvet, så utrymmet mellan den och ytan skapas med fötterna.

MagniFi Max SR1

MagniFi Max SR1-systemet har en mer solid effekt på 340 watt i själva soundbaren och 60 watt bakre högtalareffekt, vilket märkbart lägger till volym och framför allt flerkanaligt ljud. Det är den perfekta lösningen för att skapa en fantastiskt ljudande hemmabio. Reproduktion av musikaliska melodier kännetecknas av kvalitet och volym, eftersom Polk Audio -tekniker implementeras i denna modell på bästa möjliga sätt.

Listan över utrustning för detta system inkluderar soundbar och subwoofer MagniFi Max och trådlösa bakre högtalare SR1 , som tillsammans kan ge den mest krävande musikälskaren det mest verkliga flerdimensionella ljudet på 5.1 -nivå. Soundbar har alla nödvändiga utgångar för anslutning, inklusive Ethernet och HDMI. Det finns Bluetoth och Wi-Fi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Signa solo

Signa Solo är placerad som Det mest mångsidiga alternativet med ett komplett utbud av tekniker för att uppnå högsta kvalitet surroundljud . Precis som med tidigare modeller justeras talvolymen separat för att optimalt matcha resten av ljudet, vilket förbättrar den övergripande upplevelsen av att använda detta system.

Soundbar har ett standard AUX -uttag och en optisk ingång . Bluetoth används för trådlös anslutning. Setet innehåller en subwoofer och en fjärrkontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom dessa modeller erbjuder tillverkaren Polk Audio kunderna andra artiklar. Populära enheter inkluderar Signa S2 och MagniFi Max .… Den senare typen av soundbar saknar bakre högtalare, vilket är en viktig skillnad från MagniFi Max SR1 -modellen, och detta tillåter konsumenter spara lite … Ändå är dessa alternativ för ljudsystem inte mindre intressanta och kommer utan tvekan att hitta sina finsmakare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Eftersom vi talar om valet av ljudutrustning fungerar användaren själv som en direkt utvärderare. Därför, innan du köper, rekommenderar experter att helt enkelt lyssna på ljudet från varje modell i salongen och sedan göra ett val.

Naturligtvis bör du också vara uppmärksam på soundbar -utrustningen. Vissa modeller har fördelar som kan övertyga valet i kontroversiella situationer.

En viktig punkt är soundbarns förmåga att stödja ett tillräckligt antal moderna format. Kanske har vissa användare sina egna preferenser.

Bild
Bild

Soundbar -mått är också viktiga … Beroende på utrustningens planerade placering kan köpare föredra mer kompakta alternativ.

Utrustningens utseende och design spelar en viktig roll. Systemfärger kan väljas vid köp.

Rekommenderad: