NEFF -ugn: Har Elektriska Och Gasversioner Med Infällbar Dörr. Hur Väljer Jag En Inbyggd Ugn Med Mikrovågsfunktion, Pyrolys Och En Dubbelpanna?

Innehållsförteckning:

Video: NEFF -ugn: Har Elektriska Och Gasversioner Med Infällbar Dörr. Hur Väljer Jag En Inbyggd Ugn Med Mikrovågsfunktion, Pyrolys Och En Dubbelpanna?

Video: NEFF -ugn: Har Elektriska Och Gasversioner Med Infällbar Dörr. Hur Väljer Jag En Inbyggd Ugn Med Mikrovågsfunktion, Pyrolys Och En Dubbelpanna?
Video: REVIEW: Neff B57CR22N0B Single Oven 2024, April
NEFF -ugn: Har Elektriska Och Gasversioner Med Infällbar Dörr. Hur Väljer Jag En Inbyggd Ugn Med Mikrovågsfunktion, Pyrolys Och En Dubbelpanna?
NEFF -ugn: Har Elektriska Och Gasversioner Med Infällbar Dörr. Hur Väljer Jag En Inbyggd Ugn Med Mikrovågsfunktion, Pyrolys Och En Dubbelpanna?
Anonim

Neff har sitt ursprung i Tyskland. Varumärket garanterar användarvänlighet och kvalitet vid utförandet av ugnens funktioner. För sina positiva aspekter intar Neff -ugnen en ledande position på teknikmarknaden: experter gav en bedömning.

Bild
Bild

Ugnens utseende

Ugnen är gjord i jugendstil. Detta bevisas av de material som används för att skapa ugnen (glas, rostfritt stål), tydligheten hos linjer och böjningar, färgedesignen (matt och glans, utförande i svartvita nyanser), svårighetsgraden av ugnselementens sekvens, introduktionen av modern teknik (pekskärm).

Bild
Bild

Funktioner

Ugnen har en kapacitet på 71 liter och har 12 temperaturinställningar. Värme kan spridas från nedre och övre kanterna. Värmeöverföring av grill och spraytyp samt många andra funktioner finns också. Med konvektion kan du laga olika livsmedel som kräver olika temperaturer samtidigt.

Bild
Bild

Montering, liksom produktionen, sker i Tyskland. Många tillbehör till enheten ansluts effektivt och stadigt, vilket garanterar inte bara långvarig användning utan också säkerhet.

Den elektriska ugnen är mycket ekonomisk . Om du jämför det med andra apparater med samma specialisering kan det noteras att Neff -ugnen förbrukar 30% mindre elektrisk energi.

Bild
Bild

En annan faktor i arbetets kvalitet är renlighet . Efter testning av ugnen förblev arbetsområdet rent. Detta kan bero på att det i ugnen också finns en funktion av varmluft som strömmar runt produktens område med hög hastighet.

Bild
Bild

Som ett resultat avger mat inte fett och juice, vilket kan vara de viktigaste föroreningarna.

Ugnen har funktionen att självrengöra och ta bort koldioxid från matlagning.

10 positiva aspekter av Neff -ugnen som kunderna noterar

  • En uppsättning unika funktioner. Ugnen har ett stort antal funktioner som inte är tillgängliga i inställningarna för andra modeller av utrustning i denna specialisering.
  • Cirkulärt temperaturläge som gör att du kan laga olika rätter samtidigt. Han blandar dock inte dofter och smaker. Tack vare honom minskar tiden i köket.
  • Ångningsfatets funktion tillåter inte att alla användbara vitaminer och mikroelement tas bort från produkten. Det bevarar noggrant den ursprungliga kvaliteten på maten.
  • Märkedörren låter dig stänga arbetskammaren helt, ger fri åtkomst till ugnen och skapar därmed enkel användning.
  • Bekvämt dörrhandtag.
  • Den interna självrengöringen av ugnen tar bort fett, obehaglig lukt och andra föroreningar. Fungerar i hela ugnens inre område.
  • Många Neff -modeller har intern belysning som gör produktobservation mycket enklare. Skyddsglaset stör inte synligheten och den mjuka gula belysningen belyser ugnens insida.
  • Bruksanvisning medföljer ugnen. Den beskriver metoder för att installera och använda maskinen. Många av punkterna och delpunkterna som föreslås i instruktionerna sammanfaller, men det finns också betydande skillnader som beror på den köpta produktens typ, typ och modell.
  • De mest populära modellerna är skåp med ångfunktion, mikrovågsläge, pyrolys och infällbar dörr.
  • Ugnens storlek finner också sin plats bland de positiva tecknen. Många noterar dess storlek, som rymmer ett stort antal rätter, ett system med flera nivåer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På den negativa sidan noterar vissa köpare den höga kostnaden för varorna. Även om de flesta säger att du måste betala för bra kvalitet, kvarstår faktumet att Neff -ugnen är mycket dyr.

Bild
Bild

Företaget positionerar sig som en säker tillverkare med ett brett utbud av produkter och många positiva recensioner.

Hur väljer man?

Det finns flera anledningar till detta. Om vi överväger alla modeller av detta märke, kan de delas in i flera grupper.

Ugnens placering . Neff-ugnen kan antingen vara inbyggd eller en separat apparat. Inbyggda ugnar kan placeras var som helst, men den bekvämaste platsen anses vara i ögonhöjd. Således kan en person följa vad som händer inuti apparaten. Fördelen med denna typ av ugn är att den passar perfekt i alla köksuppsättningar.

Bild
Bild

Separata modeller är oftast köksugnar som har spisar. De kan antingen passa på en köksenhet eller som en fullstor apparat.

Magnituden . De minsta modellerna når knappast en storlek på en halv meter, den största - 90 centimeter. Det finns medelstora modeller med en storlek på cirka 60 centimeter.

Bild
Bild

Gas- och elugnar är uppdelade efter uppvärmningsmöjligheter . För närvarande minskar populariteten för gasugnar eftersom de inte har förmågan att skapa och bibehålla samma temperatur över hela ugnsområdet. De ersattes av elektriska. Neff -modellerna har upp till 12 olika matlagnings- och rengöringslägen, vilket förenklar människolivet avsevärt.

Bild
Bild

När det gäller funktionalitet värderas både gas- och elugnar lika mycket . Gasugnar har företräde för mat tillagad i eld, som inte har förlorat, utan bara överdrivit sin smak. En elektrisk ugn har många andra funktioner, såsom grillning, konvektion och så vidare.

Bild
Bild

Ugnar skiljer sig också åt när det gäller att ta bort smuts . Modern teknik gör att maskinen kan rengöra sig själv, så många experter rekommenderar att du köper just en sådan modell. Deras väsen ligger i det faktum att temperaturen bakom apparatens stängda dörr, som är förstärkt med en speciell katalysator, stiger till 500 grader. Detta gör att du kan uppnå det perfekta resultatet. Men det finns också maskiner som kräver manuell rengöring.

Bild
Bild

Valet av moderna rengöringsmedel är mycket brett, så processen är inte svår.

Recensioner från riktiga köpare

Många av de människor som redan har köpt den här produkten noterar att utseende, ett stort antal funktioner och samtidigt användarvänlighet, tillgänglighet och tydlighet är de stora fördelarna med Neff -ugnar. Bland nackdelarna är priset. Alla har inte råd att köpa denna produkt.

Bild
Bild

En av användarna beskriver sitt köp på följande sätt:

”Vid första anblicken är ugnen inget speciellt: konventionell teknik, standardutseende. Allt förändras med anslutningen och driften av denna enhet. Den eleganta ugnen har en pekskärm där du kan visa hela utbudet av möjliga funktioner. Genomskinligt glas och belysning ger en fullständig överblick över vad som händer inuti. När du öppnar dörren kan du helt skjuta in den under skåpet, vrida handtaget i önskad riktning. Bland funktionerna finns barnskydd, vilket är ett tecken på säkerhet.

Alla funktioner är på ryska, vilket gjorde mig väldigt glad. Det finns en återställning av inställningarna. Ett annat stort plus är det självrensande systemet, som förvandlar all smuts till aska. Värdinnans enda uppgift är att ta bort denna aska från ugnens yta. Ugnens storlek är mycket optimal, perfekt anpassad till köksuppsättningen. Delar och tillbehör till Neff -ugnen finns separat. Ugnen har tyvärr ett års garanti, men ändå är användningstiden mycket hög, eftersom kvalitet och säkerhet spelar en viktig roll, och detta är inte att låna från tyska och utländska tillverkare."

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användare ger i allmänhet det högsta betyget och noterar att produkterna från denna tillverkare har använts inte för första gången och inte för det första året. Varumärket sviker dem inte, så kunderna litar gärna på det.

Bild
Bild

I allmänhet är Neff -ugnen acceptabel att använda, och specialisterna som testade enheten noterade inga betydande nackdelar som kan skada människors liv och hälsa.

Rekommenderad: