Ugn Hansa: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar, Egenskaper Hos Ugnar BOEB64130077, BOES68477 Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Ugn Hansa: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar, Egenskaper Hos Ugnar BOEB64130077, BOES68477 Och Andra Modeller

Video: Ugn Hansa: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar, Egenskaper Hos Ugnar BOEB64130077, BOES68477 Och Andra Modeller
Video: Духовой шкаф Hansa BOES68477 Vision 2024, April
Ugn Hansa: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar, Egenskaper Hos Ugnar BOEB64130077, BOES68477 Och Andra Modeller
Ugn Hansa: Elektriska Och Gasinbyggda Ugnar, Egenskaper Hos Ugnar BOEB64130077, BOES68477 Och Andra Modeller
Anonim

Matlagning har alltid krävt en speciell attityd och beprövade färdigheter i att hantera mat. När allt kommer omkring är matlagning en hel vetenskap, med sina egna regler och lagar. Denna åsikt gäller inte bara i förhållande till den kulinariska specialistens skicklighet och professionalism, utan också till egenskaperna hos hushållsapparater som används i köket. Ugnar spelar en viktig roll i köket, för om du behöver baka något, vare sig det är kött, fisk, dessert eller pizza, räcker inte en spis och en stekpanna. Därför är det knappast möjligt att föreställa sig det moderna köket för någon hemmafru eller professionell kock utan ugn. Till exempel en av Hansa -ugnarna.

Bild
Bild

Särdrag

Hansa är ett världsberömt märke som säljer sina produkter i mer än 20 länder runt om i världen. Varumärket har stor erfarenhet av tillverkning av hushållsapparater (nästan 70 år) och sticker ut från sina konkurrenter för sin konsistens och elegans i stil, en rik uppsättning funktioner som utförs i de bästa traditionerna av polsk kvalitet.

Bild
Bild

Hansa -märket kommer att tillfredsställa även de mest krävande konsumenterna tack vare sitt breda utbud av modeller, design, enkel underhåll och drift och kontinuerlig förbättring av teknik.

Hansaugnen kommer att bli en oumbärlig assistent i varje hemmafrus kök, eftersom den har praktiska egenskaper, europeisk kvalitet och mångsidighet . Alla Hansa -ugnar hjälper dig att laga mat så säkert som möjligt, eftersom de teleskopiska guiderna som bekvämt glider ut bakplåtarna inte tillåter dig att bränna dig. Setet innehåller också vanligtvis ett stekhylla och tre non-stick-brickor.

Bild
Bild

När du beslutar om valet av den modell du gillar kan du alltid välja en garderob, vars utseende kommer att matcha både kökets inre och kommer att tillhandahålla den nödvändiga uppsättningen nödvändiga funktioner och lägen, inklusive:

  • timerprogrammerare;
  • ugn konvektion;
  • rengöringssystem;
  • det optimala antalet uppvärmningslägen;
  • nödvändig utrustning.
Bild
Bild

Ett kompetent val av en Hansa -ugnsmodell kommer inte bara att spara tid utan också uppnå utmärkta resultat när det gäller att skapa kulinariska mästerverk.

Separat bör det noteras att alla modeller av detta märke kännetecknas av ett harmoniskt uthålligt utseende, oavsett vilken stil produkten är designad i - från klassisk till ultramodern design. Ett brett utbud av färger kommer att förenkla valet av ugn för inredningen i köket. Etc Följande färger tillhandahålls:

  • svart;
  • vit;
  • beige;
  • körsbär;
  • rostfritt stål.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En djärv kombination av metall, glas och olika färgnyanser kommer att imponera även på den mest sofistikerade finsmakaren . Det bör också beaktas att det avtagbara glaset på dörren hjälper till att bibehålla ett snyggt och snyggt utseende på ugnen, vilket i hög grad underlättar skötseln av skåpets frontpanel.

Bild
Bild

För de mest sofistikerade kunderna har Hansa -märket utökat sitt sortiment med kollektionerna Vintage och Renaissanse. Modellerna i dessa hushållsapparater kommer att betona ägarens soliditet och raffinerade smak.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

Hansa ugnar skiljer sig från andra tillverkares modeller med sin höga funktionalitet, utmärkta kvalitet och utmärkta design, även i billiga budgetmodeller. Det finns gas- och elugnar, men bara bland de elektriska kan du välja inbyggda modeller.

Varje Hansa gaselugn har en inbyggd ugn, som kan vara antingen gas eller elektrisk . I en gasugn av denna design tillhandahålls vanligtvis en uppsättning standardalternativ: ett ugnsdriftläge, manuell rengöring, gasreglering, vridomkopplare, ibland en elektrisk tändning, ett värmeelement för en grill och ett bakplåt.

Bild
Bild

En elektrisk ugn ger mycket fler möjligheter att skapa kulinariska mästerverk, även om det är ett element i en gasspis. I det här fallet kan du välja en modell med recept på dörren, med grill, konvektion, samt med belysning och med keramisk sprutning.

Bild
Bild

Inbyggda elektriska ugnar är de mest praktiska: när du väljer en sådan teknik behöver du bara bestämma storlek och uppsättning alternativ: grill, närvaro av en spett, typ av kontroll, ugnens volym.

Modeller och deras egenskaper

Det är värt att stanna närmare på egenskaperna hos inbyggda ugnar. Hansas sortiment av ugnar kan locka och överraska även de mest sofistikerade, konservativa och krävande kunderna.

Hansa BOES68477

Om du väljer bland modeller av klassisk design bör du vara uppmärksam på Hansa BOES68477 -ugnen. Denna modell från "Vision" -kollektionen låter dig skapa en unik köksinredning, beroende på köparens preferenser. Ugnsgränssnittet har en integrerad EasyControl -programmerare, vars funktion är att följa med tillagningsprocessen för den valda maträtten. De infällda omkopplarna är snygga och glädjande för ögat.

Enhetlig tresidig uppvärmning tillhandahålls av topp-, botten- och ringvärmare. Denna modell har en grillfunktion, som kraftigt diversifierar den vanliga menyn. Ugnen är utrustad med en display med stark belysning, som hjälper dig att inte missa ett viktigt steg i förberedelsen av ditt valda kulinariska mästerverk: belysningen inuti skåpet gör att du kan se tillagningen.

Denna modell kan med rätta skryta med verkligt europeisk kvalitet och en uppsättning med alla nödvändiga funktioner för matlagning. Ugnen Hansa BOES68477 kommer att bli en oumbärlig assistent för både nybörjare och erfarna kockar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen är mycket enkel och lätt att använda. För att använda ugnen måste du ställa in aktuell tid. Infällda omkopplare ger den nödvändiga inställningen för ett av 8 lägen.

Hansa BOEB64130077

Modellen från "Fusion" -serien är ett exempel på en bekväm och tidtestad klassiker. Färgen på rostfritt stål, i kombination med erfarna detaljer, passar in i alla interiörer. Denna modell har möjligheten att ta bort glaset från dörren för rengöring, vilket hjälper till att behålla ett snyggt utseende. I-Cool dörrkylningssystem säkerställer en bekväm tillagningsmiljö, och recepten på dörrens inre glas låter dig inte missa ett enda viktigt steg i tillagningsprocessen. Snabb uppvärmning och avfrostning hjälper dig att spara tid i köket varje dag, och grillen kommer att diversifiera din vanliga meny. Bakplåtarna är utrustade med ProCook -teknik, som ger komfort i matlagningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hansa BOEI65311055

Hansa BOEI65311055 -modellen hjälper dig att diversifiera och förvandla daglig matlagning till ett nöje som kan glädja hela familjen. Inbyggd receptbok (det finns totalt 51 stycken), med steg-för-steg-beskrivningar, som visas på en färgdisplay, en grill, en praktisk beläggning som gör att du kan behålla ett snyggt utseende, trots färgen på rostfritt stål, kommer inte att lämna likgiltiga även de mest kräsna hemmafruar. Denna modell sparar tid genom att snabbt tina upp och värma upp igen, och frigör utrymme genom att byta ut den vanliga mikrovågsugnen.

Bild
Bild

Närvaron av grillen kommer att göra kycklingmatlagningen till perfektion, och konvektionen gör att varje maträtt kan bakas jämnt . Alla ägare i köket är oroliga för renlighet, så Aqualytics självrengörande funktion (som kräver vatten) hjälper till att hålla det rent. Utvecklarna av denna modell missade inte problemet med utseendet. Modellen erkänns som innovativ och ingår i designlinjen Titanium. Kombinationen av glas och metall kommer lätt att passa in i vilken inredning som helst och kommer att kunna komplettera, betona, släta eller bli en "höjdpunkt" i köket.

Bild
Bild

Hansa BOEY68219

Hansa BOEY68219 finns i serien "Renaissance". Den ovanliga elfenbensfärgen med gyllene beslag är perfekt för medelhavsstil, retro eller stuga. Köket kommer att få en verkligt fantastisk atmosfär. Glöm inte att den här raden ger dig möjlighet att välja mellan ett antal färger: beige, körsbär, antracit, som kan tillgodose köparens krav med de mest ovanliga preferenser.

Hansa BOEY68219 elektrisk ugn är inbyggd i ett speciellt fack i köksenheten, dess funktioner gör att du kan laga både traditionella rätter och genomföra djärva kulinariska experiment. Ett värmeelement med konvektionsfunktion värmer upp alla nivåer i ugnen jämnt, och närvaron av ett galler och brickor gör att du kan laga flera rätter samtidigt. En hög ljudsignal från timern hjälper dig att inte missa ett viktigt steg i matlagningen. De förkromade teleskopbrickorna skyddar mot risken för oavsiktliga brännskador. Närvaron av tre glasögon i dörren säkerställer täthet, och det avtagbara glaset på dörren förenklar rutinmässig rengöring av arbetsområdet.

En ansvarig köksägare kommer alltid att vara orolig för att spara tid; snabb avfrostning, snabb uppvärmning och I-Cool dörrkylningssystem kan hjälpa honom i detta.

Bild
Bild

Den inbyggda receptboken på dörrens inre glas och närvaron av en grill hjälper till att späda ut den vanliga uppsättningen rätter med nyheter.

Hur väljer man?

Hansa -ugnarnas breda utbud och det ständigt växande sortimentet kommer inte att lämna likgiltiga kännare av kvalitet och praktik, men de skapar ett begripligt valproblem. I slutändan beror allt på budgeten: detta märke har produkter som kostar från 13 000 rubel (gasspis), men det finns också modeller som kostar mer än 30 000 rubel (inbyggd elektrisk ugn).

Bild
Bild

Köparen kan välja en garderob bland designlinjerna "Fusion", "Vision", "Simplex", "Quadrum", "Titanium", "Retro", "Vintage "som uppfyller de mest krävande kraven. Alla produkter har universella dimensioner, så det kommer inte att vara svårt att välja en ugn för en befintlig köksuppsättning. Ett stort urval av designalternativ är alltid ett plus när du väljer inbyggda köksapparater.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

När du köper är det värt att överväga vad du behöver från den erbjudna funktionaliteten. De olika modellerna innehåller både traditionella och nödvändiga uppsättningar av lägen, liksom toppmoderna funktioner.

Det är värt att notera att prissättningen för detta märke kommer att kunna locka konsumenternas uppmärksamhet med valfri plånbok, och det optimala pris-kvalitetskvoten kommer att glädja dig med ett mycket lönsamt och värdefullt köp.

Bild
Bild

Tips för användning

Installation av den inbyggda elektriska modellen kräver ingen särskild kompetens. Det är viktigt att ansluta ugnen till strömförsörjningen korrekt, se till att ledningarna inte skadas. Dessutom måste elektriska modeller av ugnar jordas utan att misslyckas.

Bild
Bild

Det är viktigt att komma ihåg att utan att ställa in klockan är det omöjligt att arbeta med de flesta modellerna. Displayen på EasyControlT -programmeraren visar tydligt och levande tiden, du behöver bara följa instruktionerna för inställning. Produkten erbjuder flera lägen, vilket förenklar valet av önskad temperatur, som kan ställas in med de infällda omkopplarna.

Bild
Bild

Om du sällan använder ugnen kan de brandsäkra klämpluggarna inuti ugnen börja smula . För att förhindra att detta händer är det viktigt att regelbundet värma upp ugnen, och efter tillagning, rengör den noggrant från matrester och fett. Bakplåten från den heta ugnen bör endast tas bort i en speciell vante. För att de infällda justerarna inte ska tappa sin glans måste de behandlas med speciella medel för vård av sådana hushållsapparater (var uppmärksam på markeringarna på etiketten när du köper ett tvättmedel). Driftsreglerna för både elektriska modeller och gasmodeller bör aldrig försummas. Detta kommer att hålla hela familjen frisk och njuta av läckra kulinariska mästerverk tillagade i ugnen under lång tid.

Bild
Bild

Som ett varumärke med europeiska rötter uppfyller Hansa de högsta kvalitetskraven. Med förbehåll för säkerhetsreglerna och korrekt vård kommer en sådan ugn att kunna glädja ägarna med utmärkt design och funktionalitet så länge som möjligt.

Rekommenderad: