Dexp Soundbars: En översikt över V260, V100 Och V200, V250 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter Till Din TV?

Innehållsförteckning:

Video: Dexp Soundbars: En översikt över V260, V100 Och V200, V250 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter Till Din TV?

Video: Dexp Soundbars: En översikt över V260, V100 Och V200, V250 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter Till Din TV?
Video: Om varför ledarskapsutbildningar sällan fungerar, daglig styrning och effektivare upplärning 2024, April
Dexp Soundbars: En översikt över V260, V100 Och V200, V250 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter Till Din TV?
Dexp Soundbars: En översikt över V260, V100 Och V200, V250 Och Andra Modeller. Hur Väljer Jag Och Ansluter Till Din TV?
Anonim

Nyligen dykt upp soundbars har redan vunnit många musikälskares hjärtan. Med deras hjälp kan du inte bara lyssna på musik utan också öka TV: ns ljudförmåga avsevärt. Ljudstänger är mycket kraftfulla och kompakta, och viktigast av allt, de ligger i ett överkomligt prissegment. Därefter kommer vi att titta närmare på soundbars från det inhemska märket Dexp, överväga de mest populära modellerna och rekommendationerna för att välja, och också lära oss hur man självständigt ansluter denna typ av utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Dexp grundades för över 20 år sedan i Ryssland. Under hela denna tid har företaget tillverkat en mängd olika teknisk utrustning, från och med bärbara datorer. Idag har sortimentet expanderat betydligt, och du kan hitta högkvalitativa ljudfält i det som inte är sämre i tekniska egenskaper än utländska motsvarigheter. Varumärket erbjuder bra garantiperioder för sina produkter; i ett brett sortiment kan du välja utrustning inte bara för varje smak, utan också för din plånbok. Idag är Dexp en av de största och mest konkurrenskraftiga utrustningstillverkarna i Europa.

Soundbars från märket är horisontellt orienterade akustiska enheter med eller utan subwoofer. Dexp -sortimentet innehåller soundbars för olika ändamål med olika tekniska egenskaper och extern design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Flera soundbar -modeller finns för närvarande i Dexp -serien. Låt oss överväga dem mer detaljerat.

Modell V100 i svart . Du kan lyssna på musik i bästa kvalitet med den här enheten. Själva panelen utan subwoofer är 40 W, den totala effekten är 80 W. Stöder MP3 -format, men inte utrustad med en skivspelare. En fristående subwoofer ingår i panelen. Soundbar är utrustad med en AUX- och USB -ingång, samt ett bluetooth -gränssnitt. Pris - från 4, 5-5 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell V260 i svart . Soundbar har en effekt på 60W och den totala effekten med subwoofern är 120W. Spelaren stöder inga media eller skivor. Subwoofern ingår i uppsättningen, fristående. Av de trådlösa gränssnitten är det bara bluetooth. Priset för emissionen är 5, 5-6 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Soundbar Dexp V200 med en total uteffekt på 120 watt kan vara ett bra köpbeslut. Spelaren stöder följande media: USB och MP3, WAV -format; ingen skivspelare. Av de trådlösa gränssnitten har den bluetooth samt en kortläsare. Pris - från 6 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell V250 . Denna soundbar kan passa in i alla moderna interiörer. Dess totala uteffekt är 120W. Den har ingen skivspelare och stöder inga media. Det finns inte heller någon minneskortläsare, men det finns bluetooth och flera utgångar, till exempel den mest använda för AUX. Pris - från 6 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Soundbar V280 . Denna modell är en av de mest avancerade bland alla som presenteras i märkets sortiment. Effekten är 160 W. Stöder USB -media, ingen skivspelare. Setet innehåller en fristående subwoofer. Modellen stöder 3D- och Dolby Digital Plus -dekorer. Kostnaden är från 10 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dexp soundbars är ofta gjorda av plast eller aluminium, medan subwoofers är gjorda av MDF när det gäller skåpmaterial. Soundbar -paneler kan väggmonteras.

Hur väljer man?

Du bör välja en soundbar, var noga med att ta hänsyn till alla dess tekniska egenskaper. Det vanligaste alternativet anses vara 2.1., Där hela uppsättningen av soundbaren nödvändigtvis innehåller själva panelen och subwoofern . Detta format är mest bekvämt för normalt lyssnande av musik eller när du ansluter till en TV. Det finns versioner 2. När ljudfältet saknar subwoofer.

När du väljer den modell du gillar är det viktigt att veta hur subwoofern är ansluten till själva ljudsystemet. Du bör också vara uppmärksam på antalet in- och utgångar, närvaron av bluetooth och andra funktioner.

Från de viktigaste egenskaperna rekommenderas att titta på den totala effekten, liksom materialet i panelhöljet och subwoofern . MDF, som är gjord av subwoofers, anses vara det mest optimala när det gäller ljudabsorbering, men plast, glas och aluminium dämpar flera gånger sämre. Höga ljud sådana material kan resonera och förvränga dem helt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan köpa en soundbar från märket i många kedjebutiker som säljer teknisk musik och relaterade produkter.

Hur ansluter jag?

Innan du börjar arbeta med soundbaren för första gången bör du läsa instruktionerna som följer med en viss modell.

När du arbetar med en enhet, anslut först den till en subwoofer - ofta med den medföljande kabeln . Det är mycket viktigt att ansluta nätadaptern till motsvarande uttag i panelen och sedan ansluta enheten till uttaget. Dessutom kan panelen anslutas till telefonen om du vill lyssna på musik via din smartphone eller till TV: n på det föredragna sättet.

I allmänhet bör det inte vara några problem att ansluta ljudfältet. Det är mycket lätt att använda tack vare sina intuitiva kontroller . Ändå har varje modell sina egna nyanser och finesser i anslutningen. Den korrekta anslutningen beskrivs nödvändigtvis steg för steg i instruktionerna för tekniken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Många användare håller med om att ljudfält är riktigt hög kvalitet för sitt pris. Under drift väcker de inga frågor. Av nackdelarna har vissa modeller korta nätsladdar.

Konsumenter noterar också att V250 inte ansluter till alla enheter via bluetooth . Vissa användare gillar inte fjärrkontrollen.

I V260 -modellen framhäver många inte alls bristerna och säger att det definitivt är värt pengarna.

Rekommenderad: