Väggklisterklocka: Funktioner I Vägg Självhäftande Klocka. Hur Klistras Siffror Korrekt? Klistrade Klockmodeller I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Väggklisterklocka: Funktioner I Vägg Självhäftande Klocka. Hur Klistras Siffror Korrekt? Klistrade Klockmodeller I Interiören

Video: Väggklisterklocka: Funktioner I Vägg Självhäftande Klocka. Hur Klistras Siffror Korrekt? Klistrade Klockmodeller I Interiören
Video: tesa® Så här använder du självhäftande spik för kakel och metall 4 kg 2024, April
Väggklisterklocka: Funktioner I Vägg Självhäftande Klocka. Hur Klistras Siffror Korrekt? Klistrade Klockmodeller I Interiören
Väggklisterklocka: Funktioner I Vägg Självhäftande Klocka. Hur Klistras Siffror Korrekt? Klistrade Klockmodeller I Interiören
Anonim

Det finns en mängd olika tillbehör som används i hem- och kontorsinredning. En av dessa föremål är en klistermärke med väggdekaler. Det är ett snyggt, uttrycksfullt och praktiskt tillägg som passar alla rum i huset. Idag finns självhäftande väggklockor i alla butiker som säljer inredning. Tillbehöret klarar perfekt rollen som en accent i inredningen, lockar uppmärksamhet och sticker ut mot den allmänna bakgrunden.

Med tanke på den ständigt växande efterfrågan på produkter erbjuder varumärken ett brett utbud av modeller . Produkterna varierar i storlek, form, färg och utseende. Det finns klockor till salu i en universell stil som passar perfekt in i olika interiörer. Kunderna hittar också originalidéer för icke-standardinredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvuddragen i sådana klockor är enkel, snabb installation och stor variation av inställningar. Till skillnad från standardprodukter kan tillbehöret placeras på alla plan: väggar, dörrar, möbler, tak . Med detta tillägg kommer även den vanligaste inredningen att se speciell ut. Det finns inget behov av att använda elverktyg eller lim för att installera klockan. Siffrorna har ett självhäftande underlag som gör dem enkla att placera på ytan. Klockmekanismen hängs på ett speciellt fäste som medföljer satsen.

Om användaren vill ta bort klockan eller uppdatera interiören med en ny modell, demonteringsprocessen tar inte mycket tid … Dessa tillbehör är lätta och belastar inte väggen eller strukturen som de är fästa vid. Moderna produkter fängslar med sitt ursprungliga utseende. Kardborreband kan placeras på valfritt avstånd från mitten av kompositionen (urverk).

Istället för standard rund urtavla kan du designa vilken form som helst. Älskare av kreativa idéer kommer att uppskatta sådana egenskaper på en hög nivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installation

Enkel installation vem som helst kan placera dekorationen på en ny plats, utan hjälp utifrån.

  • Ta bort allt innehåll från förpackningen.
  • Bestäm den plats där klockan ska skryta.
  • Lägg ut alla element på ett horisontellt plan i den form som dekorationen kommer att fixeras. Bestäm avståndet mellan mekanismen och siffrorna.
  • Gör markeringar på väggen för att korrekt placera och säkra produktens rörelse.
  • Vi fixar en speciell kartongremsa, på vilken det finns uppdelningar, i mitten av klockan. Använd skotstejp. Vi mäter avståndet från mitten till siffrorna. Markera siffrornas framtida position med en penna.
  • Fäst det dedikerade mekanismfästet på en vägg eller någon annan yta. Förankra mitten av kompositionen på en ny plats.
  • Börja nu med att limma siffrorna och ta bort skyddet från limmet. Elementen limmas omedelbart.
  • När installationsprocessen är klar, ta försiktigt bort skyddsfilmen från elementen.

Kom ihåg att limmade element fäster bättre på en plan och slät yta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Välja en design

Klockor av olika modeller finns till salu. Utseendet på produkterna varierar beroende på stilen i vilken de gjordes och placeringsrummet. Det finns modeller för sovrum, kök, vardagsrum och till och med en plantskola. Dessutom kommer det säkert att finnas klockor till salu för placering på kontor, cafeterior och andra liknande lokaler . När du väljer produkter för en viss stilistisk inredning, se till att klockan matchar den valda stilen. Till exempel kännetecknas högteknologi av kromelement och futuristiska former. I klassiska stilar kommer klockor med förgyllning att se bra ut; för Provence -stil är alternativ med blommans bild idealiska.

Modeller för barnrum är gjorda i ljusa färger. Sådana klockor är ofta dekorerade med färgglada teckningar och bilder av karaktärer från sagor och tecknade serier. Jag gör några produkter i form av djur.

Sortimentet av modellserien uppdateras ständigt och fylls på med nya produkter för att möta behoven hos moderna köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material för att tillverka klockor

I tillverkningsprocessen använder tillverkare olika material. För avancerade produkter väljs högkvalitativa råvaror som har utmärkt slitstyrka, tillförlitlighet och attraktivt utseende. Vid tillverkning av de flesta modeller används en speciell akrylplast . Detta material har en perfekt slät blank yta som reflekterar ljus. Akryl är lätt, vilket är mycket viktigt för en klocka på ett klistermärke.

Vi bör också nämna spegelmaterialet med en blank yta. Beroende på en vanlig spegel träffar ljuset inte ögonen när det reflekteras. Slitstark plast används också. Detta material används i stor utsträckning vid tillverkning av olika produkter. Det är en praktisk, hållbar och prisvärd råvara.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

Låt oss sammanfatta artikeln med foton exempel på att placera klockor i olika interiörer.

Snygga och lakoniska klockor med förkromning passar perfekt in i högteknologisk stil

Bild
Bild

Den klassiska svarta klockan sticker ut märkbart mot bakgrunden av ljusa möbler och en beige vägg. Denna färg förlorar inte sin relevans

Bild
Bild

Ljus klocka för ett barnrum kommer att göra interiören mer uttrycksfull och intressant

Bild
Bild

Klocka-klistermärke, där urtavlan är gjord i form av fjärilar. En sådan modell passar perfekt in i utformningen av ett sovrum eller vardagsrum

Bild
Bild
Bild
Bild

Det tematiska alternativet är perfekt för inredning av ett kafé

Bild
Bild
Bild
Bild

Snygg klocka med romerska siffror kommer att lägga till sofistikering i alla interiörer

Rekommenderad: