LED -växtbelysning Uniel: Egenskaper Hos Phytolamp 9W E27 250 Lm Rött Ljus Och 10W, Lamprecensioner

Innehållsförteckning:

Video: LED -växtbelysning Uniel: Egenskaper Hos Phytolamp 9W E27 250 Lm Rött Ljus Och 10W, Lamprecensioner

Video: LED -växtbelysning Uniel: Egenskaper Hos Phytolamp 9W E27 250 Lm Rött Ljus Och 10W, Lamprecensioner
Video: Orkidéer LEVER I MÖRKET? HUR MÄTAR LJUSMÄNGDET för en ORKID? PHYTOLAMPS eller VITT LJUS? 2024, Maj
LED -växtbelysning Uniel: Egenskaper Hos Phytolamp 9W E27 250 Lm Rött Ljus Och 10W, Lamprecensioner
LED -växtbelysning Uniel: Egenskaper Hos Phytolamp 9W E27 250 Lm Rött Ljus Och 10W, Lamprecensioner
Anonim

Växter kan inte leva utan dagsljus. Och på det rådande territoriet i vårt land finns det ingen ljus sol på mer än ett halvt år. Därför producerar många företag specialutrustning som kan ersätta dagsljus med hemblommor och plantor. LED -lampor för växter under Uniel -varumärket är ganska populära. Vad är den här enheten och vad är dess funktioner, låt oss ta reda på det.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Uniel LED Plant Light är utformad för att ge ljus till inomhusväxter när solljus inte är tillräckligt. Detta gäller särskilt under höst-vinterperioden.

Fytolamporna hos denna tillverkare har ett antal fördelar

  • Sparar elektrisk energi . Dessa är energieffektiva ljuskällor, så de förbrukar ett minimum av el.
  • Arbetets varaktighet . En lång livslängd gör att du kan använda en lampa i flera år.
  • Garanti . Alla lampor har 12 månaders garantitid.
  • Ett komplett sortiment av . De flesta lampor ger ljus i samma spektrum som solen, vilket ger växter de strålar de behöver för tillväxt och liv.
  • Laguppställningen . Tillverkaren erbjuder flera alternativ för armaturer. Alla kommer att kunna hitta en lämplig modell för sig själva.
  • Färger . Du kan välja färg på fytolampan för din inredning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan också köpa LED -lampor för växter med en standardbas i vårt land och skruva in dem i en vanlig hållare, vilket gör till exempel en vanlig sovjetisk bordslampa till en bakgrundsbelysning för hemblommor.

Uniel LED -växtlampor har en liten nackdel - kostnaden. Men det är fullt motiverat av den långa livslängden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja Uniel LED Plant Light, Det finns flera viktiga aspekter att vara särskilt uppmärksam på.

  • Mått . Fitolampor från denna tillverkare har olika storlekar. När du väljer dem måste du fokusera på fönsterbrädans storlek eller stå där du planerar att placera den.
  • Kraft . Märket erbjuder lampor av olika watt. Det bör väljas utifrån vilken typ av växt du har och vid vilken tidpunkt du ska markera det.
  • Räckvidd . Uniel erbjuder fytoljus med de strålar som växter behöver under tillväxt och blomning, samt fullspektrumlampor.
  • Form . Tillverkaren tillverkar fytolampor i form av långa lampor som hängs ovanför enskilda växter eller en miniträdgård där växter placeras på en hylla, eller i form av bordslampor, samt enskilda lampor med standardfot.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellintervall och egenskaper

Uniel LED -växtarmaturer finns i flera versioner.

Här är några av de mest populära

  • ULT-P33-16W-SPFR IP40 . En modell utformad för att belysa två små färger. Det är en bordslampa med två högteknologiska lampskärmar. Lampan ger ett spektrum för fotosyntes. Dess effekt är 16 W, den ger en färgtemperatur på 4000 K. Den finns i vitt och svart. Lampan kostar cirka 2700 rubel.
  • ULI-P10-10W-SPFR IP40 . Overhead linjär fytolampa. Stativet måste köpas separat för denna produkt. Lampans effekt är 10 W, färgtemperaturen når 4000 K. Finns i vitt, silver, svart. Denna modell kostar cirka 1500 rubel.
  • Uniel LED-A60-9W / SP / E27 / CL ALM01WH . Phytolamp med en standard E27 bas med en effekt på 9W, vilket ger ljus på 250 lm i det röda spektrumet. Med dess hjälp kan du göra vilken lampa som helst specialiserad för att belysa växter, samtidigt som du sparar mycket pengar. En sådan lampa kostar cirka 350 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Ägarna till Uniel LED -växtlampor pratar om högkvalitativa produkter, lång livslängd, god grödstillväxt under påverkan av dessa enheter.

Nackdelarna inkluderar en ganska kort sladd, vars längd bara är 1,2 m, liksom den höga kostnaden för vissa modeller.

Rekommenderad: