Thermacell Myggavvisare: MR-450 Repeller Utomhus Myggskyddare Och Andra Mygganordningar, Enhetsskydd Och Produktrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Thermacell Myggavvisare: MR-450 Repeller Utomhus Myggskyddare Och Andra Mygganordningar, Enhetsskydd Och Produktrecensioner

Video: Thermacell Myggavvisare: MR-450 Repeller Utomhus Myggskyddare Och Andra Mygganordningar, Enhetsskydd Och Produktrecensioner
Video: Распаковка мобильного фумигатора Thermacell MR 450, рыбалка без комаров 2024, Maj
Thermacell Myggavvisare: MR-450 Repeller Utomhus Myggskyddare Och Andra Mygganordningar, Enhetsskydd Och Produktrecensioner
Thermacell Myggavvisare: MR-450 Repeller Utomhus Myggskyddare Och Andra Mygganordningar, Enhetsskydd Och Produktrecensioner
Anonim

Med ankomsten av sommaren börjar säsongen för friluftsliv, men det varma vädret bidrar också till störande insekters vitala aktivitet. Myggor kan förstöra en resa till skogen eller stranden med sin närvaro, och deras otäcka surrande stör sömnen på natten. Människor har uppfunnit många olika droger för att bekämpa blodsugare, några av dem stöter eller dödar insekter, andra inte. På senare tid har en ny amerikansk tillverkad avstötande enhet kommit in på marknaden, som snabbt blev populär bland sommarboende och resenärer - Thermacell från myggor.

Bild
Bild

Särdrag

Det amerikanska insektsmedlet är ett unikt skydd mot bett under din resa eller semester. Funktionsprincipen för enheten är densamma som för konventionella rökningsmedel - genom uppvärmning av den utbytbara plattan utstrålar den en obehaglig lukt för skadedjur . Thermacell -mekanismen är innovativ eftersom den inte kräver anslutning till ett uttag till skillnad från traditionella enheter. Tack vare den nya designen fungerar fumigatorn utmärkt utomhus och skyddar människor inom en radie av 20 kvadratmeter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ursprungligen skapades mygganordningen för den amerikanska arméns behov - den skyddade militären inte bara från myggor, utan också från fästingar, myggor, mockor och loppor . För att verktyget skulle bli en del av utrustningen måste det uppfylla stränga krav, därför genomgick det ett stort antal tester.

Thermacell har testats upprepade gånger av militärer, designen på enheten talar också om detta förflutna - rökaren liknar mer någon slags sensorenhet för att spåra fiender än ett myggmedel. När enheten hamnade i butikerna fick den mycket snabbt erkännande från turister, jägare, fiskare och friluftsentusiaster.

Bild
Bild

Repellern tillverkas i 2 versioner: designen avsedd för utomhusaktiviteter liknar en mobiltelefon, för installation i landet - en bordslampa . Produktsatsen innehåller 3 plattor och 1 gaspatron. Det finns ett tillbehör till salu i form av en påse eller påse som låter dig fästa repellern på ditt bälte eller ryggsäck.

Bild
Bild
Bild
Bild

Thermacell -enheten är ganska enkel: en behållare med gas sätts in i kroppen och en tallrik med gel eller insekticid placeras under grillen. Gaspatronen är utformad för att värma den giftimpregnerade plattan . När du har slagit på enheten startar uppvärmningsmekanismen och insekticida föreningar kommer att släppas ut i luften. Repellern behöver inte en extra strömkälla i form av batterier eller ackumulatorer - i naturen fungerar den från sin egen energi.

Den bärbara enheten bekämpar effektivt insekter i 12 timmar, då måste du byta patron. Plattan, under konstant drift, tömmer sin insekticid efter 4 timmar. Föreningar som är giftiga för insekter fortsätter att släppas beroende på uppvärmningstemperaturen, Thermacell kontrollerar oberoende mängden gift som släpps ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Insektsmedlet som Thermacell -plattor impregneras med utgör ingen fara för människor - det är bara giftigt för insekter . När myggor ligger inom produktens räckvidd, kommer kemikalien in i kroppen genom andningssystemet eller sipprar genom det kitina membranet. Inandning av en liten mängd avstötningsmedel kommer skadedjur att bli rädda och flyga iväg, men om lukten inte får dem att dra sig tillbaka kommer en stor mängd gift att leda till förlamning och oundviklig död.

Bild
Bild

Olika skrämmare

Thermacell utvecklar två huvudtyper av myggavvisande enheter - mobila och stationära. De förstnämnda är avsedda för dem som ständigt är i rörelse under resan, och de senare är avsedda för installation i ett hus eller på en camping. Låt oss titta närmare på varje typ av mygganordning.

Bild
Bild
Bild
Bild

För aktiv rekreation

Fans av aktiv rörelse kommer att tycka att det är obekvämt att ha med sig massiva rökningsmedel; olika spiraler, fällor och rökbomber är också olämpliga, eftersom de inte tillåter rörelse. Myggsprayer var tidigare den enda räddningen för resenärer, men de orsakade ofta allergier. Tillkomsten av Thermacell -enheten har förenklat livet för utomhusentusiaster.

Bild
Bild

Utåt liknar enheten en liten fjärrkontroll med en omkopplare och en gasinnehållssensor i patronen. Standard Thermacell MR -300 Repeller finns i flera färger - olivolja, ljusgrön och svart . Och ibland finns det enheter med orange eller mörkgrön färg, ännu mindre ofta - kamouflagefärger. Den bärbara rökgasens kropp är tillverkad av slagfast polystyren, så även om enheten tappas eller stöts kommer den att förbli intakt.

En viktig fördel för resenärer är enhetens kompakthet och vikt - dess vikt är bara 200 g, och storleken är 19, 3x7, 4x4, 6 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Flaggskeppet för myggmekanismen är MR -450 Repeller - den här svarta enheten skiljer sig från andra modeller i sin ovanliga ergonomiska design . Och den har också en speciell inbyggd klämma som gör att du enkelt kan fästa enheten på ett bälte eller en ryggsäck. Flaggskeppet är utrustat med en extra indikator som meddelar ägaren att den är påslagen. En extra funktion låter dig inte glömma att stänga av repellern eller byta gaspatron i tid.

Bild
Bild

En praktisk bärbar enhet fungerar utan buller och lukt, avger inte rök och fläckar inte ägaren . Den aktiva insekticida substansen i Thermacell -plattor är alletrin. Komponenten är mycket lik sin sammansättning till den naturliga insekticiden som utsöndras av krysantemum. När du slår på mekanismen utlöses en piezotändning inuti höljet - den tänder butan (gas som släpps ut från patronen) och börjar värma plattan långsamt.

Bild
Bild
Bild
Bild

För dacha och hem

På sommaren anordnar många människor mysiga sammankomster med vänner i frisk luft för att njuta av doftande kebab och bakade grönsaker tillsammans. De obligatoriska följeslagarna till sådan underhållning är irriterande myggor, som får hela företaget att klia och bli nervös.

ThermaCELL Outdoor Lantern MR 9L6-00 kan korrigera situationen - det är en enhet i form av en bärbar lampa med insektsmedel som kan placeras på ett bord eller hängas på väggen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Precis som en mobil fumigator utför en stationär en funktion för att skydda människor från skadedjur - inuti kroppen finns en butanpatron och en tallrik med gift, som vid uppvärmning frigör giftiga föreningar. Det är obekvämt att ta med en sådan enhet på en vandring - dess vikt är cirka 1 kg, och storleken tillåter dig inte att gömma enheten i en ryggsäck. I ett lusthus eller läger kan Outdoor Lantern fungera inte bara som en rökare, utan också som extra belysning - mekanismen är utrustad med en glödlampa med två ljusstyrkor.

Bild
Bild
Bild
Bild

För älskare av minimalism finns det en annan modell av en stationär rökgas - Thermacell Halo Mini Repeller . Det är mycket lättare och mer kompakt än Outdoor Lantern, men det fungerar inte mindre effektivt, eftersom driftsprincipen är densamma. En liten enhet är inte utrustad med en lampa, men dess ljusa design kommer organiskt att passa in i alla interiörer på en lantgård eller lusthus.

Bild
Bild

Förbrukningsartiklar och tillbehör

När du köper en Thermacell -skrämmare får du en uppsättning förbrukningsmaterial i satsen - 3 plattor och 1 gaspatron, dessa element räcker för 12 timmars konstant användning. Sådan utrustning är tillräckligt för 1-2 vandringar, men när tillgången på förbrukningsvaror tar slut måste den uppdateras. Förutom patroner och skivor kan du också köpa några tillbehör som gör användningen av rökaren mer bekväm.

Bild
Bild

Vi föreslår att du tittar närmare på listan över förbrukningsmaterial och tillbehör som kan användas för att komplettera enheten

  • Kryddnejlika eterisk olja . Ett folkmedel som länge har använts som myggmedel. Om du tillsätter ett par droppar olja till Thermacellen, som är utarmad av insektsmedlet, kommer du att skyddas från myggor i några timmar till.
  • Ytterligare uppsättning förbrukningsmaterial . Material säljs i set - paketet kan innehålla 3 tallrikar och 1 burk butan eller 6 tallrikar och 2 patroner. Och det finns också en extra uppsättning som innehåller 2 behållare med gas, det är relevant för dem som bekämpar mygg med eterisk olja.
  • Fall . Genom att komplettera repellern med ett praktiskt skydd kan du skydda dig mot parasiter i en mängd olika situationer. Enhetsväskan är utrustad med justerbara remmar som gör att du säkert kan fästa den på ditt bälte, ryggsäck, trädstam och till och med en båt. Ytterligare ett plus på omslaget - det har fickor för extra förbrukningsmaterial, du behöver inte leta efter skivor i hela ryggsäcken. Dessutom behöver du inte ta enheten ur väskan för att byta ut det använda materialet.
  • Fackla . För dem som gillar extrema resor på natten kan rökningen kompletteras med en roterande ficklampa med 8 LED -lampor. Belysningsarmaturen är utrustad med en speciell klämma, med vilken den fästs på repellern. LED -lampor ger stark vit belysning med en radie på upp till 5 meter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för ansökan

Instruktionerna för användning av Thermacell -produkter är ungefär desamma, eftersom mobila och stationära enheter fungerar med samma förbrukningsmaterial. När du har köpt enheten måste du läsa igenom användarreglerna och försiktighetsåtgärderna för att förbereda enheten för användning på rätt sätt.

Bild
Bild

Följ sedan de enkla instruktionerna:

  • först och främst måste du fylla en insekticidplatta under grillen;
  • öppna sedan enhetens hölje och undersök noggrant - det finns en plats för patronen;
  • sätt försiktigt in burken butan i rökgasapparaten och stäng locket.
  • slå sedan på enheten genom att ställa omkopplaren i läge ON och börja värma med knappen START eller PUSH;
  • efter de utförda åtgärderna tänder piezotändaren butan, rökningen börjar fungera;
  • för att stänga av apparaten, skjut omkopplaren till OFF -läget.
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Den militära mygganordningens effektivitet indikeras tydligast av användarnas kommentarer, av vilka det finns många.

Till exempel försökte en av fiskeentusiasterna många skyddsmetoder tills han fick en gåva från Thermacell. Nu distraherar ingenting sportfiskaren från fiskespöet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många har en familjetradition - att gå ut till sommarstugan med hela familjen och ordna sammankomster i lusthuset . Thermacell myggskyddare skyddar alla företag från skadedjur och ger utmärkt belysning.

Många människor tar med sig Thermacell -rökare när de går med vänner för att övernatta i naturen. Som ett resultat finns det en möjlighet att ha det bra - inga parasiter stör resten.

Rekommenderad: