Uppvärmda Handdukstorkar "Dvin": Vatten- Och Elektriska Modeller Med Termostat, Svart För Badrummet Och Andra Alternativ, ägarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar "Dvin": Vatten- Och Elektriska Modeller Med Termostat, Svart För Badrummet Och Andra Alternativ, ägarrecensioner

Video: Uppvärmda Handdukstorkar
Video: Электрический или водяной полотенцесушитель? Что выбрать? Установка. #25 2024, Maj
Uppvärmda Handdukstorkar "Dvin": Vatten- Och Elektriska Modeller Med Termostat, Svart För Badrummet Och Andra Alternativ, ägarrecensioner
Uppvärmda Handdukstorkar "Dvin": Vatten- Och Elektriska Modeller Med Termostat, Svart För Badrummet Och Andra Alternativ, ägarrecensioner
Anonim

För närvarande producerar många kända tillverkare handdukstorkar av hög kvalitet. Bland dem finns företaget Dvin, som erbjuder kunderna produkter av högsta kvalitet. I den här artikeln kommer vi att lära oss allt om handdukstorkar från denna tillverkare.

Bild
Bild

allmän beskrivning

Företaget "Dvin" producerar ett brett utbud av handdukstorkar av hög kvalitet. Produkterna från denna tillverkare är mycket populära och säljs snabbt ut. Efterfrågan på Dvin handdukstorkar förklaras enkelt av de många fördelar de har.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Köpare lockas av att kvalitetsprodukterna från märket Dvin omfattas av en garanti. Den är mellan 1 och 3 år gammal. Den genomsnittliga livslängden för torktumlare når dock 10 år eller mer, vilket indikerar hållbarheten hos märkesenheter.
  • Dvin handdukstorkar är tillverkade av högkvalitativa och praktiska material. Produkterna är tillverkade av rör från vår egen produktion. De är baserade på AISI304 rostfritt stål av livsmedelskvalitet med en väggtjocklek på 2 mm. Det angivna materialet är inte mottagligt för korrosion, därför kan det tjäna i många år.
  • Vid tillverkning av uppvärmda handdukstorkar av hög kvalitet använder tillverkaren modern utrustning från välkända märken. Produkterna har alla nödvändiga kvalitetscertifikat.
  • Dvin handdukstorkar är helt säkra. Det finns inga farliga ämnen i deras sammansättning, och produkternas tillförlitlighet gör att du inte kan tänka på deras sammanbrott i det mest oväntade ögonblicket.
  • Produkter från "Dvin" -företaget kan användas både i autonoma och centrala värmesystem. Torktumlare klarar sömlöst temperaturer som når 110 grader Celsius.
  • Badprodukterna i fråga ståtar med attraktiva mönster. Uppvärmda handdukstorkar med märke ser snygga och estetiskt tilltalande ut, därför fungerar de ofta inte bara som funktionella komponenter i interiören, utan också som dess dekorativa element.
  • Tillverkaren "Dvin" producerar ett brett sortiment av högkvalitativa torktumlare. Köparen kan välja den optimala enheten med alla önskemål och preferenser.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

Företaget Dvin tillverkar många olika modeller av handdukstorkar. Alla typer av dessa enheter är indelade i 2 huvudarter:

  • vatten;
  • elektrisk.

Naturligtvis köps vattentyper av uppvärmda handdukstorkar mycket mer aktivt och oftare. De flesta köpare väljer dessa alternativ eftersom de är standard och bekanta. Sådana instanser kan fritt monteras i det allmänna vattenförsörjningssystemet. Tack vare denna funktion är installationen av vattentorkare så enkel och problemfri som möjligt.

En ny handdukstork av den aktuella typen kan installeras istället för en gammal enhet som har förbrukat sin resurs.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Elektriska uppvärmda handdukstorkar är inte på något sätt sämre än vattensorterna . De är lika tillförlitliga och deras funktionalitet är ofta överlägsen standardtorkmodeller. Ryska konsumenter är dock fortfarande misstroende mot elektriska produkter. Faktum är att dessa enheter fortfarande anses vara en slags nyfikenhet, som människor inte hade tid att vänja sig vid.

Den främsta skillnaden mellan elektriska och vattenuppvärmda handdukstorkar är att de inte är beroende av rören i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss bekanta oss med parametrarna för vissa modeller av högkvalitativa handdukstorkar från "Dvin" -företaget

  • " Dvin" D med hylla . Högkvalitativ foxtrotformad vattentork. Ger lateral höger, vänster eller diagonal anslutningsriktning. Kylvätskans maximala temperatur här är begränsad till 110 grader Celsius. Designen är gjord i strikt svart och ser väldigt snygg ut.
  • Torktumlare "stege" "Dvin" F2 Primo . Pålitlig och attraktiv modell av rostfritt stålhandduksvärmare. Produkten är utrustad med en termostat. Bottenanslutning tillhandahålls. Anslutningstyp - öppen ledning.
  • " Dvin" E60 / 50 . Modellen av den elektriska uppvärmda handduksstången är gjord i en slående kromfärg. Strukturens form är en "stege". Anslutningen här antas vara på höger sida. Designen ger en högkvalitativ termostat. Enheten i fråga täcks av en 3-årig garanti.
  • " Dvin" Pobeda 60x60 . Detta är en mycket attraktiv handduksvärmare av ståltyp. Modellen har en vacker foxtrotform. Designen ger 6 praktiska tvärstänger, där du kan passa många saker. Anslutningsriktningen kan vara lateral höger eller vänster. Ytan på stålprodukten är tillverkad i krom.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av högkvalitativa Dvin-handdukstorkar slutar inte på listade modeller.

Tillverkaren producerar många fler coola enheter som har olika storlekar, former, samt driftsparametrar och utföranden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Även de mest pålitliga och dyra uppvärmda handdukstorkarna måste användas enligt vissa regler. Vi kommer att lära oss om några av funktionerna i driften av sådana enheter med exemplet med elektriska torktumlare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Starten av en sådan enhet får endast utföras 15-20 minuter efter dess kompetenta installation. Det finns ingen anledning att rusa i den här frågan.
  • Starten av torktumlaren, liksom avstängningen, måste utföras genom att trycka på en speciell knapp.
  • Se upp för nätsladden. Den får inte komma i kontakt med ytan på andra enheter i omedelbar närhet.
  • Placera inte papper eller föremål av plast på den elektriska torktumlaren.
  • Det rekommenderas starkt inte att hänga många tunga och skrymmande saker på Dvin -handdukstorkarna. Försök att inte överbelasta sådana strukturer.
  • Enheten måste hållas ren. Om det uppstår damm eller andra oönskade inneslutningar på torktumlarens yta kan de enkelt avlägsnas med en torr och ren trasa.
  • Om enheten slutar fungera korrekt ska den stängas av omedelbart. Försök inte ta isär torktumlaren själv eller flytta den från väggen. I sådana situationer är det nödvändigt att ringa guiden från serviceavdelningen.

Självreparation av sådana enheter kan inte bara leda till deras slutliga driftstörning utan också till att garantin förloras.

Det rekommenderas inte att försöka reparera uppvärmda handdukstorkar på egen hand.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ägarrecensioner

Köpare lämnar många recensioner om moderna modeller av Dvin handdukstorkar. I ett stort antal svar kan man finna både positiva och besvikna. Först kommer vi att ta reda på varför konsumenterna tyckte mest om företagets ursprungliga torktumlare.

  • Många användare har uppskattat kvaliteten på de material som Dvin handdukstorkar är tillverkade av. Rostfritt ståls skick och tillförlitlighet glädde de flesta köpare.
  • Många positiva recensioner återstår för design av märkesvaror. Användare älskar de graciösa mönster i olika färger. Företaget tillverkar torktumlare inte bara i vitt, svart eller krom, utan också i nyanser av guld eller brons.
  • Närvaron av Mayevskys kranar, komplett med många uppvärmda handdukstorkar, glädjer också konsumenterna.
  • Användare noterade den ganska snabba uppvärmningen av Dvin handdukstorkar.
  • Kvaliteten på svetsarna passar också de flesta ägare till företagets uppvärmda handdukstorkar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tyvärr finns inte bara positiva, utan också missnöjda recensioner kvar om Dvin -torktumlare. Låt oss ta reda på vad de är kopplade till.

  • Köpare noterar de krokiga fästnålarna på produkterna.
  • För vissa människor rostade torkarnas fästelement väldigt snabbt.
  • Alla är inte nöjda med kvaliteten på färgningen av stålet som torktumlarna är tillverkade av.
  • Vissa användare noterade vissa felaktigheter i dimensionerna när de anslöt enheter på sidan.
  • Värmeelementet i "Dvin" uppvärmda handdukstorkar var ur funktion för några på mindre än ett år.
  • Bland ägarna var det de vars uppvärmda handdukstork läckte ut efter 10 dagars korrekt användning.
  • För vissa användare började enheten från "Dvin" läcka efter 3 års användning.
  • Många användare pratar om den dåliga byggkvaliteten och materialen i Dvin handdukstorkar. Att döma av uttalanden från ett stort antal köpare är företagets produkter inte värda pengarna de ber om.

Rekommenderad: