Få Botemedel Mot Vägglöss: Instruktioner För Användning Av Gift, Sammansättning. Solida Och Andra åtgärder, Granska Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Få Botemedel Mot Vägglöss: Instruktioner För Användning Av Gift, Sammansättning. Solida Och Andra åtgärder, Granska Recensioner

Video: Få Botemedel Mot Vägglöss: Instruktioner För Användning Av Gift, Sammansättning. Solida Och Andra åtgärder, Granska Recensioner
Video: How to treat for bedbugs 2024, Maj
Få Botemedel Mot Vägglöss: Instruktioner För Användning Av Gift, Sammansättning. Solida Och Andra åtgärder, Granska Recensioner
Få Botemedel Mot Vägglöss: Instruktioner För Användning Av Gift, Sammansättning. Solida Och Andra åtgärder, Granska Recensioner
Anonim

Vägglöss är irriterande insekter som ofta bor nära människor och ger dem vissa olägenheter. De kan leva på sängkläder, i garderober eller på platser gömda för det mänskliga ögat, till exempel i sprickor i golvet eller under golvlister. Allt detta gör det mycket svårare att förstöra dem. Hittills är det inte svårt att köpa olika insekticider för bekämpning av insekter, de säljs i en enorm variation. Men säkra medel för Get -märket förtjänar särskild uppmärksamhet, som får många positiva recensioner, och viktigast av allt, ger ett bra resultat i kampen mot parasiter hemma.

Bild
Bild

Beskrivning

Få inhemska produkter produceras i Ryssland av ett stort team av specialister. Ett brett utbud av märkesprodukter dök upp relativt nyligen, men trots detta har det redan fått många bra recensioner från specialister och nöjda kunder.

Alla märkesprodukter har en neutral lukt, den är inte stickande, som till exempel de flesta aerosoler för att bli av med insekter . Ofta har produkterna till och med en behaglig doft av doft. Skaffa vägglössprodukter lämna inte fett eller andra fläckar på den behandlade ytan. De har en mycket bra sammansättning, de flesta läkemedlen späds helt enkelt ut med vatten i erforderlig volym, det finns också ett läkemedel som redan är klart för användning. Efter behandling med märkesmedel kvarstår speciella mikrokapslar med ämnen som insekter sprider sig på ytan.

Bild
Bild

Med tiden tränger en giftig substans för insekten in i nervsystemet, vilket leder till döden.

Få insektsmedel inte bara förstör vuxna, men låter dig också bli av med sina avkommor . Märkesprodukter har också en långvarig effekt efter första behandlingen. Detta innebär att insekterna själva kan bära produkten till sina avskilda platser, och inom några dagar kommer de själva och deras larver eller ägg att dö.

Märkesläkemedel produceras i högkvalitativ förpackning , och de har alltid skyddande emblem för att garantera äktheten hos de produkter som köps av kunder.

Bild
Bild

Märkesprodukter är helt säkra för människor och djur i huset, de är allergivänliga … Att få droger är inte svårt att använda hemma - det viktigaste är att bekanta dig med de föreslagna instruktionerna i detalj, samt följa säkerhetsrekommendationerna.

Den kvarvarande effekten av läkemedlet kan vara från flera veckor till flera månader, vilket fungerar som ett utmärkt förebyggande medel mot uppkomsten av nya skadedjur.

Bild
Bild

Översikt över arter och deras tillämpning

Idag, i sortimentet av märket, kan du hitta flera varianter av suspensioner från skadedjur som kan bosätta sig i ett hem. Deras stora plus är att dessa medel är komplexa. Och därför, om det finns misstankar om att, förutom vägglöss, någon annan från skadedjuren har hamnat i huset, kommer dessa medel säkert att klara sin uppgift hundra procent.

Bild
Bild

Alla märkesupphängningar är fullt certifierade

Total

Total Get -suspensionen innehåller ett koncentrat, som måste spädas med vatten före användning, det har en ljusorange doft. Med det här verktyget kan du förstöra vägglöss, såväl som kackerlackor, loppor, flugor och några andra parasiter i huset.

Efter behandling med detta medel dör insekter inom 7-14 dagar. Det allmänna skyddet för produkten efter dess användning kan vara upp till 6 månader.

En flaska är utformad för i genomsnitt 20 kvadratmeter när det gäller att bekämpa vägglöss. När man bekämpar andra insekter kan förbrukningen reduceras upp till 2 gånger.

Bild
Bild

Det är mycket viktigt att späda ut produkten korrekt. Det är också viktigt att göra detta med handskar. Det är lämpligt att bära oönskade eller gamla kläder för senare behandling.

När du blir av med vägglöss med en total suspension på 100 ml ska läkemedlet spädas ut med två liter vatten. Den resulterande blandningen ska hällas i en sprayflaska - och skickas för bearbetning.

uttrycka

Detta verktyg används i nödfall, när det är viktigt att bli av med insekter på mycket kort tid . Efter några timmar kommer resultatet att märkas. Även experter använder varumärket Express från Get, eftersom inga fall av insektsresistens har identifierats för det. Fördelen med läkemedlet är dess låga konsumtion. Verktyget kan användas både i bostadshus och i objekt av andra kategorier. Även stora områden kan bearbetas med det.

Bild
Bild

Innan den första behandlingen är det lämpligt att rengöra rummet med särskild uppmärksamhet på sprickor och golvlister samt platser där tapeter lämnar . Tillverkaren rekommenderar att 50 ml av denna produkt späds ut med en liter vatten. Efter att ha stängt alla fönster i rummet, bör lösningen sprutas på alla de platser där insekter sågs. Lämna det behandlade rummet stängt i minst 3 timmar, ventilera det sedan noggrant och utför våtrengöring, var särskilt uppmärksam på de ytor som invånarna oftast vidrör.

Torr

Get Dry är en unik fast form av insektsbekämpning

Genom att behandla ytor med denna insekticid bildas en speciell film på dem, som inte absorberas i dem, men liksom kvarstår på ytan. Samtidigt lämnar produkten inga märken på möbler och inredningsartiklar. Fördelen med detta verktyg är att det presenteras färdigt och inte behöver spädas. Det behöver bara tas ur förpackningen och behandlas med insektspåverkade ytor.

Bild
Bild

Även om detta läkemedel inte absorberas i ytan, men stannar kvar på dem länge, vilket har en skadlig effekt på insekter . Den kan användas för att bearbeta trämöbler, köksmöbler samt gardiner och till och med mattor. Det är viktigt att arbeta med detta verktyg med handskar. Ett paket räcker för mer än 2 kvm. m yta. Men konsumtionen är ganska ekonomisk, eftersom det är önskvärt att använda själva läkemedlet i kombination med andra läkemedel.

Bild
Bild

För alla produkter från sortimentet, med korrekt behandling första gången, krävs som regel inte den andra. För att läkemedlen ska fungera är det lämpligt att göra en bra rengöring innan du använder dem. Detta kommer i stor utsträckning att hjälpa till att hitta platser där vägglöss samlas, vilket det kommer att vara viktigt att ägna särskild uppmärksamhet åt i framtiden.

Säkerhetsåtgärder

Varje produkt levereras med handskar och ett andningsskydd och naturligtvis instruktioner som du först måste bekanta dig med . Försumma inte alla rekommendationer. Dessutom ger tillverkaren mycket bra råd, särskilt när det gäller platser som måste ägnas särskild uppmärksamhet.

Trots att varumärkets produkter är helt säkra för människor och djur, kan de endast användas under iakttagande av personliga säkerhetsåtgärder.

Bild
Bild

Så under bearbetning bör barn och djur tas ut ur rummet. När du arbetar med läkemedlet ska du inte äta eller röka; först ska du helt slutföra det planerade arbetet. Det är lämpligt att arbeta i skyddsglasögon, vilket förhindrar att läkemedlet kommer in i ögonen. Det är också viktigt att skydda huden.

Det bör noteras att efter 3 dagar eller mer kan insekter bli mer aktiva. Detta betyder förmodligen att botemedlet har fungerat på dem, inte få panik och börja ombehandla igen.

Förvara produkterna svalt, torrt och mörkt och utom räckhåll för barn. Använd inte pengar efter utgångsdatumet.

Granska översikt

De flesta av recensionerna på Get brand -läkemedel är positiva. Många av dem som kämpat med vägglöss med olika gifter länge hävdar att efter den första behandlingen kravlade alla insekter ut, varefter de inte var synliga på ett år eller mer.

Användarna noterar det tack vare sprutning av den färdiga lösningen kan även de svåraste platserna behandlas med den.

Bild
Bild

Utan tvekan lockas köpare av den fullständiga säkerheten för produkter för människor och djur, trots att det efter bearbetning är önskvärt att lämna hemmet en tid.

Av bristerna noterar köpare bara ett något överpris, enligt deras uppfattning, pris. Detta är dock inte kritiskt, eftersom medlen verkligen hjälper till att bli av med ett så känsligt problem som husbuggar så snart som möjligt.

Bild
Bild

På Internet finns det flera recensioner om att läkemedlet inte hjälpte, och insekterna återvände efter en tid. Detta fenomen händer dock ofta när insekter flyttar från en lägenhet till en annan. I detta fall är det inte tillräckligt att förgifta vägglöss på ett ställe. Innan alla grannar blir av med parasiterna kommer det inte att fungera att radera dem bara från sitt hem. Dessutom kan insekter skaffa resistens mot gift om samma preparat används om och om igen.

I allmänhet rekommenderar både specialister och vanliga kunder produkten för köp . Men om det finns många insekter kommer det troligtvis inte att räcka en gång att använda det.

Rekommenderad: