Moldex öronproppar: Tändstift, Pocket Pak, Ingen Snodd Och Med Den, Bullerfria Modeller För Arbete. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Moldex öronproppar: Tändstift, Pocket Pak, Ingen Snodd Och Med Den, Bullerfria Modeller För Arbete. Recensioner

Video: Moldex öronproppar: Tändstift, Pocket Pak, Ingen Snodd Och Med Den, Bullerfria Modeller För Arbete. Recensioner
Video: Moldex Pura-Fit 6800 Ear Plugs Review 2024, Maj
Moldex öronproppar: Tändstift, Pocket Pak, Ingen Snodd Och Med Den, Bullerfria Modeller För Arbete. Recensioner
Moldex öronproppar: Tändstift, Pocket Pak, Ingen Snodd Och Med Den, Bullerfria Modeller För Arbete. Recensioner
Anonim

Öronproppar är enheter som är utformade för att skydda hörselgångarna från yttre buller under dagen och natten. I artikeln kommer vi att granska Moldex öronproppar och introducera läsaren för deras sorter. Vi kommer att berätta vilka fördelar och nackdelar de har, vi kommer att ge rekommendationer om valet. Här är en generaliserad slutsats, som vi kommer att dra baserat på recensioner från de flesta köpare av denna produkt.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Ljudfria öronsnäckor, som oftare kallas öronproppar, är bara användbara om du kan hitta en pålitlig och högkvalitativ produkt.

Moldex är ett hörselskyddsföretag som litas på av proffs från hela världen . Vid tillverkning av öronfästen använder de material som är säkert för människors hälsa. Både engångs- och återanvändbara produkter finns tillgängliga. Produkten har en vacker design och är bekväm att använda.

Utbudet av applikationer för öronproppar är enormt. Moldex öronproppar används hemma för att sova, på jobbet, på planet och när du reser.

Fördelar med att använda Moldex -modeller:

  • ge möjlighet att sova bekymmerslöst på natten;
  • låter dig studera tyst i ett bullrigt rum;
  • skyddar mot hörselnedsättning orsakad av högt ljud;
  • skada inte användaren om bruksanvisningen följs.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Brister:

  • felaktig användning av öronproppar kan skada öronöppningen;
  • fel storlek leder antingen till obehag i öronen, eller till att produkten faller ur den;
  • kan inte användas för skydd mot vatten;
  • oönskad att använda vid kraftig smuts eller formförändringar.
Bild
Bild

Kontraindikationer för användning av öronsnäckor:

  • individuell intolerans;
  • öronkanalinflammation och otitis media.

Om du känner dig obekväm, ta bort öronpropparna omedelbart. Underlåtenhet att följa rekommendationerna kan påverka produkternas skyddande egenskaper.

Olika sorter

Först och främst kommer vi att överväga engångsmodeller av ett bekvämt och mjukt material - polyuretanskum, vilket gör dem lättare att bära.

Tändstift Öronproppar har en attraktiv färg, konisk form och skyddar mot buller i 35 dB -området. Finns i sortiment utan och med spets. Spetsen gör det möjligt att bära produkter runt halsen under pauser i arbetet. Tändstift Soft -modeller är förpackade i mjuka individuella förpackningar. Paketet innehåller ett par.

Öronproppar i en praktisk polystyrenficka Tändstift Pocketpak innehåller 2 par hörlurar. Det finns samma modell med totalt 10 artiklar per paket. eller 5 par - det är det mest lönsamma att köpa dem på grund av det lägre priset.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pura Fit hörlurar är utformade för att skydda hörselorganen från höga ljudnivåer med en absorptionskapacitet på 36 dB. Ett par i en mjuk förpackning.

Det finns ett fickpaket som innehåller 4 par.

Det händer med och utan spets. De har en klassisk form och en trevlig ljusgrön färg.

Bild
Bild

Öronproppar konturer små - mycket bekväma skydd mot ljudvågor på 35 dB, deras anatomiska form anpassar sig till öronöppningen. Det finns paket som innehåller 2, 4 eller 5 par. Finns i 2 storlekar, inklusive en liten storlek.

Bild
Bild

Alla beskrivna modeller kan användas för att sova. De skyddar också hörseln under förhållanden med hög musik, gör det lättare att flyga i ett flygplan och dränker arbetsljud.

Paket med silikonkometer Är återanvändbara produkter utformade för att skydda mot långvarig exponering för buller på 25 dB. Tillverkad av termoplastiskt elastomermaterial, bekvämt för kroppen. Produkterna kan tvättas. Förvaras i ett praktiskt Pocketpak. Det finns modeller med och utan spets.

Comets Pack är mjuka och flexibla öronproppar . Skyddar hörsel från hög musik, arbetsljud och hjälper till under flygningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalsrekommendationer

Det finns ganska många utbud av skär, och för att de ska fungera effektivt måste du välja dem korrekt. Var uppmärksam på flera viktiga punkter när du väljer.

  • Materialets sammansättning . Ju mer elastisk den är, desto mer bekväm är den att bära på grund av förmågan att ta formen på hörselgången, vilket resulterar i en högkvalitativ absorption av främmande ljud. Om hörselgången inte är helt fylld med agenten blir externa ljud hörbara.
  • Mjukhet . Öronproppar ska inte tillåtas att krossas och orsaka obehag. Beläggningen ska vara slät - även en liten defekt kan orsaka skada på huden. Återanvändbara produkter bör bytas ut när deras mjukhet minskar, annars är hudirritation sannolik.
  • Storleken . Stora produkter kan vara obekväma att bära, små kan vara svåra att ta bort från örat.
  • Säkerhet . Produkter ska inte orsaka inflammation och infektion.
  • Bärkomfort . Välj öronsnäckor som enkelt kan sättas in och tas bort, kanterna på de slitna föremålen ska sticka ut något, men inte sticka ut bortom öronen.
  • Ljuddämpning . Öronproppar kan delvis minska ljudnivån eller helt blockera den. Välj modell med önskad ljudabsorberingsnivå.
  • Att hitta den perfekta produkten fungerar inte alltid första gången . Men med hänsyn till de rekommendationer som ges kan du välja det mest framgångsrika alternativet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Det mest uttrycksfulla med någon produkt är inte en reklamkampanj eller en berättelse om en tillverkare, utan riktiga recensioner av konsumenter som redan har försökt att tillämpa den i praktiken. De flesta användare av Moldex-hörlurar mot buller håller med om sina åsikter.

Först och främst framhåller konsumenterna materialets höga kvalitet och dess hygien, bekväm placering av produkter inuti hörselgången och en bra ljudnivå.

Det är bekvämt att sova i öronproppar, att arbeta, det är bekvämt att ta dem med dig.

Användarna markerar också vackra färger, ett brett utbud av sortiment och andra egenskaper

Av bristerna noterar vissa köpare ofullständigt brusreducering, inte alla ljud är blockerade. Och även med tiden försvinner produkternas ljudisoleringsegenskaper ibland.

Bild
Bild

Moldex öronproppar har fortfarande ett betydande antal positiva egenskaper och kan väljas för användning.

Granskning av Moldex tändstift 35db öronproppar i video.

Rekommenderad: