Plexiglaslådor: Hur Man Väljer En Plexiglaslåda? Genomskinlig Plexiglaslåda Med Lock, Ljuslåda Och Andra Typer

Innehållsförteckning:

Video: Plexiglaslådor: Hur Man Väljer En Plexiglaslåda? Genomskinlig Plexiglaslåda Med Lock, Ljuslåda Och Andra Typer

Video: Plexiglaslådor: Hur Man Väljer En Plexiglaslåda? Genomskinlig Plexiglaslåda Med Lock, Ljuslåda Och Andra Typer
Video: Förvaring Pokemon boxar Ultra Pro 2024, Maj
Plexiglaslådor: Hur Man Väljer En Plexiglaslåda? Genomskinlig Plexiglaslåda Med Lock, Ljuslåda Och Andra Typer
Plexiglaslådor: Hur Man Väljer En Plexiglaslåda? Genomskinlig Plexiglaslåda Med Lock, Ljuslåda Och Andra Typer
Anonim

En plexiglaslåda är en av de mest efterfrågade strukturerna i reklambranschen, i handeln, liksom på många museer och utställningar, de kan hittas i medicin, hotell och i vardagen. En sådan produkt lockar uppmärksamhet hos vanliga människor med sitt ursprungliga utseende och praktiska form. Låt oss närmare överväga funktionerna vid användning och urval av plexiglaslådor.

Bild
Bild

Karakteristisk

Plexiglas är en speciell typ av polymer, där det inte finns någon förorening av naturliga komponenter, den erhålls med en syntetisk metod. Detta material är miljövänligt.

Bild
Bild

Dessutom har han ett antal andra positiva egenskaper, nämligen:

  • lätthet - plexiglas (det kallas också akryl) är ganska lätt, varför det ofta används för tillverkning av utomhusreklam, design av olika skyltar, stora bokstäver; lådor i plexiglas ser väldigt organiska ut på vitrin.
  • bekväm användning - materialet kommer inte att spricka eller gå sönder vid skärning; den har en hög smälttemperatur - + 160 ° С;
  • säkerhet - materialet brinner inte, vid förhöjda temperaturer smälter det helt enkelt långsamt, och plexiglas kommer inte att spricka och spridas till små farliga partiklar, som äkta glas; materialets motståndskraft mot stötbelastningar är helt enkelt unik - det är 5 gånger högre än vanligt silikatglas;
  • mångsidighet - sådant material kan användas på olika områden, eftersom det är resistent mot plötsliga temperaturförändringar;
  • ljustransmission - färgen på plexiglas ändras nästan inte med tiden, den behåller alltid sin ljusa färg;
  • ökad fuktbeständighet .
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ansökan

Plexiglaslådor kan tillverkas med egna händer eller tillverkas industriellt. Skapandet av lådan kan direkt bero på dess senare användning.

Låt oss titta närmare på vad den här bekväma transparenta lådan kan bli om det behövs

Lådan kan fungera som en brevlåda . Tack vare dess transparens kan du omedelbart se att det finns korrespondens inuti strukturen. Denna ruta i form av en rektangel är vanligtvis lite större än det A4 -format vi är vana vid. Det kommer att ha en utskärning i det yttre omslaget för att ta emot post och ett lättöppnat omslag på undersidan för att hämta det. En sådan låda kan också användas för att ta emot företagskorrespondens. Lådan kan göras så attraktiv som möjligt, företagssymbolerna kan enkelt appliceras på den.

Bild
Bild

Organisator för lagring och organisering av viktiga dokument . I det här fallet kan plexiglaslådan vara helt transparent och lite tråkig, och även med en sådan önskan - mångfärgad. På produkten kan du omedelbart ange nödvändig information om mappen som lagras i den.

Bild
Bild

Urna . Oftast är röstlådor tillverkade av plexiglas. Dessa är ganska skrymmande strukturer som har 100% transparens så att alla kan se vad som kastas i en given urna för att minska risken för förfalskning. Små urnor kan användas i skolor eller kontor, de kan användas för att samla in välgörenhetsmedel eller sedlar.

Bild
Bild

Behållare för förvaring av kosmetika . Vanligtvis är detta en lång produkt med tillräckligt djup för att lagra alla typer av kosmetika så bekvämt som möjligt.

Bild
Bild

Denna typ av struktur kan enkelt användas som ett akvarium . Plexiglaslådan, som monteras genom limning, kommer att fungera effektivt och pålitligt.

Bild
Bild

Plexiglaslådor används aktivt i reklambranschen . Dessa utmärkta belysningsprodukter är perfekta för skyltning av namn på restauranger, barer och kaféer.

Bild
Bild

Plexiglaslådor med dammskyddsfunktion är perfekta för dem som gör mockups eller modeller samlar antikviteter eller som bara behöver kvalitativt skydda en dyr utställning mot skadliga effekter. Lådor för modeller, förutom den vanliga rektangulära formen, kan också ha alla slags former, om så önskas. De är gjorda av olika typer av plexiglas.

Bild
Bild

Således finns en plexiglaslåda i många tillämpningar.

Den största fördelen är att saker bevaras av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Val

Plexiglas kan vara transparent, färglöst eller till och med färgat, och det finns också dess genomskinliga vackra korrugerade underarter, matt snövit och mattfärgad underart, dessutom en underart av korrugerad matt snövit och även färgad. Många är intresserade av frågan om hur man väljer rätt typ av modernt plexiglas korrekt.

Bild
Bild

Först måste du bestämma exakt för vilket syfte du behöver detta efterfrågade material.

Helt klart akrylglas kommer att ha en ganska stark glans på båda sidor. Det kommer inte att snedvrida bilden som placeras i den och kommer att ge en 100% transparent struktur. Denna typ av material kan enkelt användas för glasrutor i butiker eller salonger, eller för att skapa ett transparent men högkvalitativt skydd för ömtåliga produkter eller enheter. Detta alternativ är också lämpligt för att skapa reklamlådor.

Bild
Bild

Färgat glas utmärkt lämpad för kollektivtrafikglas. Den används vid skapandet av medicinsk utrustning, vid tillverkning av kontorsväggar, displayutrustning för försäljningsområden och utställningar. När du behöver stilfullt inreda en utställning, glasera ett växthus i ditt hem eller utrusta ett solarium, producera souvenirer till kontoret - köp gärna detta färgade transparenta material. En färgad låda för förvaring av olika sorters saker kommer också att vara ganska efterfrågad.

Bild
Bild

Till mattvitt eller mattfärgat material du bör titta närmare på dem som helt vill dölja en bild bakom den, eftersom materialet bara kan överföra 20% av ljuset. Denna typ används för reklam vid tillverkning av skyltar, ursprungliga layouter av reklam med stark belysning, för höga podier, låga undertak, golv med originalbelysning, vägskyltar. Lådor av sådant material kommer till nytta här.

Bild
Bild

Om alla de positiva egenskaperna hos plexiglas är inblandade i tillverkningen av alla ovanstående produkter, då kan du få riktigt högkvalitativa produkter som kommer att fungera i många år utan att förlora sina ursprungliga egenskaper och estetiska utseende.

Rekommenderad: