Klocka Med Fotoramar (30 Foton): Vägg- Och Bordsklockor Med Ramar För Foton, Valet Av En Fotoram Med En Klocka

Innehållsförteckning:

Video: Klocka Med Fotoramar (30 Foton): Vägg- Och Bordsklockor Med Ramar För Foton, Valet Av En Fotoram Med En Klocka

Video: Klocka Med Fotoramar (30 Foton): Vägg- Och Bordsklockor Med Ramar För Foton, Valet Av En Fotoram Med En Klocka
Video: Estancia AB fotoramar Formex 2011 2024, April
Klocka Med Fotoramar (30 Foton): Vägg- Och Bordsklockor Med Ramar För Foton, Valet Av En Fotoram Med En Klocka
Klocka Med Fotoramar (30 Foton): Vägg- Och Bordsklockor Med Ramar För Foton, Valet Av En Fotoram Med En Klocka
Anonim

Inramade klockor och fotografier finns i nästan alla hem och kontor. Väggar dekorerade med sådana föremål ser mer mysiga och snygga ut i alla interiörer. Dessutom kan du rama in inte bara foton av människor, utan också ritningar som visar naturen eller arkitekturen. Moderna designlösningar har gjort det möjligt att kombinera ramar med klockor. Det resulterande collaget är mycket populärt bland alla fans av ovanlig dekoration av lokalerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Under lång tid har klockor övervunnit sin förvandling från en vanlig hushållsartikel till ett modernt och imponerande element för inredning. Förutom de klassiska modellerna av den mekaniska typen har snygga elektroniska varianter med belysning för att bestämma tiden i mörkret dykt upp.

Inredning i form av en klocka med fotoramar är ett underbart sätt att inte bara dekorera väggar, utan också att placera foton av släktingar och nära och kära på en framträdande plats

Detta ursprungliga tillvägagångssätt hjälper till att skapa en attraktiv och framgångsrik designlösning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För tillverkning av väggklockor, kompletterade med fotoramar, används olika material. Basen kan vara metall, trä eller plast, dekorerad med strass, stenar, målade med invecklade mönster i olika färger . I butiker kan du köpa klockor med fotoramar, som kan passa många foton, med hjälp av vilka du kan skapa ett färgstarkt collage från familjearkivet.

Med en sådan dekoration är det lätt att ta med ovanliga minnesvärda detaljer i atmosfären, medan rummet med tomma väggar kommer att se tråkigt och vanligt ut . En klocka med ett collage hängs inte bara på väggarnas centrala och sidoplan, utan placeras också i förberedda nischer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Klocka med fotoramar rymmer från en till 10-15 foton. De finns i olika storlekar och stilar. Fleramen ser harmonisk ut i alla rum, eftersom dess design kan matchas med vilken inredning som helst . Klockor kan vara mekaniska eller elektroniska, och ramarna kan ha olika storlekar och konfigurationer. Bilderna placeras under glas, vilket ger strukturen ett komplett och snyggt utseende.

Bild
Bild

Om du inte kan hitta en lämplig klocka med fotoramar bland de presenterade varianterna kan du göra en design på beställning.

En exklusiv version är tillgänglig för produktion i alla design och olika parametrar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Scrapbookingstekniken var och förblir populär, liksom klockor i avantgarde-stil . Ramar i form av ett släktträd eller en komposition med inskriptionerna "familj", "kärlek" på olika språk ser själfulla ut. Öppna fotoramar och hjärtramar ser vackra ut. En ovanlig väggdekoration eller bordsram passar perfekt in i interiören och lagrar noggrant de mest värdefulla ramarna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ny teknik har gjort det möjligt att diversifiera ramarnas yta. Nu kan deras textur vara mer uttalad, och färgen - en ovanlig nyans. Klassikerna är fortfarande populära, som tidigare: naturliga träfärger, vit, elfenben . Brons, silver, förgyllda ramar ser ädla ut i inredningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla minnesvärda händelser och sevärdheter som ses under resor kommer aldrig att raderas ur minnet . Närhelst du behöver veta tiden, kommer trevliga minnen att värma din själ när du tittar på de underbara stunder som frusit i fotot i evigheten.

Bild
Bild

Väggklockor med ramar är mer praktiska för utförande. Eftersom de tar minst ett utrymme och gör att du kan se på väggarna annorlunda.

Men alla kan välja klockor och ramar efter eget gottfinnande . Dessutom är inga två väggar eller människor lika. Alla livshistorier är olika och bilderna är unika. Alla ramar blir exklusiva med ditt foto inuti. För det här är tröst och sinnesro. När du njuter av platsen där du bor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Oftast placeras fotot i en rektangulär form.

Men om bilden innehåller ointressanta betraktningsvinklar eller misslyckade detaljer är det bättre att rama in ramen med en ram i form av en oval, cirkel eller kvadrat. Det rekommenderas att placera porträttbilder inom sådana ramar, och inte landskap och gruppbilder.

För älskare av kreativitet kan du prova diamantformen, stjärnorna, trapetserna eller andra godtyckliga former.

Bild
Bild
Bild
Bild

Interiörens huvudhemlighet med en "twist" ligger i korrekt utformning av dina egna minnen från familjealbum . Ramar med klockor är viktiga att välja och placera korrekt, med hänsyn till alla kanoner för konstnärlig komposition.

För att inte bli förvirrad i olika klockor med ramar i butiken är det lämpligt att shoppa med en färdig plan. Först måste du själv skissa en skiss (diagram) över placeringen av fotot.

Efter att ha valt ämnen för den framtida utställningen återstår det att föreställa sig i vilka ramar bilderna kommer att se mest fördelaktiga ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ramar kan utformas flera i ett: när en gemensam ram består av flera mindre. De kan ha samma eller olika form. Tillverkare erbjuder klockor med ramar för fotografier i standardstorlekar, men det finns ramar för ramar mindre än 9x13 cm och över 60 cm . Större ramar görs på beställning.

Det återstår att komma med konceptet att placera klockor beroende på deras plats. För ett sovrum är känsliga ramar av pastellfärger eller ljusa skarletröda hjärtan med ett foto inuti lämpliga . En klocka med ramar i form av ett "livets träd" ser harmonisk ut i vardagsrummet. Ett urval av foton kommer att komplettera interiören i arbetsrummet, barnkammaren, matsalen och till och med hallen. Rama bara in dina mest minnesvärda foton. Och det viktigaste för atmosfären i alla hem kommer att dyka upp i din design - andlig glädje och komfort. Och mycket entusiasm för att fortsätta fotosessionerna för att fylla på familjearkivet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mästarklass om att göra klockor med fotoramar i video.

Rekommenderad: