Uppvärmda Madrasser: Varma Elektriska Madrasser, Modeller Med Elvärme "Kind Warm"

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Madrasser: Varma Elektriska Madrasser, Modeller Med Elvärme "Kind Warm"

Video: Uppvärmda Madrasser: Varma Elektriska Madrasser, Modeller Med Elvärme
Video: Wir campen im VW Caddy Beach: Schlaf-Test, Vorzelt & Innenraum-Check (1.0 TSI) 2024, April
Uppvärmda Madrasser: Varma Elektriska Madrasser, Modeller Med Elvärme "Kind Warm"
Uppvärmda Madrasser: Varma Elektriska Madrasser, Modeller Med Elvärme "Kind Warm"
Anonim

Under den svala årstiden avgör den bekväma temperaturen i vardagsrummet hur fullständig nattsömn och dagvila blir. Utan värme är det omöjligt att känna sig bekväm även i den mest lyxiga interiören. Det är särskilt viktigt att känna värme på natten för att få tillräckligt med sömn och vakna med förnyad kraft och på ett bra humör.

Ett sätt att lösa problemet med att hålla sig varm i sängen är att slå in kroppen i en filt som en kokong. Men det finns en möjlighet att det kommer att finnas åtföljande olägenheter i form av tuffhet, stelhet i rörelser, svettningar och allmänt obehag. Det är mycket bekvämare och trevligare att känna den avslappnande värmen under dig, och inte nära kroppen. Det bästa alternativet för avkoppling efter en arbetsdag eller en aktiv helg är att sova på en uppvärmd madrass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner i värmemadrassen

Denna värmeanordning är utformad för att användas som sovplats. Det sprider sig över huvudmadrassen eller soffan. Det ser ut som en tjock matta av ett speciellt material som kan hålla värmen på grund av den elektriska uppvärmningskomponenten.

Bild
Bild

En ovanlig värmare, spridd under arket, arbetar vid en temperatur som är bekväm för kroppen under en viss tid.

Den otvivelaktiga fördelen med en fungerande produkt är att den torkar ut sängkläderna vid hög luftfuktighet eller fukt. Det är särskilt viktigt att använda en värmemadrass i landet.

Elektriska madrasser har två driftlägen - förbättrad (~ 37 grader) och måttlig (~ 28 grader) . Närvaron av en elektromekanisk omkopplare gör att du självständigt kan reglera temperaturen eller stänga av värmen. Förutom standardmodellen kan produkten utrustas med infraröd uppvärmning för en uttalad terapeutisk effekt.

Elektromass är dessutom ett ekonomiskt fördelaktigt sätt att värma under lågsäsong och kalla årstider. Det är inte nödvändigt att använda andra elektriska apparater på natten för att skapa en behaglig temperatur. Det räcker att bara värma din säng.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Applikationsområde

En varm madrass kan användas inte bara för att värma sängen, utan kan också användas i fysioterapirum. Dessa modeller har en speciell konstruktion och design. Den läkande effekten uppnås genom skonsam uppvärmning och lättmassagerande manipulationer. Lindrar muskel- och ledvärk, smärtsamma känslor vid osteokondros och radikulit.

Bild
Bild

Att sova på en sådan madrass hjälper också till att lindra stress och är indicerat för ett antal kvinnliga gynekologiska sjukdomar.

Bara några "sessioner" på en sådan madrass och märkbar lättnad kommer. Under drift bränner madrassen inte syre och förbättrar sömnkvaliteten avsevärt, vilket hjälper till att slappna av och lugna ner sig.

En idealisk uppvärmd madrass för att sova i soffan i vardagsrummet. På grund av produktens enkla vikning och lätthet kan den förvaras tillsammans med resten av sängkläderna på en skåphylla eller i en byrå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionalitet

Populariteten för det ursprungliga sängtillbehöret beror på dess obestridliga bekvämlighet och praktiska. Ett antal uppenbara fördelar och flera design- och konstruktionsalternativ gör att du kan välja en modell enligt dina individuella preferenser. Följande indikatorer på dess funktionalitet talar också för att köpa enheten:

  • hållbar och pålitlig klädsel;
  • enkel transport;
  • närvaron av en lång sladd;
  • låg effekt (upp till 80 W);
  • snabb uppvärmning av produktområdet;
  • genererar inte elektromagnetiska fält;
  • bränner inte syre;
  • ersätter hushålls elektriska värmare;
  • fullständig säkerhet för enheten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

För att ta reda på vilken produkt du behöver köpa, bör du bekanta dig med listan över befintliga typer och modeller. De skiljer sig åt i storlek, design, syfte och jämn färg på omslagsväven.

Uppvärmda madrasser är:

  • en och en halv sovande;
  • dubbel;
  • barn.

Ett brett utbud av färger att välja mellan: från monokromatiska produkter till mönstrade.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den nedre delen av madrassen är ett värmebeständigt tyg som håller värmen länge. Det rationella arrangemanget av de inre elementen gör att värmen kan fördelas jämnt över hela området.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett avtagbart lock finns på barnmadrasser för enkel tvätt av tyger. Storlekarna är lämpliga för användning i barnsängar och skötbord. Det finns inga tonårsmodeller, det är bättre för ett äldre barn att omedelbart skaffa sig en vuxenversion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Sortimentet representeras av följande madrasser:

  • Universell produkt , utrustad inte bara med ett uppvärmningsläge, utan också med funktionen att kyla madrassområdet. Detta gör att den kan användas för sitt avsedda ändamål året runt;
  • Enhet "Inkor ", även känd som hushållselvärmare med infraröd värme ONE 2-60 / 220. Produktens storlek är 50x145 cm, vilket gör den olönsam i raden uppvärmda madrasser. Dessutom är den endast avsedd för tillfällig uppvärmning eftersom den inte har en strömbrytare.
  • Elektriskt uppvärmd massagemodell Är det perfekta sättet att varva ner i kallt väder. I detta segment finns det många alternativ för lätt massage med olika effekter. Jademadrassen, som har hög värmekapacitet, tar ledningen i popularitet. Det lindrar smärta, har en gynnsam effekt på blodcirkulationen och nervsystemet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Mommypum - pålitlig koreansk madrass med vattenvärme och ett lock som imiterar naturligt trä. Madrassen fungerar enligt principen om en elektrisk varmvattenberedare med vattenslangar inuti locket.
  • " Snäll värme " - en madrass där uppvärmning sker med hjälp av koltrådar. De har också en fördelaktig effekt på produktens elasticitet och förhindrar skador på ledande delar vid eventuella deformationer.
  • Den dyraste modellen för idag är vattenmadrass i vinyl med värmefunktion. Kostnaden är över 100 000 rubel, vilket motiveras av ett delat system som låter dig ställa in ett oberoende uppvärmningstemperaturläge på varje separat halva. Denna modell passar bara sängar med ram.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetsprincip och säkerhet

Madrassen måste vara ansluten till elnätet för användning. Detta är inte svårt, med tanke på trådens längd, vilket är tillräckligt om utloppet inte är mer än tre meter. Hjärtat i de flesta produkter som inte är av vattentyp är en intern kabel som är innesluten i ett silikonhölje. Kabeln är tillverkad av högkvalitativa krom- och nickellegeringar, vilket garanterar en lång livslängd för madrassen. Det övre locket är tillverkat av vattentät polycotton.

Tillverkarna har tillhandahållit skydd av värmeelementet, så att du kan kasta och vända, aktivt flytta och till och med hoppa på madrassen utan rädsla. Perfekt isolering och brandsäkerhet garanteras av en silikonbeläggning och en termisk säkring. Beläggningen förhindrar också överhettning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Ägarna till mirakelanordningarna för varm och bekväm sömn svarar att de kunde bli av med sömnlöshet, kronisk trötthet och stress. Massagemodeller har visat sig vara effektiva i skönhetssalonger, sanatorier och vårdcentraler.

Många berömmer elektriska madrasser av vattentyp, men det finns många beundrare av modeller med kabelvärme. Alla konsumenter noterar att sova på en varm säng är mycket trevligare och hälsosammare. Uppvärmda madrasser är särskilt älskade av sommarboende. Transport av en sådan enhet kräver inte ansträngning och utrymme i bagageutrymmet. Den kan rullas ihop som en vanlig filt och bäras med dig i väskan eller helt enkelt fällas i baksätet i din bil.

Rekommenderad: