En Uppsättning Verktyg "Business Of Technics": En Uppsättning För 151 Artiklar. Översyn Av Modellen Med 108 Delar. I En Resväska Med 147 Verktyg. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: En Uppsättning Verktyg "Business Of Technics": En Uppsättning För 151 Artiklar. Översyn Av Modellen Med 108 Delar. I En Resväska Med 147 Verktyg. Recensioner

Video: En Uppsättning Verktyg
Video: Hur man ändrar koden på en Samsonite-väska med låsbar dragkedja 2024, Maj
En Uppsättning Verktyg "Business Of Technics": En Uppsättning För 151 Artiklar. Översyn Av Modellen Med 108 Delar. I En Resväska Med 147 Verktyg. Recensioner
En Uppsättning Verktyg "Business Of Technics": En Uppsättning För 151 Artiklar. Översyn Av Modellen Med 108 Delar. I En Resväska Med 147 Verktyg. Recensioner
Anonim

En uppsättning verktyg är en samling olika verktygstillbehör som används för underhåll och reparation av vissa tekniska system. Artiklarna i uppsättningen finns vanligtvis i ett robust plastfodral. Den yttre delen av resväskan är anpassad för användning under lämpliga förhållanden. Dess insida är utrustad med fästspår i vilka verktyg sätts in.

Bild
Bild

Vad är de till för?

Användningen av en uppsättning verktyg underlättar arbetet med att utföra arbete, minskar tidskostnaderna för att hitta rätt artikel och förenklar lagringen av ett stort antal verktyg.

Komplexa reparationssatser används ofta i underhåll av privata fordon . Bilägare köper denna verktygslåda för efterföljande förvaring i bagageutrymmet på en bil eller ett garage, använd den som ett autonomt reparationsverktyg. Den kompletta uppsättningen med många kit gör att du kan byta förbrukningsartiklar och utföra reparationer på mellannivå vid otillgänglighet för en biltjänst.

De uppsättningar verktyg som produceras under varumärket Delo Tekhniki är professionella komplexa reparationssystem utformade för att utföra ett brett spektrum av måluppgifter. Detta märke har en lista med fördelar, tillsammans med några nackdelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kits egenskaper

Tillverkaren av dessa kit ger konsumenten flera uppsättningar att välja mellan:

  • 108 artiklar;
  • 147 artiklar;
  • 151 artiklar.
Bild
Bild
Bild
Bild

På den ryska marknaden kan du hitta verktyg under varumärket Delo Tekhniki, levererade i ett enda exemplar. Bland dem kan man notera, till exempel en bockstång, stora justerbara eller gasnycklar och andra föremål, vars storlek inte tillåter att de monteras i ett enda paket med mindre verktyg.

Uppsättningen "Delo Tekhniki" levereras i ett fodral av förstärkt plastmaterial, placerat i en pappkåpa , som innehåller den optimala mängden teknisk information. Dess lista bör innehålla tillverkarens data, en lista med namnen på föremålen inuti, vissa beteckningar på fallmodellen, streckkod, företagslogotyp och annan liknande information. Kartongens integritet får inte äventyras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Väska "Matter of Technology" för 151 artiklar

Lådfodralet har en ergonomisk yttre form och är anpassad för de speciella förvaringsförhållandena, har inga vassa hörn och utskjutande delar av kroppen. Den nedre delen av lådan är utrustad med speciella ben, tack vare vilka den kan förvaras stabilt i upprätt läge. Bärhandtaget sätts in i fodralets omkrets och är utrustad med speciella klackar för att installera en låsmekanism, till exempel ett minihänglås.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fodralet är låst med speciella clips på ena sidan av handtaget. De är gjorda av hållbar plast, vilket ökar nedkraften och eliminerar motreaktioner.

Fodral "Delo Tekhniki" är märkta med enhetliga färg- och designegenskaper . Huvudfärgen är mörkgrön, ytterligare färger är ljusgröna, orange. Ytan på fodralet har en grov konsistens och inga synliga tecken på förstyvningsribbor. I mitten på framsidan finns ett block med tillverkarens logotyp.

Innehåll

Standarduppsättningen verktyg "Delo Tekhniki" inkluderar:

  • huvuden;
  • skiftnycklar;
  • greppanordningar;
  • skruvmejslar;
  • bitar;
  • adaptrar, vevar;
  • spärrar;
Bild
Bild
Bild
Bild

Det mesta av fodralets inre utrymme är upptaget av lockmutterhuvuden. Ju fler föremål i resväskan, desto större variation i huvudenas dimensionella parametrar. Närvaron av ett stort antal lockmunstycken gör att du kan lösa nästan alla problem som är förknippade med att skruva av gängade fästelement.

Listan över dessa komponenter i satsen kompletteras med uttag med en intern stjärnprofil . Denna spline -konfiguration används på eurobultar och är typisk för många enheter och mekanismer i en modern bil.

Materialet från vilket huvuden är gjorda uppfyller de etablerade standarderna och är höghållfast stål. Detta gör att de kan användas under aggressiva förhållanden, till exempel när frostskyddsmedel, olja, bensin och andra tekniska vätskor kommer i kontakt med metallen. Med förbehåll för produktionsreglerna, utsätts verktyg inte för oxidation och rost.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uttagshuvuden är utrustade med två typer av inre splines - sexkantiga och fyrkantiga, som är konstruerade för dockning med bulthuvuden och anslutningar av adaptrar, förlängningssladdar, spärrar, skiftnycklar. Varje huvud är märkt med sin inre storlek.

Alla föremål i uppsättningen är gjorda av samma metall . Enligt deklarerade egenskaperna är de resistenta mot deformationsbelastningar, nötning, haveri och andra skador. De som kräver direktkontakt med människohanden är utrustade med en speciell gummerad beläggning som minskar glid.

Funktionerna i Delo Tekhniki -uppsättningen ovan gör den till en professionell uppsättning och används framgångsrikt av bilägare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Kommentarer från personer som har köpt detta kit och har använt det över tid hjälper till att utvärdera produktkvalitet och prestanda.

Majoriteten av användarna noterar den relativt låga kostnaden för Delo Technique -setet, kombinerat med acceptabel kvalitet . I jämförelse med andra märken av denna produkt har denna sänkt priser för komplexa uppsättningar och enskilda föremål i verktygssatsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förekomsten av olika tillverkningsfel noteras, vilket indikerar monteringens låga kvalitet. Det finns ett ojämnt spår i form av föreningsdelar av föremål, små sprickor, spån, repor. Enligt vissa konsumenter är det yttre intrycket att delarna är gjorda för hand. Det finns dock ingen trend i denna riktning. De ovannämnda bristerna finns bara i 2-3 fall av 10.

De listade nackdelarna med Delo Tekhniki -verktygen påverkar inte kvaliteten på arbetet som utförs med deras hjälp. Det enda negativa intrycket är uppfattningen om utseendet på de enskilda komponenterna i uppsättningen.

Rekommenderad: