Matrix Verktygslåda: översikt över 94 Och 216 Artikelsatser I En Resväska, Egenskaper Hos 13555, 13554,13549 Och Andra

Innehållsförteckning:

Video: Matrix Verktygslåda: översikt över 94 Och 216 Artikelsatser I En Resväska, Egenskaper Hos 13555, 13554,13549 Och Andra

Video: Matrix Verktygslåda: översikt över 94 Och 216 Artikelsatser I En Resväska, Egenskaper Hos 13555, 13554,13549 Och Andra
Video: American Tourister Lollydots spinner resväska 2024, Maj
Matrix Verktygslåda: översikt över 94 Och 216 Artikelsatser I En Resväska, Egenskaper Hos 13555, 13554,13549 Och Andra
Matrix Verktygslåda: översikt över 94 Och 216 Artikelsatser I En Resväska, Egenskaper Hos 13555, 13554,13549 Och Andra
Anonim

En uppsättning verktyg av hög kvalitet bör finnas i alla hem. I mer än tio år i Ryssland har det funnits ett officiellt ombud för det tyska företaget Matrize Handels GmbH, som tillverkar pålitliga varor.

Om märket

Företaget grundades relativt nyligen - 2003 i Tyskland. Det är stor konkurrens på instrumentmarknaden nu, och det är ganska svårt att stanna där. Därför, när man utvecklar och marknadsför ett företag, Matrixstrateger har fokuserat på de viktigaste produktegenskaperna - kvalitet och pris.

Bild
Bild

Huvudsakliga fördelar

Vid tillverkning av verktyg ställs mycket höga kvalitetskrav på produkterna. De viktigaste produktionsanläggningarna ligger i Kina, men produkterna genomgår strikt kvalitetskontroll. Tack vare billig arbetskraft, företaget kan fastställa konkurrenskraftiga priser för sina produkter.

Detta företag tillverkar mer än 3000 sortiment - låssmed, snickeri, mätning, fordon, skärning, konstruktion och efterbehandling och målningsverktyg. Även manuella och automatiska verktyg, svetsmaskiner, verktygsmaskiner. Dessutom finns det för vissa positioner livstid tillverkarens garanti, och det är värt mycket.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget anställer ständigt specialister som introducerar ny teknik och gör användningen av verktyget mer bekvämt. Så, företaget har flera patent på verktyg som uppfunnits av det. Dessutom tillverkas verktyg från transportören som, om så önskas, kan förbättra eller utöka sitt arbetsområde. Det räcker med att köpa de nödvändiga modulerna och komponenterna.

Professionella har länge valt Matrix -produkter som sitt främsta verktyg

Företaget har lagt till en röd färg på den externa designen av verktyg och kit för varumärkesigenkänning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över ofta köpta kit

Professionellt set

Det är tänkt så mycket som möjligt för kundens behov och innehåller de mest nödvändiga detaljerna.

Verktygen är förpackade i ett robust, slagfast plastfodral. Företagets namn är skrivet på locket på resväskan och på låsen och dess logotyp är avbildad. Det ser väldigt imponerande ut. Alla delar är förpackade i tät plast, så de kommer inte att flyga isär vid den första öppningen av resväskan. Alla skruvmejselblad är bearbetade med specialhärdat höghållfast stål.

Setet är mångsidigt, lätt att förvara och transportera. Handtagen på skruvmejslar och andra verktyg är utformade med speciella perforeringar och av ett material som inte glider, även om du tar dem med oljiga händer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Setet innehåller skruvmejslar, sockelhuvuden, justerbara skiftnycklar, en hammare, 2 kardanaxlar, tändstift, flera sexkantar, spärrhakar, skruvmejselhållare för bitar med adaptrar, förlängningssladdar, förlängda hylshuvuden, bitar.

Matrix 216 Piece Set (Matrix Professional 13555)

Denna resväska köps ofta, och enligt recensioner är den en av de mest mångsidiga. Alla metalldelar är tillverkade av kromvanadiumstål, vilket skyddar verktyget mot korrosion. Setet innehåller en mängd olika nycklar och uttag i olika storlekar, ett stort antal olika delar. Genom att köpa den får du ett stort reparationssats för de vanligaste storlekarna.

Bits, bitinsatser och skruvmejslar är gjorda av S2-stål och huvuden är gjorda med en ny teknik, tack vare vilken du kan skruva loss delar med rundade kanter.

Detta kit är lämpligt för en mängd olika användningsområden, det kan användas i en professionell bilverkstad, för hemreparationer och som ett nödvändigt kit för en bil.

Bild
Bild
Bild
Bild

I detta set ger tillverkaren livstidsgaranti för ½ huvuden och nycklarna, eftersom kvaliteten på delarna är så hög.

Det kostar cirka 12 500 rubel i onlinebutiker, men om du tar hänsyn till en så hög kvalitet på produkterna är detta inte ett mycket högt pris för ett sådant antal enheter.

Matris 13554

Denna uppsättning innehåller 151 instrument. Förpackad i ett tåligt stötsäkert plastfodral som väger 9 kg. Alla kanter på resväskan skyddas av en metallplatta för större hållbarhet. Dess genomsnittliga kostnad i onlinebutiker är 6500-7000 rubel. De medföljande spärrarna är belagda med färg och gummerade, vilket gör dem bekväma att hålla och glider inte. Spännen skramlar inte under drift, de är bekväma att arbeta med.

Denna uppsättning är lämplig för både en amatörbilist och en professionell bilverkstad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Matris 13549

Denna uppsättning består av 119 instrument. Finns i en uppsättning spärrar, huvuden, kombinationsnycklar, bitar, insatsbitar, skruvmejslar, hammare. Vissa delar har livstidsgaranti.

När du köper bör du titta på vilka storlekar på huvuden och andra delar som ska inkluderas och avgöra om detta kit passar dina behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Matrix 13553 för 94 instrument

Den här uppsättningen innehåller inte hammare, tång, skiftnycklar eller skiftnycklar. Men, som i alternativen ovan, innehåller ett stort antal huvuden, inklusive långsträckta. Setet innehåller ½ drivhuvuden. De som ska reparera motorn och andra komplexa komponenter måste köpa ytterligare huvuden.

Satsen är lämplig för hemmabruk eller som ett startköp av en uppsättning verktyg. I beskrivningarna av onlinebutiker anges dess syfte som ett hushållsverktyg.

En sådan uppsättning kostar cirka 5 000 rubel. Verktygen har 12 månaders garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Val av funktioner

Sammantaget är verktygslådorna lika på många sätt. Naturligtvis, ju fler delar, desto mer mångsidig kit är och desto mer lämplig för professionell reparation . Jag är glad att du vid behov alltid kan köpa de nödvändiga verktygen. Oavsett om det är ett hushållssats eller ett professionellt kit, kvaliteten på verktyget förblir som bäst.

Om du läser kundrecensioner från användningen av verktyg kan vi säga att Matrix är populärt, och ofta är detta företag att föredra när man väljer verktyg.

En översikt över Matrix 13555 -setet väntar på dig nästa gång.

Rekommenderad: