Polymer Vinstockar: Korgstaket Av Konstgjorda Vinstockar Och Trädgårdsbäddar, Vävstängsel Och Dekorativa Vinstockar För Balkongen, Andra Användningsområden

Innehållsförteckning:

Video: Polymer Vinstockar: Korgstaket Av Konstgjorda Vinstockar Och Trädgårdsbäddar, Vävstängsel Och Dekorativa Vinstockar För Balkongen, Andra Användningsområden

Video: Polymer Vinstockar: Korgstaket Av Konstgjorda Vinstockar Och Trädgårdsbäddar, Vävstängsel Och Dekorativa Vinstockar För Balkongen, Andra Användningsområden
Video: Gruvar mej för att beskära vinrankan och mera lådor! 2024, Maj
Polymer Vinstockar: Korgstaket Av Konstgjorda Vinstockar Och Trädgårdsbäddar, Vävstängsel Och Dekorativa Vinstockar För Balkongen, Andra Användningsområden
Polymer Vinstockar: Korgstaket Av Konstgjorda Vinstockar Och Trädgårdsbäddar, Vävstängsel Och Dekorativa Vinstockar För Balkongen, Andra Användningsområden
Anonim

Nyligen, vid tillverkning av dekorativa staket, skiljeväggar, alla typer av markiser, staket, möbler och andra strukturer, har polymer (konstgjorda) vinstockar använts. Detta innovativa material, som kommer att diskuteras i artikeln, har blivit ett utmärkt substitut för naturliga råvaror.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Polymer vinstockar är ett material, unikt i sina kvaliteter och utseende, tillverkat av hållbar polyeten. Den har konsistensen av ett träd och kan göras med piskor 3-4 meter i storlek. Om det behövs kan du göra en större storlek, upp till 6 meter. Konstgjord vinstock är ett mycket eftertraktat material.

Det har ganska många fördelar

  • Produkter tillverkade av polymer vinstockar är hållbara … De är mycket motståndskraftiga mot mekanisk påfrestning. Stavarna tål temperaturförändringar bra, de är inte rädda för direkt solljus, de är resistenta mot hög luftfuktighet.
  • Materialet är miljövänligt, så det är lämpligt för allergiker . Produkter tillverkade av konststänger ruttnar inte eller möglar.
  • Enkel användning . Tack vare stavarnas flexibilitet kan originalprodukter i olika storlekar vävas av dem. Till skillnad från naturliga vinstockar har ytan på sådant material inte oegentligheter, vilket eliminerar sannolikheten för att få en splint eller skada.
  • Låg kostnad för detta material . En dekorativ vinstock är inte särskilt dyr, så vem som helst kan köpa produkter från den.
  • Estetiskt utseende . Externt skiljer sig produkter från polymervin praktiskt taget inte från naturmaterial.
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter som skapats med innovativa material ser väldigt naturliga, snygga och vackra ut. De är lätta att installera och ta bort. Materialet färgas i bulk. Om du vill kan du själv välja en modell av valfri färg. De mest populära färgerna är svart, mörkbrun, beige och vit. De använder ett innovativt material för att väva staket och staket. Efter att ha inhägnat din tomt med ett så unikt modernt staket kan du beundra dess utseende länge.

Dessutom väljs detta material ofta för tillverkning av mer komplexa strukturer som utemöbler och mer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad händer?

Vid tillverkningen av detta material används enkel, dubbel och solid vävning. Med enkel (linne) vävning har solljus förmågan att tränga in i remsorna, därför används det oftare för att väva gardinstrukturer, skiljeväggar och trädgårdar. Användningen av dubbel (twill) vävning gör att du kan skapa produkter med en ogenomskinlig yta, så sådana paneler är mer lämpliga för staket, staket, grindar. Detta är ett bra alternativ för trädgårdshus.

Polymer vinstockar för vävning består av 90% återvunnen polyeten (renad och återvunnen) och 10% av färgämnen … Vissa hantverkare rekommenderar att du byter ut den dekorativa vinstocken med andra material. Plastbehållare kan vara ett lämpligt alternativ för dessa ändamål. Denna process är ganska tidskrävande och kräver vissa färdigheter. Det kommer att vara möjligt att göra en krukor eller en korg av plastbehållare, och för att köpa mer komplexa mönster är det bättre att gå till affären. Många tillverkare är engagerade inte bara i tillverkning av staket och barriärer, utan erbjuder också ett komplett utbud av tjänster, från att markera platsen, beräkna material och göra sektioner till att utföra installationsarbete.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var används den?

Produkter gjorda av polymer konstgjord vinstock används inom olika områden. Av detta material kan du göra objekt för landskapsdesign:

  • korgstaket, staket och vift;
  • fäktning för en blomsterträdgård eller trädgårdsbädd;
  • sektioner för balkonger.

Staket är viktiga element när du ordnar ditt eget gods eller sommarstuga. Staket av innovativt material kommer att ge platsen ett komplett utseende. De kommer inte bara att fylla sin huvudsakliga funktion, utan fungerar också som ett dekorativt element.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Flätade rabatter har länge vunnit sympati hos många trädgårdsmästare. De främsta fördelarna med korgmodeller av polymervin:

  • utåt skiljer de sig inte från produkter tillverkade av naturmaterial;
  • har utmärkta estetiska egenskaper;
  • är resistenta mot sönderfall;
  • produkter tillverkade av sådant material är mycket hållbara;
  • de är resistenta mot skadedjur, mögel och UV -strålar;
  • lång livslängd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana produkter kommer harmoniskt att passa in i landskapsdesign. De kommer att gå bra med liknande möbler eller ett staket . Ett dekorativt staket i sektion gör att godsets territorium kan se vackert och välskött ut, samtidigt som det inte tillåter gräs och ogräs att växa. Sådana korgstängsel kommer att vara ett utmärkt val när du delar upp platsen i specifika zoner. Tack vare dem kan du välja vissa områden, till exempel ett rekreationsområde, en rabatt, sängar.

Absolut miljövänliga produkter skyddar blomträdgården och sängarna från skador . Samtidigt kommer de att hjälpa till att behålla lokalområdet i en viss stil. Av ett sådant hållbart och lätttillverkat material skapas inte bara staket, rabatter och staket. Den används för att producera bekväma och praktiska trädgårdsmöbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den hängande modellen i form av en kokongstol hör till kategorin exklusiva designartiklar. Denna upphängda struktur skapades först av en designer som bor i Danmark. För närvarande har en sådan designermöbel blivit oftare använd. när du arrangerar förortsområden, dachas, stadslägenheter samt kaféer . Den hängande sängen är en dekorativ vinstockmöbel som hängs upp från taket med hjälp av en krok. I den kan du inte bara sitta och koppla av, utan också svänga som på en gunga.

Det finns modeller som är fixerade både uppifrån och nedifrån, men i dem kan du bara rotera, inte svänga. Denna hängande stol är mycket bekväm, den passar in i valfri stil. Produkter gjorda av polymer vinstockar ser mycket attraktiva utåt, makalös med något annat. Sådana lätta strukturer passar in i alla landskapsdesigner.

En flätad kruka kompletterar inredningen i ett lanthus, ger en känsla av lugn och komfort. Detta är ett bra alternativ för att dekorera alla sorters kaféer eller restauranger i rustik stil.

Rekommenderad: