Atlantic Uppvärmda Handdukstorkar: En översikt över Elektriska Modeller, Bruksanvisningar, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Atlantic Uppvärmda Handdukstorkar: En översikt över Elektriska Modeller, Bruksanvisningar, Recensioner

Video: Atlantic Uppvärmda Handdukstorkar: En översikt över Elektriska Modeller, Bruksanvisningar, Recensioner
Video: Heated Towel Racks - How to Fold Your Towels 2024, Mars
Atlantic Uppvärmda Handdukstorkar: En översikt över Elektriska Modeller, Bruksanvisningar, Recensioner
Atlantic Uppvärmda Handdukstorkar: En översikt över Elektriska Modeller, Bruksanvisningar, Recensioner
Anonim

Atlantic är ett franskt företag som grundades 1968. Den producerar olika klimatutrustningar som drivs med förnybara energikällor (el, solsystem). Idag är Atlantic uppvärmda handdukstorkar för badrummet mycket populära. Låt oss analysera vad deras funktioner är, vilka modeller tillverkaren erbjuder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Badrummet är ett rum med hög luftfuktighet. För att förhindra att svamp växer på väggarna är det viktigt att tillhandahålla en ytterligare värmekälla. Atlantic uppvärmda handdukstorkar är ett värdigt val. Tillverkaren erbjuder både kompakta modeller för små badrum och överdimensionerade produkter för rymliga rum . Sådan utrustning kan användas för torkning av olika textilier, liksom den viktigaste värmekällan under den kalla årstiden.

Alla Atlantic -elektriska modeller fungerar på ett 220 V. Nätverk. De behöver inte anslutas till ett värmesystem eller ett varmvattenförsörjningssystem, vilket förenklar installationen av strukturer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att börja använda utrustningen måste du installera den på väggen och ansluta den till ett vägguttag. Alla uppvärmda handdukstorkar från denna tillverkare är gjorda av rostfritt stål . Metallen kännetecknas av hög estetik, hållfasthet och korrosionsbeständighet. Utrustning i rostfritt stål kommer att fungera i mer än ett decennium, enligt reglerna för drift.

Bild
Bild

Atlantic uppvärmda handdukstorkar passar inte bara för badrummet . De kan installeras i korridoren, balkonger och loggior, kök. Utrustningen förbrukar energi ekonomiskt, leder inte till kortslutning i det elektriska nätverket. Det ger skydd mot elektriska stötar, så att dessa produkter kan användas i rum med hög luftfuktighet.

Bild
Bild

Modellöversikt

Handduksvärmare av olika storlekar, färger, med olika funktioner produceras under varumärket Atlantic.

Atlantic CH 300W

Utrustning tillverkad i form av en stege. Enhetens effekt är 300 watt. Mått: bredd - 500 mm, höjd - 920 mm. Beläggningsfärg - blank krom.

Modellen stöder flera funktioner: automatisk torkning / uppvärmning, timer, indikatorlampa, termostat.

Den uppvärmda handduksstången är utrustad med en ASP -enhet, som förhindrar uppkomst av mögel och mögel i rum med hög luftfuktighet

Bild
Bild

Atlantic CH 500W

Rostfri modell, identisk i funktion till den tidigare handdukstorken. Skillnaderna är i kraft och storlek. Atlantic CH 500W med en effekt på 500 W har en bredd på 500 mm, en höjd på 1453 mm.

Bild
Bild

Adelis W 750 W

En kraftfull 750 W uppvärmd handdukstork utformad för uppvärmning av rymliga rum. Enheten är 550 mm bred och 1370 mm hög. Propylenglykol fungerar som en värmebärare, som inte fryser vid negativa temperaturer . Modellen stöder flera användbara alternativ: blockering - med dess hjälp kan du blockera inställningar och förhindra obehörig störning; Boost -läge - när den är aktiverad kommer utrustningen att fungera med maximal effekt i 2 timmar från det att den slås på; läge "24" - betyder automatisk inkoppling av utrustningen med maximal effekt i 2 timmar (den slås på en gång om dagen).

Bild
Bild

Atlantic NA 300 W

Ekonomisk uppvärmd handdukstork med en effekt på 300 W, tillverkad i form av en stege. Modellen är kompakt: dess bredd är 400 mm och höjden är 800 mm. Fördelarna med enheten: hög effektivitet, tyst drift, stöd för flera driftlägen.

Stöder samma funktioner som den tidigare Adelis W 750 W.

Bild
Bild

Alla modeller av franska uppvärmda handdukstorkar är enkla att installera, kompakta och funktionella . Nackdelarna med atlantiska torktumlare inkluderar deras magra urval: tillverkaren tillverkar endast elektriska modeller med liknande design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

För att utrustningen ska fungera länge och utan avbrott är det viktigt att följa driftsreglerna:

  • värmaren måste installeras så att den är minst 60 cm från badkaret, handfatet eller duschen.
  • Vidrör inte uttaget, sladden eller kontakten med våta händer, annars ökar risken för elchock;
  • inte tillåta direkt inträngande av vatten eller annan vätska på utrustningshöljet;
  • placera inte papper eller plastprodukter på kroppen av en fungerande handdukstork;
  • det är viktigt att skydda utrustningen från stötar och andra mekaniska påverkan, luta dig inte på tvärbalkarna;
  • Torka och rengör enheten endast när den är bortkopplad från elnätet.
Bild
Bild
Bild
Bild

För att inte repa produkten och inte förstöra dess utseende måste du använda "mjuka" produkter som inte innehåller slipande partiklar och kemiskt aggressiva ämnen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Atlantiska uppvärmda handdukstorkar är efterfrågade bland inhemska konsumenter. Köpare delar villigt recensioner av denna utrustning på webben, pratar om dess fördelar och några av de brister de har identifierat.

Enligt konsumenter har Atlantic termisk utrustning följande fördelar:

  • kompaktitet - enheterna är monterade längs väggen och tar inte mycket plats;
  • oklanderligt utseende och dess långsiktiga bevarande-produkterna bearbetas med en högkvalitativ beläggning, det finns inga repor och skav på den under drift;
  • hög effektivitet - modeller, även med låg effekt, värmer rummet väl och förhindrar mögel;
  • termostat på alla modeller, tack vare vilken du kan ställa in den temperatur som är optimal för dig själv.
Bild
Bild

De flesta köpare är nöjda med köpet. Vissa konsumenter kunde inte räkna ut alla alternativ och hänförde den komplexa funktionaliteten till nackdelarna.

Och köparna gillade inte det nära arrangemanget av värmestänger, vilket gjorde det omöjligt att hänga överdimensionerade textilier på det för torkning.

I allmänhet har Atlantic uppvärmda handdukstork lyckats vinna erkännande av konsumenter . Enligt dem är detta den bästa utrustningen när det gäller kostnad, kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet.

Rekommenderad: