Uppsättning Verktyg "Ermak": En översikt över En Uppsättning Med 49, 94, 100 Och 108 Professionella Föremål I En Resväska, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppsättning Verktyg "Ermak": En översikt över En Uppsättning Med 49, 94, 100 Och 108 Professionella Föremål I En Resväska, Recensioner

Video: Uppsättning Verktyg
Video: Обзор профессионального инструмента "ЕРМАК" 2024, April
Uppsättning Verktyg "Ermak": En översikt över En Uppsättning Med 49, 94, 100 Och 108 Professionella Föremål I En Resväska, Recensioner
Uppsättning Verktyg "Ermak": En översikt över En Uppsättning Med 49, 94, 100 Och 108 Professionella Föremål I En Resväska, Recensioner
Anonim

Det brukade vara så att DIYare spenderade år på att montera sin egen personliga verktygslåda. Men nu är det möjligt att köpa ett färdigt kit som innehåller de flesta produkter du behöver. I artikeln kommer vi att överväga funktionerna och sorterna i Ermaks verktygssatser, samt bekanta oss med deras ägares recensioner.

Bild
Bild

Märkesinformation

Rättigheterna till varumärket Ermak tillhör Gala-Center grossist- och detaljhandelsgrupp, som grundades i slutet av 90-talet av förra seklet. År 2019 erbjuder företaget mer än 30 märken för hem-, bil- och heminredning. Vart i varje varumärke som ägs av företaget har en relativt smal specialisering . Under TM "Ermak" säljs endast verktyg för huset, byggarbetsplatsen och bilen, samt deras uppsättningar.

Varumärket fick sitt namn för att hedra kosackhövdingen Ermak Timofeevich, den berömda erövraren av Sibirien . Huvuddelen av produktionskapaciteten är koncentrerad till Taiwan, Kina och Indien, men kvalitetskontroll utförs främst av specialister från Ryska federationen. Företaget har stora kontor i Moskva, Novosibirsk och Jekaterinburg, och servicecentra och handelsrepresentationer är öppna i huvudstäderna i alla Rysslands regioner.

Bild
Bild

Särdrag

Trots att de flesta produkterna tillverkas utanför Ryska federationen används främst högkvalitativt ryskt och taiwanesiskt kolfromen vanadiumstål för tillverkning, på grund av vilket styrkan och tillförlitligheten hos Ermaks varumärkesprodukter överstiger avsevärt indikatorerna för varor från kinesiska företag.

Handtagen på produkterna har en ergonomisk form och är tillverkade av ett polymermaterial som är resistent mot aggressiva påverkan och glider ur händerna. Innan de levereras till den ryska marknaden är alla varor certifierade i enlighet med gällande standarder i Ryska federationen. Alla verktyg som tillverkas av företaget utmärks av en ljusorange färg, som gjordes inte bara för varumärkes skull, utan också för att göra det lättare att hitta dem i fall av svagt ljus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Genom beteckning och konfiguration är verktygssatser som tillverkas av företaget indelade i:

  • bärbart hushåll (3-10 verktyg);
  • hemlagad (14-20 instrument);
  • halvprofessionell (från 22 till 49 produkter);
  • professionell (94-108 instrument).

Semiprofessionella och professionella kit levereras i plastlådor för enkel förvaring och transport.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

För närvarande består företagets sortiment av uppsättningar med följande konfiguration

3 artiklar - det enklaste och mest budgetkit i företagets sortiment. Består av en skruvmejsel med 6 utbytbara bitar, en plastnivå och en målarkniv med 3 reservblad.

Bild
Bild

4 ämnen -avsedd för montering och demontering av fästelement på svåråtkomliga platser, därför innehåller den en hållare med 12 bitar, en magnetisk sond, en magnetplatta för fästelement och bitar och en infällbar spegel.

Bild
Bild

5 verktyg - finns i två versioner, båda innehållande en 220g hammare. I den första varianten kompletteras satsen med två skruvmejslar, en uppsättning fästelement och en målarkniv, och den andra versionen innehåller en 6-i-1 skruvmejsel, ett 3-meters måttband, tång och en byggnivå.

Bild
Bild

6 artiklar -Består av en välkänd 6-i-1 skruvmejsel, tång, justerbar skiftnyckel, bithållare och två dubbelsidiga bitar.

Bild
Bild

10 produkter - inkluderar en hammare som väger 340 gram, en justerbar skiftnyckel, en målarkniv med reservblad, tång, en 6-bitars skruvmejsel och 4 olika tänger.

Bild
Bild

14 artiklar - består av tång, en sexbitars skruvmejsel, en lådskärkniv, en hammare, en nivå, en uppsättning fästelement och 8 insexnycklar i olika storlekar.

Bild
Bild

16 instrument - inkluderar tång, minitång, 220 g hammare, hårdvarukit, justerbar skiftnyckel, spärrhake och 10 ersättningsbitar för den.

Bild
Bild

19 artiklar - består av tång, en justerbar skiftnyckel, en spärr, 10 bitar och 6 hylsor med en diameter på 5 till 10 mm.

Bild
Bild

20 produkter - innehåller en spärr, 8 bitar för den, 8 insexnycklar, tång, en nivå och en minisåg.

Bild
Bild

22 artiklar - monteringssats, innehåller 2 skruvmejslar och 1 Phillips -skruvmejsel, magnetisk sond och platta, spärr, samt 10 bitar och 6 uttag för den.

Bild
Bild

27 instrument - universalmonteringssats, bestående av en justerbar skiftnyckel, 16 insexnycklar, en spärr och en uppsättning med 9 insexhylsor med en diameter på 5 till 13 mm.

Bild
Bild

49 artiklar - ett halvprofessionellt klipp för bilunderhåll, består av två spärrhakar (vertikala och vinkelräta), en uppsättning bitar och adaptrar, 17 sockelhuvuden (från 6 till 22 mm i steg om 1 mm) och ett 3/8 tums ljushuvud.

Bild
Bild

94 artiklar - innehåller två spärrhakar (1/2 "och 1/4"), en uppsättning förlängningar (50, 100, 125 och 150 mm och en flexibel förlängning), adaptrar för alla populära format (1/4, ½ och 3/8 tum), kardangelar (1/2 "och 1/4"), T-stång, insexnycklar från 1,5 till 2,5 mm, hylsor för skruvmejsel för alla populära spårformat, halvtums bithållare, sexkantiga hylsor från 10 till 32 mm, samt en uppsättning tändstiftshuvuden (16 och 21 mm).

Alla huvuden har en superlås profil, vilket förbättrar kvaliteten på deras kontakt med fästelementen jämfört med konventionella sexkantar.

Bild
Bild

100 produkter - innehåller alla element i föregående uppsättning, samt en extra uppsättning dubbelsidiga skiftnycklar. På ena sidan finns en vanlig skiftnyckel, och på den andra - en ringnyckel med motsvarande diameter.

Bild
Bild

108 artiklar -Denna professionella uppsättning innehåller samma tillbehör som 94-delarset, plus extra kraftiga spärrar, mindre vanliga bitar och en utökad uppsättning tändstift.

Bild
Bild

Recensioner

I sina recensioner och recensioner noterar de flesta hantverkare att jämfört med liknande kit tillverkade i Kina, är Ermak -verktyg gjorda av mycket starkare stål, vilket gör att de håller mycket längre och är mindre benägna att deformeras eller skadas vid stor ansträngning. Spärrelementen är av speciell kvalitet - till skillnad från sina kinesiska motsvarigheter kan de säkert användas för arbete med stor ansträngning.

Tyvärr är gummikuddar ibland inte säkert fästa vid spärrhandtagen, vilket resulterar i att dessa element kan rotera. Samtidigt är den övergripande tillförlitligheten för alla verktyg något sämre än produkterna från tyska och andra europeiska företag - men Ermak -seten kostar betydligt mindre än sådana uppsättningar. Viss kritik orsakas av kvaliteten på plastväskor, där uppsättningar om 46 artiklar levereras. I synnerhet står många ägare till sådana uppsättningar inför ett trasigt lås på det här fodralet.

Ibland skriver författarna till recensionerna att, om de förvaras länge under felaktiga förhållanden, kan metalldelarna i instrumenten bli något rostiga, vilket vanligtvis inte händer med dyrare produkter från andra tillverkare.

Ägare till professionella uppsättningar med 108 artiklar noterar deras fullständiga mångsidighet, eftersom de innehåller bitar för alla typer av fästelement som används i den inhemska och utländska bilindustrin. Som ett resultat av detta kit kan du utföra arbete med nästan vilken bil som helst på ryska vägar.

Förutom nycklar för fästelement som används i höljen, innehåller uppsättningen nycklar för montering och demontering av tändstift i motorer. Som den största nackdelen med denna uppsättning påpekar de flesta av dess ägare dess relativt höga vikt, vilket minskar dess rörlighet. För frekvent fältarbete kan detta resultera i behovet av att köpa ett lättare och mer kompakt kit med färre verktyg.

Rekommenderad: