Shtroborez "Fiolent": "Fiolent B1-30 Master" Och Andra Fåror För Betong. Hur Man Monterar? Val Av Borstar, Skivor Och Hölje

Innehållsförteckning:

Video: Shtroborez "Fiolent": "Fiolent B1-30 Master" Och Andra Fåror För Betong. Hur Man Monterar? Val Av Borstar, Skivor Och Hölje

Video: Shtroborez
Video: ТОП—7. Лучшие штроборезы (по бетону). Рейтинг 2021 года! 2024, Maj
Shtroborez "Fiolent": "Fiolent B1-30 Master" Och Andra Fåror För Betong. Hur Man Monterar? Val Av Borstar, Skivor Och Hölje
Shtroborez "Fiolent": "Fiolent B1-30 Master" Och Andra Fåror För Betong. Hur Man Monterar? Val Av Borstar, Skivor Och Hölje
Anonim

Modern konstruktionsutrustning representeras av många tillverkare, inklusive inhemska. Som ett exempel kan du nämna väggjaktare, vars syfte är att skapa spår för installation av rör och kommunikation. Nu på marknaden för denna teknik finns det en sådan tillverkare som "Fiolent".

Bild
Bild

Särdrag

Det första inslaget i företagets sortiment är tillgängligheten av furor. De har ett lågt pris, tack vare vilket konsumenten inte kommer att ha några svårigheter med att köpa denna utrustning.

Bild
Bild

Det är värt att säga att för deras kostnad överensstämmer dessa enheter helt med de syften de är avsedda för.

Vidare kan vi notera den tekniska enkelheten. Fiolent väggjaktare har inte ett stort antal funktioner som gör tekniken svår att bemästra . Enheternas drift är inget obegripligt.

Bild
Bild

Eftersom tillverkaren är inhemsk innebär detta att det uppstår en funktion relaterad till feedback . Som regel är det enklare och snabbare än med utländska företag. Detta gäller även underhåll, eftersom du har ett stort antal lämpliga tjänster och kan lämna ut utrustning för reparationer i de flesta regioner i landet.

Sortimentet kan inte skryta med ett överflöd, men samtidigt skiljer sig enheterna åt i sina huvudsakliga egenskaper, bland vilka man kan notera kraft, dimensioner och funktionalitet . En annan fördel kan kallas tydlig dokumentation, för vilken ryska är huvudspråket.

Fårmakare, liksom annan utrustning, har kanske inte helt tydliga instruktioner och andra manualer om tillverkaren är utländsk.

Bild
Bild

Modellöversikt

" Våldsam B1-30 Master "- den billigaste modellen, som främst är avsedd för hushållsbruk. Alla funktioner och funktioner är utformade för små och medelstora jobb. Denna enhet är lämplig för dem som inte vill betala för mycket för de funktioner som inte kommer att användas senare.

Bild
Bild

" B1-30 Master " kan också användas som vinkelslip under arbete med metall.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största fördelen med denna väggjaktare är användarvänlighet, bekvämlighet och tillförlitlighet, vilket har uppnåtts tack vare högkvalitativa tillverkningsmaterial. Motoreffekten är 1100 W, vilket är genomsnittligt. Maximalt skärdjup och spårbredd 30 mm. Monteringsdiameter 22, 2 mm, nätverkskabelns längd 2, 35 m. Designen ger två arbetsskivor med en diameter på 125 mm.

Spindelhastigheten når 6200 rpm, vikten är bara 3,5 kg, på grund av vilken transport och drift inte är svåra . Bland funktionerna finns stöd för konstant hastighet under belastning. Den har också en inbyggd mjukstart. Setet består av ett extra handtag som kan monteras, en skiftnyckel, ett 150 mm skyddshölje och en mutter.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Våldsam B2-30 " - en förbättrad version av den föregående farten. Denna modell är utformad för att fungera på betong, tegel och andra hållbara material. Motoreffekten har ökats till 1600 W, vilket möjliggör bättre arbete. Maximalt skärdjup och spårbredd 30 mm, strömkabellängd 2, 35 m.

Det är viktigt att notera ökningen av den totala produktiviteten som möjliggjorts av spindelhastigheten på 8500 rpm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Landningsdiametern är 22,2 mm, två arbetsskivor med en diameter på 125 mm installeras . Jämfört med föregående enhet är inte ett konstant varvtalssystem inbyggt, men funktionen mjukstart kvarstår. När du använder skyddshöljet kan du också använda detta verktyg som en vinkelslip. Vikten ökades till 3, 9 kg, vilket är förknippat med en ökad effekt, och denna förändring påverkar inte bekvämligheten - jagaren, som den var lätt, förblev densamma.

Bild
Bild

Paketet innehåller en fläns, en mutter, en skiftnyckel för att installera ett avskärningshjul och ett extra handtag, vid installation som du kan utöva mer kontroll över arbetsprocessen. Bekvämligheten under drift förbättras också. Inbyggt grenrör genom vilket du kan ansluta en dammsugare för att ta bort damm . Enhetens kylsystem uttrycks i en ventilerad yta, som inte bara tillåter att utrustningen överhettas, utan också förhindrar att skräp täpps till i hålen.

Bild
Bild

" Våldsamt B3-40 " - en chaser, som på grund av dess egenskaper och funktionalitet snabbt skapar spår i väggar av material som tegel, betong, skalsten, kalksten och andra. Denna maskin kan också användas för stenbearbetning, slipning och metallskärning. Designen ger närvaro av ett andra handtag, enhetens kropp är tillverkad av aluminiumlegering, som är hållbar, lätt och lätt att använda.

Ett hål finns för anslutning av ett grenrör för att avlägsna damm och skräp från arbetsplatsen, eftersom inandning av dessa ämnen påverkar andningsorganen negativt. Motoreffekten är 1600 W, det maximala skärdjupet är 41 mm, samma indikator för spårbredden . Monteringsdiameter 22, 2 mm, kabellängd 2, 35 m. Designen är utrustad med två arbetsskivor med en diameter på 150 mm vardera. Det finns en mjukstartfunktion, spindelhastigheten är 9000 rpm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den kompletta uppsättningen innehåller en fläns, en mutter, ett skyddshölje, en skiftnyckel och ett extra handtag.

Bild
Bild

För att undvika slitage på borstarna har tillverkaren utrustat denna modell med avtagbara lock.

Ventilationssystemet skyddar instrumentet från överhettning och skräp som kommer in i enheten.

Bild
Bild

" Våldsamma B4-70 Professional "- den mest mångsidiga uppfödaren från Fiolent -företaget. Det är inte bara en kvalitetsväggjaktare, utan också en vinkelslip. Grundprincipen för drift är torrsågning. Enhetens kropp är tillverkad av en aluminiumlegering, som redan har visat sig på den positiva sidan när man skapade tidigare modeller.

Bild
Bild

Driftsäkerhet uppnås genom funktionen av mjukstartfunktionen. Det är hon som skyddar furaren från överdriven överbelastning vid uppstart. Det finns speciella öppningar som ger ventilation för motorn och alla andra mekanismer, eftersom de kan överhettas under ett långt arbetspass. Effekt vid 2300 W räcker för snabb och högkvalitativ furning på olika hårda ytor.

Det maximala skärdjupet är 67 mm, kabellängden är 2,35 m . Det finns två arbetsskivor med en diameter på 180 mm. Spårbredden kan nå 45 mm, landningsdiametern är 22,2 mm. Spindelhastighet 4500 rpm, vikt 7 kg. Denna modell kan beskrivas som ett verktyg som har ett bra förhållande mellan storlek och effekt, vilket gör att driften och dess resultat är mycket bra.

Andra fördelar inkluderar ett lås mot oavsiktlig start, avtagbara lock för enkelt skydd och byte av borstar och ett 90-graders roterbart växelhus. En komplett uppsättning är en uppsättning av de saker som är nödvändiga för att upprätthålla enhetens optimala skick . Den innehåller en fläns, en skiftnyckel, ett skyddshölje och ett extra handtag.

Bild
Bild

Komponenter och tillbehör

Tillbehör och komponenter är en viktig del av all teknik, vars drift innebär ändringar i designen. När det gäller väggjaktare är dessa skivor, borstar, lock och mycket mer, vilket gör användningen av verktyget mer bekvämt, säkert och effektivt.

Samtidigt bör du vara uppmärksam på grundutrustningen när du köper furor. Den innehåller redan några element som gör det möjligt att behålla den senaste tekniken.

Bild
Bild

Men glöm inte att du måste köpa de viktigaste ersättningskomponenterna separat . Detta gäller vanligtvis diamantskivor och borstar. Det finns ett stort antal av dem på marknaden med olika egenskaper, så valet beror enbart på dina preferenser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat viktigt tillbehör är en dammsugare, som kan anslutas via uttaget från designen, och det är bättre att använda den industriella versionen. Det är kraftfullare och städar arbetsplatsen snabbare och mer effektivt.

Inandning av damm är skadligt för arbetstagarens hälsa, vilket måste tas i beaktande innan farten används.

Bild
Bild

Tips för användning

Tillverkaren uppmärksammar konsumenten på att han noggrant övervakar alla komponenter som är kopplade till anslutningen till strömförsörjningsnätet. Kontrollera tråden, dess integritet och spänningens överensstämmelse med nätverket i enlighet med instruktionerna före varje arbetssession.

Bild
Bild

Inga vätskor och skräp bör komma in i strukturen, annars kan det leda till skador på väggjakten. Förvara den på en torr plats vid rumstemperatur.

Konsumenten måste bära lämpliga kläder för att förhindra att skräp skadar huden . Det är lämpligt att bära andningsskydd mot damm. Tillverkaren hävdar att alla oförutsedda konstruktionsändringar är förbjudna, eftersom detta kan leda till funktionsstörningar i utrustningen. Kontakta den tekniska servicen vid en störning. När det gäller byte av förbrukningsartiklar, montering, med hjälp av löpare, kan du ta reda på denna information genom att studera instruktionerna. Den innehåller alla nödvändigheter för att utrustningen ska fungera korrekt.

Rekommenderad: