Ikea Barngarderob (30 Bilder): En Vägg För Förvaring Av Kläder Och Leksaker Från Ikea, Vita Modeller I Barnrummet

Innehållsförteckning:

Video: Ikea Barngarderob (30 Bilder): En Vägg För Förvaring Av Kläder Och Leksaker Från Ikea, Vita Modeller I Barnrummet

Video: Ikea Barngarderob (30 Bilder): En Vägg För Förvaring Av Kläder Och Leksaker Från Ikea, Vita Modeller I Barnrummet
Video: 12 Best IKEA Wardrobe Ideas For Small Bedrooms 2024, Maj
Ikea Barngarderob (30 Bilder): En Vägg För Förvaring Av Kläder Och Leksaker Från Ikea, Vita Modeller I Barnrummet
Ikea Barngarderob (30 Bilder): En Vägg För Förvaring Av Kläder Och Leksaker Från Ikea, Vita Modeller I Barnrummet
Anonim

Ett barnrum kan med rätta betraktas som ett mångfacetterat utrymme. Föräldrar försöker passa in en stor mängd möbler i den, samtidigt som de inte glömmer de korrekta och snygga kombinationerna.

Bild
Bild

Ikeas barns garderober är utmärkta följeslagare för alla möbler i barnkammaren, eftersom de är gjorda i samma lakoniska design.

Om tillverkaren

Ikea -företaget har varit bekant för vårt hemland i över 15 år. Hon är älskad och betrodd för den högklassiga klassen från Nederländerna. Samtidigt har företaget svenska rötter, så alla produkter följer alla svenska standarder. Företaget försöker hela tiden inte bara sälja möbler utan också förse det med mysiga tillbehör som kan återuppliva alla utrymmen.

Bild
Bild

Idag finns Ikea -butiker i nästan varje stad i Ryssland, och därför är produkterna från detta märke tillgängliga för alla.

Särdrag

Ikeas barngarderob är lätt att känna igen även i överflöd av möbler, eftersom den alltid och alltid innehåller användbara detaljer som kan skydda och förbättra utrymmet i barnets rum. Så de flesta skåp har flyttbara hyllor och en bar, så att du kan utrusta sitt inre utrymme beroende på barnets ålder. Sådan uppmärksam attityd och omsorg för barnets komfort låter dig lära ditt barn att städa hem från en ung ålder.

Bild
Bild
Bild
Bild

En användbar del kan också övervägas stängare av skåpdörrar , tack vare vilka dörrarna stängs inte bara smidigt, utan också tyst. I det här fallet är det praktiskt taget inte möjligt att nypa barnets fingrar, och därför kan företagets skåp säkert rankas som säkra produkter. Dessutom saknar de flesta modellerna klassiska handtag. Istället finns det lockiga luckor i skärmarna, som tar tag i vilket barnet enkelt kan öppna dörren på egen hand.

Bild
Bild
Bild
Bild

På insidan kompletteras tillräckligt stora slitsar med transparenta plastinsatser som skyddar barnkläder från damm.

För att återgå till säkerhetsämnet är alla företagets skåp tätt fästa på väggarna med hjälp av pluggar eller självgängande skruvar som ingår i satsen. Denna lilla nyans minskar möjligheten att tippa skåpet till noll, vilket naturligtvis är viktigt för aktiva killar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Ikea -garderober är indelade i klädmodeller och förvaringsalternativ som leksaker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var och en av de erbjudna garderoberna kan organiskt kompletteras med ljusa behållare som städar upp små delar av barnets garderob.

Garderob

Busunge

En av de populära och mångsidiga modellerna som passar alla inställningar är garderoben garderob Busunge . Med sina små mått 80x139 cm passar den enkelt och harmoniskt även i barnkammarens lilla utrymme. Djupet på 52 cm möjliggör bekväm placering av galgen. Slitsarna för att öppna skärmen är gjorda i form av cirklar. Hyllor över hela skåpets bredd gör det enkelt att placera flera behållare på dem för förvaring av barns hattar eller skor.

Bild
Bild

Busunge garderob finns också i pastellrosa. Materialet för tillverkningen är spånskiva och fiberboard. Möbler med sådana parametrar är oumbärliga för barn från tre till sju år. Det är värt att säga att företaget förutom en sådan garderob också tillhandahåller en bekväm kompakt byrå för förvaring av babylinne.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sniglar

För barn från tre år till äldre erbjuder företaget en multifunktionell garderob Sniglar skåp i en kombination av vitt och naturligt trä. Skåpets mått 81x50x163 cm är optimala för ett kompakt arrangemang i rummet. En speciell fördel här är en smal skjutdörr som kan stänga en av de två sektionerna i skåpet och inte tar upp onödigt väggutrymme, som är fallet med skjutdörrar.

Den första garderobsdelen med två stänger ger ett kompakt arrangemang av garderoben och sortering av kläder efter säsong. Det andra avsnittet med tre avtagbara hyllor gör att du kan förvara tvätt, liksom behållare med leksaker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stuva

I det fall när det praktiskt taget inte finns ledigt utrymme i barnrummet, kommer det populära idag till föräldrarnas räddning Stuvs garderob , gjorda i ljusorange och vita eller rosa och vita färger. 60 cm bredd lönar sig med höjden 192 cm. Den medföljande stången, hyllan och trådkorgen säkerställer optimal placering av barnets kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sundwick

Var och en av de beskrivna modellerna passar perfekt in i barnrummets moderna interiörer tack vare den blanka, ljusa ytan. Det finns dock attraktiva alternativ för klassiska rum. Så, Sundvik garderober , tillverkad i träimitation i vita och gråbruna toner, på benen, med en nedre låda, passar de organiskt in i den konservativa inredningen.

Måtten 80x171 cm används maximalt, förutom att baren har modellen en övre hylla för förvaring av säsongsartiklar. Lådan är utformad för bekväm vistelse av vardagliga hushållsartiklar i dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Henswick

Det är värt att notera att Ikea ägnar särskild uppmärksamhet åt vitt i interiören. Så ännu en babymodell Henswick skåp tillverkad i just denna färgpalett. En lakonisk modell utan onödig inredning kompletteras med en skivstång och två nedre hyllor som gör att du kan lagra vikta kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

För leksaker

Om föräldrar vill kombinera förvaring av kläder och leksaker, är Ikea redo att erbjuda flera intressanta och multifunktionella alternativ. Således består Stuva-förvaringsväggen i vit och naturlig träfärg, kompletterad med flerfärgade klistermärken, av två öppna hyllor och två lådor som en byrå. Den lilla höjden på 128 cm gör att barnet kan vika leksaker och saker på egen hand och känna sig som en riktig vuxen.

Lämplig för förvaring och Sniglar -serien med rymliga horisontella hyllor och en sektion för kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hängande modeller av skåp med hyllor och i form av ramar för bekvämt arrangemang av ljusa behållare är organiskt lämpliga för leksaker. Lådor för förvaring av allt kan signeras eller förses med bilder av de saker som bör förvaras i detta fack. Representanter för liknande lagringslösningar finns i Trufast -serien . Mångsidiga nyanser som blekt ek, naturligt trä och glansvitt kompletterar varje inredning.

Bild
Bild

Det bör noteras att den främsta fördelen med de monterade modellerna är möjligheten att flytta skåpet till en höjd beroende på barnets tillväxt.

Recensioner

Idag går fler och fler användare till Ikea -butiken på jakt efter möbler till ett barnrum, vilket motiverar deras val överkomliga priser, hög kvalitet och möjlighet till självdesign internt och externt utseende på olika möbler. Så, särskilt populära bland mammor och pappor är barns garderober i Stuva -serien. De köps inte bara i en färdig version, utan också separat.

Den färdiga fasaden är oberoende utrustad med dörrar, det erforderliga antalet stavar och hyllor. I de allra flesta fall köps också snygga lådor och förvaringsbehållare. Till exempel på Stuv -skåpets nedre hylla kan fyra små eller två stora lådor få plats, beroende på vad som ska förvaras i dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ikeas möbelägare är nöjda med närvaron av dörrstängare. Skåpets dörrar öppnas verkligen tyst och stängs långsamt och säkert. Lådor är dock enligt användarna något nedslående och stänger med en hög smäll, vilket så småningom blir irriterande.

Busunge -serien fick också positiva recensioner. Föräldrar noterar pris och hållbarhet för beläggningar och fläckar. Den optimala höjden på garderoben för barnet och de praktiska öppningarna för att öppna dörrarna - därför blev de kär i den här modellen. Mängden färger är också tilltalande och passar både en pojke och en flicka.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hela färgpaletten har delikatess och även en mörkblå garderob, enligt majoriteten, ser inte dyster ut, utan kosmiskt mystisk.

På tal om bristerna är det värt att notera att de är mycket subjektiva. Så vissa köpare noterar enkelheten i utformningen av företagets produkter. Andra, å andra sidan, anser enkelhet vara en speciell lakonism som utmärker alla Ikea -serier. På ett eller annat sätt är de allra flesta användare säkra på produkternas höga kvalitet och deras omtanke i minsta detalj.

Rekommenderad: