Väggjakt "Zubr": Skivor För En Kanaliserare För Betong Och Borstar, Elektriska Modeller "Professional" Och Andra, En översikt över Dammsugare För En Väggjakt

Innehållsförteckning:

Video: Väggjakt "Zubr": Skivor För En Kanaliserare För Betong Och Borstar, Elektriska Modeller "Professional" Och Andra, En översikt över Dammsugare För En Väggjakt

Video: Väggjakt
Video: Как я докатился до такой жизни. Киевский толкиенист-доспешник 2024, April
Väggjakt "Zubr": Skivor För En Kanaliserare För Betong Och Borstar, Elektriska Modeller "Professional" Och Andra, En översikt över Dammsugare För En Väggjakt
Väggjakt "Zubr": Skivor För En Kanaliserare För Betong Och Borstar, Elektriska Modeller "Professional" Och Andra, En översikt över Dammsugare För En Väggjakt
Anonim

Kablarna för elkablar och kommunikation kräver noggrannhet och korrekt utförande för att kunna utföra installationen och maskeringen. Väggjaktare, som är specialverktyg för att skapa spår i väggar, kan hjälpa till med detta. En välkänd tillverkare av denna teknik är Zubr-företaget.

Bild
Bild

Särdrag

Zubr är en populär inhemsk tillverkare av bygg- och hushållsapparater för olika ändamål. Bland funktionerna hos inte bara väggjaktare utan också de flesta produkterna kan följande punkter noteras.

  1. Tillgänglighet . Den ryska konsumenten kan köpa Zubr väggjaktare till ett tillfredsställande pris, vilket helt motsvarar enheternas kvalitet och prestanda.
  2. Lätt att använda . Det optimala antalet funktioner och ett begripligt sätt att använda i kombination med instruktioner på ryska gör Zubr -väggjakten lätt att lära sig även för dem som kommer att arbeta med dem för första gången.
  3. Service . Motsvarande tekniska centra finns i många regioner i Ryssland. I tjänsten kan du lämna över ett verktyg för diagnostik, samt köpa förbrukningsmaterial och delar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Modeller av Zubr väggjaktare presenteras i två serier - "Professional" och "Master ". Varje enhet kan arbeta på betong, sten, tegel och andra hållbara material. En genomgång av några av dem låter dig förstå vad deras specifika syfte är - vardagen eller professionell konstruktion.

"Zubr" ZSH-30-1200 T

Elektrisk väggjakt i "Master" -serien, vars kropp är tillverkad av slitstarkt material. Ett fjäderbelastat skydd hindrar skräp från att sprida sig runt arbetsområdet, och ett spindellås gör skivbytet märkbart lättare . För ett säkrare grepp finns ett extra handtag med möjlighet att ändra lutningsvinkeln.

Bild
Bild

Borsthållarens utformning förutsätter fullständig radering av borstarna utan att skada kollektorn . De viktigaste delarna av enheten skyddas av ett ventilationssystem, så att damm inte täpps till i dem.

Det finns ett inbyggt grenrör för anslutning av en dammsugare för att rengöra golv och väggar från byggskrot.

Bild
Bild

Motoreffekten är 1200 W, spårbredden justeras med en uppsättning brickor med en slaglängd på 3 mm, så att maxindikatorn kan nå 30 mm. Två arbetsskivor med en diameter på 125 mm säkerställer att furor skapas, en landningsdiameter på 22,2 mm, en låg vikt på 4, 6 kg bidrar till användarvänligheten. Det maximala antalet spindelvarv kan nå 8800 per minut. Den kompletta uppsättningen innehåller 2 klämflänsar, 5 typ brickor, samt special- och imbus -nycklar.

Bild
Bild

Zubr ZSH-P45-2100 PVTK

Ett pålitligt verktyg som uppfyller alla krav för ett stort arbete med att skapa spår och spår i väggar. En mjukstartfunktion är inbyggd för att hjälpa motorn att öka hastigheten gradvis och därigenom undvika spänningsstötar och överbelastningar. Antivibrationssystemet låter dig fokusera på arbetsprocessen och minska de skadliga effekterna på förarens kropp.

Bild
Bild

Det finns en steglös typdjupsjustering med en skala för ökad bekvämlighet . Det är möjligt att låsa spindeln för byte av skivor. Ett system för dammutsugning och skydd av de viktigaste hålen i jaktmaskinen är inbyggt. Installation av ett grenrör tillhandahålls. Snabb byte av borstar tack vare den enkla utformningen av mekanismerna. Det finns ett extra handtag med en ändring av lutningsvinkeln och en mjuk kudde för ett säkert grepp.

Bild
Bild

Elmotoreffekt - 2100 W, maximalt skärdjup - 45 mm, spårbredd - 32 mm . Diametern på de två arbetsskivorna är 180 mm vardera, landningsdiametern är 22,2 mm. Vikten på 8 kg beror på den kraftfulla motorn och mångsidigheten i designfunktionerna. Spindelhastighet - upp till 8000 rpm. Den kompletta uppsättningen innehåller en imbus -skiftnyckel, 2 spännbrickor och 8 inlagda brickor, samt en åtdragningsnyckel och ett fodral för att bära och förvara väggjakten.

Bild
Bild

Komponenter och tillbehör

Som det skrevs tidigare kan du köpa alla nödvändiga delar och förbrukningsmaterial på tillverkarens servicecenter, av vilka det finns många i hela landet. Det ska noteras att dessa produkter kan också beställas från olika onlinebutiker som säljer byggmaskiner.

Bild
Bild

Vissa tillbehör ingår redan i paketet, till exempel handtag eller nycklar. Dessa kit gör att du kan använda verktyget och göra ändringar i chassen när några av elementen är slitna. Dessa inkluderar borstar, skivor och andra förbrukningsvaror.

Ett viktigt tillbehör är anslutningen till vilken en industridammsugare kan anslutas . Det kommer att göra det möjligt att snabbt och effektivt ta bort allt byggskrot som genereras under väggjakt. Dess betydelse uttrycks i det faktum att inandning av damm är mycket skadligt för arbetstagarens andningssystem.

Bild
Bild

Tips för användning

De viktigaste arbetsmetoderna anges i instruktionerna. Detta dokument är viktigt att lära sig inte bara för nybörjare, utan också för avancerade användare, eftersom varje modell representerar en individuell uppsättning funktioner och funktioner.

Bild
Bild

Tillverkaren uppmärksammar konsumenten på säkerhetsåtgärder som måste uppfylla vissa standarder . De består av nödvändig utrustning. Det inkluderar närvaro av speciella kläder som täcker en stor yta av arbetarens kropp, samt andningsskydd mot damm. Även om Zubr -väggjaktarna är utrustade med lock finns det fortfarande en risk för att skräp flyger ut och kommer på huden, vilket kan orsaka skador av varierande svårighetsgrad.

Bild
Bild

Övervaka alltid noggrant teknikens tillstånd. Detta gäller nätsladden och motorn, eftersom deras integritet avgör enhetens funktionsförmåga. Alla element måste vara i gott skick och korrekt installerade i enlighet med instruktionerna.

Rekommenderad: