Agrostretch: En översikt över AGROCROP, Polifilm Och Andra Ensilagefilmer För Ensilage Och Ensilage

Innehållsförteckning:

Video: Agrostretch: En översikt över AGROCROP, Polifilm Och Andra Ensilagefilmer För Ensilage Och Ensilage

Video: Agrostretch: En översikt över AGROCROP, Polifilm Och Andra Ensilagefilmer För Ensilage Och Ensilage
Video: Henke Agricultural Contractors – Green forage harvesting & whole crop silage (Part 2) 2024, Maj
Agrostretch: En översikt över AGROCROP, Polifilm Och Andra Ensilagefilmer För Ensilage Och Ensilage
Agrostretch: En översikt över AGROCROP, Polifilm Och Andra Ensilagefilmer För Ensilage Och Ensilage
Anonim

De som håller nötkreatur måste skaffa foder. För närvarande är flera alternativ för lagring av foder kända, en av de mest populära är metoden med agrofilm.

Bild
Bild

Beskrivning och syfte

Agrostretch är en typ av flerlagersfilm som används för packning och lagring av ensilage. Användningen av detta material för ensilage, hö bidrar till automatisering och förenkling av insamling och förpackning av foder. På den moderna marknaden är rullar av ensilage agrofilm mycket efterfrågade.

Agrofilm kännetecknas av följande egenskaper:

  • elasticitet, töjbarhet;
  • flerskiktsstruktur, på grund av vilken filmen har högpresterande kapacitet;
  • styrka och motståndskraft mot mekanisk påfrestning;
  • klibbighet, närvaron av en hög hållkraft, vilket garanterar balstrukturens densitet;
  • låg syrepermeabilitet, vilket är nödvändigt för säkerheten för foder och hösilage;
  • UV -beständighet;
  • optisk densitet, utan vilken skydd av produkten från solljus skulle vara omöjligt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produktionsteknik

Vid tillverkning av agrostretch används endast primärpolyeten av hög kvalitet. För att materialet ska vara starkt och elastiskt, i tillverkningsprocessen, lägger tillverkarna till olika föroreningar av kemisk karaktär. Utgångsmaterialet polymeriseras initialt, detta förfarande bidrar till motståndskraften mot UV -strålning.

För att erhålla ensilage agrofilm använder tillverkaren en modern extruderingsmaskin, på vilken du kan ställa in exakta inställningar för materialets utmatningsegenskaper. Tack vare denna teknik erhålls filmen med exakta egenskaper, utan avvikelser i tjocklek. Vid tillverkningen av agrostretch används extruderingsmetoden med etylengranuler.

För att få flerskikt introducerar tillverkarna en minsta mängd kemiska tillsatser i högkvalitativa råvaror.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkares översikt

Idag bedriver många tillverkningsföretag försäljning av förpackningsmaterial för beredning av foder till nötkreatur. Produkter tillverkade i Ryssland och utomlands är mycket populära.

Bild
Bild

De mest populära tillverkarna inkluderar de som presenteras nedan

  1. AGROCROP . Producerar en produkt med hög europeisk kvalitet. Användningen av denna produkt används vid insamling och lagring av ensilage. På grund av den höga kvaliteten på agrostretch kan konsumenten räkna med lindningens täthet och produktens säkerhet.
  2. Polifilm . Ensilage tysk film är svartvitt. Den är tillverkad av 100% polyeten. Företagets produkter kännetecknas av goda indikatorer på styrka, stabilitet och stabilitet.
  3. Rani . Denna typ av ensilagefilm tillverkas i Finland. När du använder denna agrostretch är det möjligt att uppnå mognad och bevarande av alla viktiga mineralkomponenter i fodret. Materialet kännetecknas av hög elasticitet, klibbighet och god hållfasthet.
  4. " Agrovektor " Är en filmgrav som produceras av Trioplast. Produkten kännetecknas av att alla kvalitetskrav och standarder uppfylls. Bland fördelarna med agrostretch påpekar konsumenterna en stor bredd, vilket hjälper till att minska arbetskostnaderna.
  5. Eurofilm . Polyetenfilm från denna tillverkare har funnit sin användning i hushållsbehov. Produkten kan utföra täckande, växthusfunktioner.
  6. Raista . Filmen är producerad på ett företag som heter "Biocom Technology". Agrostretch kännetecknas av hög kvalitet, hållbarhet, punkteras inte. Produkten anses vara lämplig för olika lindningar och har en hög applikationseffektivitet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett vilket märke av agrostretch som konsumenten väljer, vid användning av film, är det värt att följa följande regler:

  • förvara produkten i ett torrt och skuggat rum;
  • öppna lådan korrekt för att inte skada filmen;
  • linda med en överlappning av mer än 50 procent i 4-6 lager.

Det är också värt att komma ihåg att denna produkt kan förvaras i förpackning i cirka 36 månader. Om du använder en agrostretch med utgången hållbarhet, kommer beläggningen inte att fästa bra och skydda fodret från ultraviolett strålning.

När du väljer en produkt i denna kategori bör du företräda en pålitlig tillverkare, medan du inte ska köpa en produkt i skadad förpackning.

Rekommenderad: