3D -PVC -paneler (20 Bilder): Plastalternativ För Väggar, Dekorativa Väggprodukter Med 3D -effekt Och Mönster

Innehållsförteckning:

Video: 3D -PVC -paneler (20 Bilder): Plastalternativ För Väggar, Dekorativa Väggprodukter Med 3D -effekt Och Mönster

Video: 3D -PVC -paneler (20 Bilder): Plastalternativ För Väggar, Dekorativa Väggprodukter Med 3D -effekt Och Mönster
Video: PVC panels for walls - Decorative panels 2024, Maj
3D -PVC -paneler (20 Bilder): Plastalternativ För Väggar, Dekorativa Väggprodukter Med 3D -effekt Och Mönster
3D -PVC -paneler (20 Bilder): Plastalternativ För Väggar, Dekorativa Väggprodukter Med 3D -effekt Och Mönster
Anonim

Vid inredning av lokalerna har varje lägenhetägare vissa problem med materialvalet. För väggbeklädnad har många tillverkare utvecklat 3D -PVC -paneler. Moderna plastpaneler kan spara pengar och förvandla rummet. På grund av deras enkla installation och långa livslängd kan de användas för att ge en lägenhet olika typer av dekorationer. Den största fördelen med plastpaneler är att skapa en snygg och vacker interiör.

Bild
Bild

Särdrag

3D -paneler i plast har en mängd olika originaldesignalternativ som kan användas för att dekorera alla rum. De är lätta att sköta eftersom väggpanelerna är lätta att rengöra och tåliga för hushållsrengöringsmedel. 3D -paneler är mycket fuktbeständiga och miljövänliga. Användningen av dekorativa PVC -paneler bidrar till genomförandet av de mest vågade idéerna när du dekorerar alla rum och ger en unik inredning.

Väggmonterade 3D-modeller bidrar till förbättringen av värmeisolering och ljudisolering , hjälper till att dölja olika defekter på väggar och tak, för att dölja elektriska ledningar och rör från ögonen. 3D-paneler av plast skiljer sig från det vanliga tredimensionella mönstret på ytan, som appliceras tack vare perforeringstekniken. Välvalda färger och grafisk design för det inre av rummet hjälper till att ge det ett speciellt och originellt utseende.

Väggpanelernas färger och texturer kan kombineras på ett elegant och ovanligt sätt om så önskas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

3D PVC -strukturer är gjorda i form av rektangulära plattor. De appliceras på väggarna med rammetoden eller genom limning. Kostnadsmässigt är de en storleksordning lägre än keramiska plattor, men de är mer praktiska när man inreder lokaler. Med deras hjälp kan du perfekt förvandla rummets geometri.

Plastpaneler finns i två typer

  • Strukturerade 3D -mönster har en präglad yta med vågig eller abstrakt inredning. De är en utmärkt väggbeklädnad för att visuellt öka utrymmet i rummet. Denna typ kan tillverkas inte bara av plast, utan också av gips eller aluminium. De är bra för att visuellt öka höjden på väggarna och ge rummet ett fyrkantigt utseende.
  • Släta paneler representeras av en plan yta och kännetecknas av frånvaron av en kontrasterande relief. Sådana strukturer är huvudsakligen gjorda av högkvalitativ PVC, perfekt för badrumsdekoration. De kan tillverkas i en färg eller med olika mönster och mönster. Ett stort urval av färger gör att du kan ge ditt badrum ett elegant utseende utan stora ekonomiska kostnader.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

På grund av arkets stora storlek tar designen av alla rum inte mycket tid. 3D-PVC-paneler kan enkelt limmas på en förbehandlad vägg eller fästas på en svarvkonstruktion. Sådana strukturer kan enkelt bearbetas; för att få önskad storlek skärs de med en kniv eller sågas med en bågfil. Även en oerfaren person inom reparationsområdet kan klara installationen.

Smakfullt utvalda PVC -paneler enligt färger och mönster kommer visuellt att utöka utrymmet i rummet . Användningen av ramteknik för efterbehandling kommer att dölja alla konstruktionsstrukturer. Den stora fördelen med 3D -strukturer är deras relativt låga pris i förhållande till andra material. Att dekorera tak och väggar i en lägenhet med 3D -paneler kan vara flera gånger billigare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Minus

Med många av sina positiva egenskaper har 3D -PVC -paneler vissa nackdelar.

  • De är svåra att visualisera. När de dekorerar rekommenderar designers att trimma en vägg eller några av dess delar med paneler, annars kan du ge interiören en trängsel, en sådan design kommer att tröttna dig.
  • Kräver regelbundet underhåll. Damm ackumuleras dagligen i grafiken, så det måste rengöras regelbundet. När du dekorerar ett rum med sådana strukturer måste du vara helt säker på att du kan ge dem rätt vård. Annars ger det sedimenterade dammet på ritningen inte hela effekten av den applicerade grafiska bilden.
  • Inredning stilistik. Präglade 3D -paneler möjliggör en enhetlig stil i rummet. När du dekorerar interiören med dessa paneler ser de i många fall för markerade eller olämpliga ut.
  • Sådana modeller är svåra att ersätta. När du får skador på panelen kan det vara mycket svårt att hitta en liknande ersättare för den. Därför rekommenderas att köpa dem med marginal.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Installationsmetoder

Installation av 3D -PVC -paneler kännetecknas av lätthet, så inte bara en professionell utan också en vanlig person kan hantera det. Vad kan inte sägas om keramiska plattor. Om installationsplatsen är tillräckligt platt kan du säkert installera materialet utan onödig bearbetning. På detta sätt limmas plastkopior som är lätta. För att fixa dem kan du helt enkelt använda flytande naglar eller monteringslim.

Experter rekommenderar att du använder rammetoden om väggarna är något sneda eller ojämna, eller om panelen är för tung. Själva ramen är gjord av trä, plast eller metall, och sedan limmas materialet på den färdiga ramen med hjälp av självgängande skruvar.

Om du inte vill göra reparationer själv kommer specialisters arbete att bli billigt. I grund och botten installeras paneler för 15–20% av den totala mängden material. Det är också viktigt att veta att priset på en kvadratmeter texturerad plast börjar från tre tusen rubel eller mer.

3D-PVC-paneler är en snygg lösning för att dekorera alla rum, vilket gör att du kan skapa högkvalitativ och pålitlig beklädnad.

Rekommenderad: