Bayramix -gips (26 Bilder): Dekorativ Texturerad Yta I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Bayramix -gips (26 Bilder): Dekorativ Texturerad Yta I Interiören

Video: Bayramix -gips (26 Bilder): Dekorativ Texturerad Yta I Interiören
Video: Особенности нанесения мозаичной штукатурки. Описание декоративной штукатурки Bayramix. байрамикс 2024, Maj
Bayramix -gips (26 Bilder): Dekorativ Texturerad Yta I Interiören
Bayramix -gips (26 Bilder): Dekorativ Texturerad Yta I Interiören
Anonim

Många innovativa byggmaterial har skapats för väggdekoration. Dekorativt gips Bayramix blir mer och mer populärt. Det är ett bra alternativ till andra beläggningar, särskilt eftersom det har flera sorter med speciella egenskaper som är viktiga för olika applikationer.

Specifikationer

Turkiskt marmorgips är ett dekorativt kompositmaterial för invändiga och yttre väggar. Trots den mycket överkomliga kostnaden är denna typ av finish en värdig produkt med ett antal positiva egenskaper. Blandningen kan appliceras på underlag av vilken komplexitet som helst - betong, gipsskivor, trämaterial, akryl och vattenbaserade färger. Blandningen är fylld med marmorflis i olika former, storlekar och färger. Anslutningslänken är en akrylpolymerförening.

Det är ett höghållfast syntetiskt harts, helt säkert under arbete och användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beläggningen har utan tvekan fördelar jämfört med liknande efterbehandlingsprodukter:

  • gipset har hög hållfasthet och är motståndskraftigt mot fysiska påverkan, så du kan använda en borste eller dammsugare för tvätt;
  • blandningen har hög plasticitet och lätthet, och på grund av tillsatsen av mineralkomponenter utesluts ytterligare påfrestningar på väggarna under efterbehandling;
  • trots närvaron av polymera föreningar är kompositionen ofarlig för människors och husdjurs hälsa;
  • produkten är fuktbeständig, korroderar inte, utesluter uppkomsten av mögel och mögel;
  • lösningen är gjord för långvarig drift, den är immun mot ultraviolett ljus, kritiska temperaturer och frost.

Dessutom kan du alltid välja vilken färg och speciell inredning som passar ett visst rum. Priset på dessa produkter är också glädjande, ganska lågt för utmärkt kvalitet.

Bild
Bild

Akrylbaserade produkter

Bayramix-företaget har producerat högkvalitativa efterbehandlingsmaterial i mer än två decennier och produktutbudet är ganska stort. Raden av Bayramix marmorplåster representeras av flera kompositioner.

Makromineralserie - en blandning baserad på en polymer och en vattenhaltig dispersion med tillsats av grovmalet marmorgranulat. Beläggningen fäster felfritt på alla typer av underlag. Färgintervallet förmedlar alla nyanser av naturlig marmor, skapar intryck av en slags mosaik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mikromineral fin blandning innehåller fyllmedel i form av mikroskopiska, sfäriska segment av naturlig marmor med organiska färgämnen i 24 olika nyanser. Lösningen kan appliceras manuellt eller med en sprutpistol.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bayramix Saftas samling utformad för att täcka alla stensubstrat. Används för fasadarbete och inredning. Kompositionen inkluderar marmorpärlor och vattenpolymerbindemedel. Seriens färger förmedlar naturliga nyanser av natursten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mineralguld - mosaik, dekorativ beläggning med användning av pigment som är resistenta mot solljus och effekten av en mjuk, pärlglans. Det är ett hållbart material som inte kommer att blekna.

Bild
Bild

Tunn gips I-Stone sprutas för att efterlikna färgen och strukturen på sandsten.

Bild
Bild

Dekorativa blandningar kan användas utomhus. Detta är möjligt på grund av deras motståndskraft mot sol, fukt och låga temperaturförhållanden. De används ofta för efterbehandling.

Varianter av texturerat gips

En vacker, texturerad yta uppnås med kompositioner av marmordamm och flis, med olika typer av polymerföreningar och färgpigment.

Rulomix -beläggning den har en originalrelief. Den så kallade "lilla pälsen" ser bra ut för dekoration av bostäder och offentliga lokaler. Paletten presenteras i ljusvita, lavendel, rosa och blå toner.

Bild
Bild

Teratex låter dig skapa större bild-, tvärgående och längsgående pärlor med olika appliceringstekniker. Färgscheman för vissa kompositioner är intressanta och kombinerar fläckar i olika nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Baytera texturblandning innehåller ett naturligt fyllmedel av en stor fraktion och gör det möjligt att skapa en extraordinär ytdesign, som om den äts av barkbaggar. Sådana specifika oegentligheter är en trendig trend och gör atmosfären i rummet extraordinär. Med hjälp av en texturblandning kan du delvis dölja defekterna i basen.

Bild
Bild

Palta gips kan förfina alla mineralytor. Färgning görs under utspädning av blandningen efter behag. Blandningen består av tre typer av stenflis, olika i storlek och form. Vid ansökan behövs det ingen perfekt inriktning, så även en icke-professionell mästare kan utföra efterbehandlingen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Perfekt för fasaddekoration Rulosil -blandning på basis av silikonhartser med texturen "liten päls". Denna komposition är vattentät och avvisar väl all smuts.

Bild
Bild
Bild
Bild

Texturerade plåster gör att du kan ställa in vilken ton och volym som helst på grund av deras plasticitet på grund av närvaron av polymerer i kompositionen.

Applikationsteknik

Dekorativa blandningar används efter att huvuduppgifterna för optimering av rummet har slutförts. Vid den här tiden måste öppningar av dörrar, fönster installeras, golvunderlaget och andra byggnadsarbeten.

Sekvensering:

  • rengöring av väggarna från den tidigare beläggningen, damm, smuts och fettfläckar;
  • behandling med en primer för bättre vidhäftning till ytan och förebyggande av mögel;
  • efter en dag kan du börja applicera gipset.
Bild
Bild

Var uppmärksam på temperaturen i rummet. En indikator under 5 grader är inte tillåten och luftfuktigheten bör ligga inom 10%. Det är lämpligt att skydda väggarna från solljus före slutlig torkning, även om beläggningen vid ytterligare användning är resistent mot ultraviolett strålning.

Bayramix gips är relevant för olika typer av ytor , upp till kalkning och olja och vattenbaserade färger. En akrylprimer är lämplig för beredning. Det är bättre att blanda lösningen mekaniskt - detta kommer att göra den mer homogen och därmed säkerställa maximal vidhäftning och enhetlighet hos skiktet.

Bild
Bild

Olika typer av dekorativa beläggningar appliceras med en rostfri murslev. Nästa lager (det kan finnas flera av dem) appliceras först efter att det föregående har torkat helt. Framgången för den resulterande konsistensen beror till stor del på appliceringstekniken. Naturligtvis är det bättre när jobbet utförs av en professionell som vet hur man hanterar olika typer av sådant material.

Turkiska Bayramix -gips kan ge en exklusiv anteckning till alla interiörer som har blivit bekanta, och det välbekanta rummet kommer inte längre att se ut som en upprepning av fashionabla, men hackade mönster. Detta starka och hållbara material kan glädja ögat länge med sitt ovanliga och originella utseende.

Rekommenderad: