Dammsugare Kambrook: Granskning Av Dammsugare ABV400 Och ABV402, AHV401 Och AHV400, ABV300 Och ABV401, ABV41FH Och Andra Modeller, Val Av Sladdlös Dammsugare

Innehållsförteckning:

Video: Dammsugare Kambrook: Granskning Av Dammsugare ABV400 Och ABV402, AHV401 Och AHV400, ABV300 Och ABV401, ABV41FH Och Andra Modeller, Val Av Sladdlös Dammsugare

Video: Dammsugare Kambrook: Granskning Av Dammsugare ABV400 Och ABV402, AHV401 Och AHV400, ABV300 Och ABV401, ABV41FH Och Andra Modeller, Val Av Sladdlös Dammsugare
Video: Best Cordless Vacuum 2019 - Dyson vs Shark vs Tineco vs Hoover vs Bissell vs Moosoo 2024, April
Dammsugare Kambrook: Granskning Av Dammsugare ABV400 Och ABV402, AHV401 Och AHV400, ABV300 Och ABV401, ABV41FH Och Andra Modeller, Val Av Sladdlös Dammsugare
Dammsugare Kambrook: Granskning Av Dammsugare ABV400 Och ABV402, AHV401 Och AHV400, ABV300 Och ABV401, ABV41FH Och Andra Modeller, Val Av Sladdlös Dammsugare
Anonim

I över 50 år har Kambrook varit på marknaden för hushållsapparater. Utbudet av dessa produkter ökar och förbättras ständigt. Dammsugare från denna tillverkare uppfyller alla nödvändiga tekniska och operativa standarder, indikatorer, uppfyller säkerhetsstandarder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Dammsugare Kambrook är en oumbärlig typ av hushållsapparater för alla hemmafruar. Enheterna har en attraktiv design och kompakta dimensioner. Användare noterar att dessa enheter är lätta att använda, medan rengöring inte skapar några svårigheter, utan tvärtom blir ett trevligt förfarande. Kundrecensioner vittnar om dammsugarnas låga ljudnivå och deras utmärkta prestanda.

Kambrook-tekniken är lätt att rengöra eftersom filtersystemet nästan inte täpps till.

Paketet innehåller ofta ett stort antal extra enheter och tillbehör som du kan rengöra hela lägenheten med, inklusive golv, stoppade möbler och olika svåråtkomliga platser. Dammsugare i denna produktion kännetecknas av god manövrerbarhet och optimal kabellängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvuddragen i Kambrook-dammsugare inkluderar stora dammsugare, betydande sugkraft, ergonomisk design, filtrering med HEPA. Fodralet är robust och kompakt.

Denna typ av teknik är en vanlig version av en dammsugare som är avsedd för kemtvätt. Och enheten är också utrustad med automatisk lindning av sladden, avstängning vid överhettning, närvaron av en indikator på dammsamlarens fullhet. Denna modell kan horisontellt parkera, det finns 6 bilagor i paketet, inklusive ett munstycke för stoppade möbler, mattor, sprickor och en turboborste.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Kambrook erbjuder sina kunder ett brett utbud av dammsugare med olika priser till optimala priser, vilket snart motiverar enhetens prestanda, liksom idealisk renlighet i lägenheten. En genomgång av Kambrook -modeller visar det användare kan själva välja olika alternativ:

  • laddningsbara trådlösa;
  • vertikal;
  • med skumfilter;
  • utan påse;
  • med en behållare för damm.

Låt oss överväga de mest populära modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kambrook ABV400

Denna modell av cyklonenheten har en original design, så den passar in i alla rum. Detta utrustningsalternativ är optimalt för ägare till små lägenheter, som också kan uppskatta dess låga vikt, goda funktionalitet och överkomliga kostnad.

Trots enhetens kompakta storlek ger designen en stor dammuppsamlingsbehållare. Optimal sugkraft bibehålls under hela skörden. Kambrook ABV400 har funnit sin tillämpning vid rengöring av olika typer av ytor, exklusive soffklädsel, samt stolar, gardiner, madrasser, persienner, svåråtkomliga platser mellan föremål i rummet.

En egenskap hos modellen är närvaron av ett HEPA -filter, vilket bidrar till renhet och friskhet i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Komplett med enheten får köparen enheter som inkluderar en aerodynamisk turboborste samt munstycken - ett paket och för rengöring av stoppade möbler. Maskinens strömförbrukning är 2000 W, medan dess huvudsakliga syfte är kemtvätt.

Kambrook ABV402

Detta är en lätt enhet som har medellånga dimensioner och en intressant design. Dammsugaren har en effektförbrukning på 1600 W och en maximal sugeffekt på 350 W. Syftet med maskinen är kemtvätt, som utförs ganska effektivt och säkert på grund av närvaron av HEPA -filtret. Bekvämligheten med att använda denna typ av teknik säkerställs genom närvaron av en flexibel slang, liksom ett teleskoprör. Användarna uppskattar dammsugarens tysta drift, liksom kompakthet, manövrerbarhet, produktivitet och hög kvalitet på arbetet.

Det rekommenderas att rengöra avfallsbehållarens runda filter efter rengöringsproceduren.

Bild
Bild

Kambrook AHV401

Denna dammsugare är vertikal, sladdlös. Det fungerar från batteriet i ungefär en halvtimme, medan det är utrustat med två driftshastigheter . Den kompletta uppsättningen varor inkluderar en elektrisk borste, liksom munstycken, med hjälp av vilka du kan utföra effektiv rengöring och rengöring, inte bara av golv- och mattor, utan också stoppning av stoppade möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kambrook AHV400

Den trådlösa Kambrook AHV400 är en nyhet bland stående dammsugare. Denna löstagbara typ av utrustning används för kemtvätt, medan användaren kan styra effekten med handtaget. Den sladdlösa rengöringsenheten kan fungera utan batteri i 30 minuter. Enhetens dammuppsamlare har ingen påse, den är utrustad med ett cyklonfilter. Med modellens kompakthet och bekvämlighet kan du eliminera små skräp utan att ansluta enheten till nätverket. Dammsugaren i denna modell är utrustad med ett avtagbart handtag, så den kan användas med särskild komfort och lätthet.

Enheten kan användas inte bara för rengöring av golvet utan även för andra ytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kambrook ABV300

Köpet av denna dammsugarmodell garanterar att renheten i rummet bibehålls. "Cyklon" -systemet, som används i denna typ av teknik, bidrar till enkel rengöring och snabbhet. Behållaren för uppsamling av damm och skräp i denna dammsugare behöver inte bytas ut, på grund av vilken utrustningen kräver minimala underhålls- och skötselkostnader. Enheten kännetecknas av en effektförbrukning på 1200 W och en sugkraft på 200 W. Kambrook ABV300 har en mekanisk styrtyp, liksom en indikation på dammsamlarens fullhet. Denna modell har ett teleskoprör, kroppen är tillverkad av plast och gråmålad.

Gummerade hjul bidrar till en rengöringsprocess av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kambrook ABV401

Detta är en traditionell typ av dammsugare som är idealisk för kemtvätt. Enheten är utrustad med ett fint filter . Strömförbrukningsindikatorn är 1600 W, som kan styras med handtaget. Apparaten väger 4300 gram och innehåller ett teleskopiskt sugrör, munstycken för rengöring av mattor, golv, hårda ytor och ett sprickmunstycke för rengöring på svåråtkomliga platser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kambrook ABV41FH

Denna modell tillhör den traditionella och utför olika typer av kemtvätt av lokalerna. Enheten är utrustad med ett fint filter som håller luften ren efter rengöring. Strömförbrukningen för enheten är 1600 W. Enhetens låga vikt och närvaron av effektstyrenheten på handtaget är placerad på handtaget.

Dammsamlaren har ingen påse, eftersom den är utrustad med ett cyklonfilter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja en dammsugare från Kambrook -företaget, som i framtiden inte kommer att ge besvikelse, måste du noggrant bestämma egenskaperna hos utrustningen som är nödvändiga för att rengöra ett visst rum. Vid köp av en enhet bör ett antal indikatorer beaktas.

  • Typ av dammuppsamlare … Påstypen är en av de vanliga och billiga alternativen; den kan inte bara vara återanvändbar, utan också engångs. Sådana dammuppsamlare måste bytas ut i tid, annars kan bakterier och kvalster hittas i påsarna. Ett värdigt alternativ för att utrusta en dammsugare är en behållare för uppsamling av damm och skräp, det är lätt att rengöra och skölja efter användning. Enheter med vattenfilter anses vara effektiva maskiner som kan skapa ett hälsosamt inomhusklimat.
  • Kraft … När du väljer en Kambrook -dammsugare bör du vara uppmärksam på denna indikator, eftersom den bestämmer maskinens energiförbrukning och buller. Teknikens prestanda påverkas av sugkraften, som är värd att veta om innan köpet. Dammsugare med en sugkraft på 300 W kommer att vara utmärkta hjälpare för att upprätthålla ordningen i en liten lägenhet där det inte finns några barn och djur. Det är värt att köpa en mer kraftfull enhet för de hemmafruar som ofta rengör mattan, rengör lägenheten för husdjur.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den blivande ägaren till en Kambrook -dammsugare måste bestämma vilken typ av rengöring som ska bli mer effektiv i hans situation. Enheter för våtrengöring är dyra, men inte alla behöver sådana maskiner. Tvätttypen av utrustning har stora dimensioner, så det kommer att vara obekvämt att använda dem för ägare till små lokaler. I det senare fallet är det bättre att köpa en kemtvättsenhet. Och också en sådan dammsugare behövs om det finns golv täckta med linoleum och andra hårda ytor.

När du väljer en dammsugare för hemmabruk bör du vara uppmärksam på paketet.

Förekomsten av ett stort antal munstycken, en fästring för borstar och andra kommer att vara positiv. Användaren bör tänka på vilken typ av enhet, till exempel många föredrar vertikala handdammsugare, men det finns de som förblir anhängare av vanliga dammsugare.

Rekommenderad: