Hörnsoffa Utan Armstöd: Funktioner, Storlek 2000x1500, Delfinmekanism

Innehållsförteckning:

Video: Hörnsoffa Utan Armstöd: Funktioner, Storlek 2000x1500, Delfinmekanism

Video: Hörnsoffa Utan Armstöd: Funktioner, Storlek 2000x1500, Delfinmekanism
Video: Brizley Hudson Montering 2024, April
Hörnsoffa Utan Armstöd: Funktioner, Storlek 2000x1500, Delfinmekanism
Hörnsoffa Utan Armstöd: Funktioner, Storlek 2000x1500, Delfinmekanism
Anonim

Klädda möbler ger interiören komfort, hemvärme och attraktivitet. Som regel är det soffan som är nyckeln i inredning. Moderna alternativ lockar uppmärksamhet med en mängd olika modeller, användning av nya material och klädsel.

Vinkelsoffor utan armstöd är en utmärkt lösning för både små och stora vardagsrum, sovrum, kontor, korridorer och kök.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

  • Soffor utan armstöd finns ofta i olika stilar .
  • Dom är spara utrymme i rummet eftersom de är kompakta. Hörnmodellen ligger i ett av de fria hörnen i rummet, vilket ger fullständig rörelsefrihet.
  • Modeller utan armstöd väljs vanligtvis av långa människor, eftersom du kan sitta bekvämt på dem, eftersom dina ben inte vilar på armstödet .
  • Hörnmodeller kännetecknas av kompakthet därför perfekt för små rum. Ergonomin i denna soffa kompletteras med en attraktiv inredning. Designers erbjuder icke-standardiserade former, ett brett urval av högkvalitativa klädsel och färger. Bland materialen för klädsel används ofta naturläder, ekoläder och textilier.
  • De flesta modellerna är vinklade utan armstöd utrustade med kuddar . De kan användas som armstöd eller för en bekväm tidsfördriv i soffan.
  • Unga föräldrar gillar frånvaron av armstöd, eftersom sådana modeller har inte vassa hörn och du behöver inte oroa dig för att barnet kommer att slå eller skada sig .
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Huvudsakliga fördelar:

  • Frånvaron av armstöd har en positiv effekt på storleken på stoppade möbler.
  • Dessa modeller är snyggare och lättare än armstöden.

Soffor utan armstöd har inga nackdelar, så moderna modeller produceras alltmer utan dem, ibland saknas en del av ryggen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Hörnmodeller utan armstöd är mycket efterfrågade idag, så många stoppade möbeltillverkare inkluderar så snygga och attraktiva soffor i sina nya kollektioner. De är ofta utrustade med transformationsmekanismer för att skapa en rymlig och bekväm sovplats. Vikningsmekanismer låter dig välja en bekväm layoutmetod.

Den mest populära i hörnmodeller är delfinmekanism eftersom den är idealisk för daglig användning. Funktionsprincipen är att en plattform lämnar under sätet, som stiger uppåt tack vare lyftmekanismen. Produktens styrka och hållbarhet beror på systemets tillförlitlighet.

Bild
Bild

Mycket populärt är soffbok på en metallram utan armstöd. Denna modell är lämplig för både liggande och sittande. Transformationsmekanismen gör det enkelt att skapa en sovplats. Först måste du höja sätet lite och sedan försiktigt sänka det. För att fälla ut soffan måste det finnas ledigt utrymme bakom ryggen.

Bild
Bild

Fällbara soffor " Klicka-gag "Ha tre bestämmelser. Du kan bekvämt sitta på den i sittande, liggande och halvt sittande läge. Denna mekanism används ofta för kompakta modeller, vilket kommer att vara ett utmärkt val för små vardagsrum, sovrum eller barnrum.

Bild
Bild

Många hörnsoffor är utrustade med en mekanism " dragspel "som kännetecknas av användarvänlighet. För att bilda en koja krävs tre delar: två ryggstöd och ett säte. Sätet rör sig framåt, efter att mekanismen klickat, går det ner. Ryggstödet sänks till horisontellt läge. Detta alternativ är lämpligt för små rum, eftersom soffan inte behöver flyttas bort från väggen för att fällas ut.

Bild
Bild

Dimensioner

Hörnsoffor utan armstöd är konventionellt uppdelade i kompakta modeller och alternativ avsedda för rymliga rum

  1. Små soffor har vanligtvis en L-formad form, eftersom de har ett långsträckt utskott. Exempelvis blir hörnversionen med delfinomvandlingsmekanismen lätt en bekväm och bekväm sovplats. Ovikta soffor har måtten 1950x2100 mm eller 1400x1600 mm. Hörnstor minisoffor utan armstöd används ofta för att dekorera köket. Den används som ett stoppat hörn. Sådana modeller har som regel en låda för förvaring av olika småsaker.
  2. Stora modeller är avsedda för tre eller fler personer, därför köps de ofta i vardagsrum där du kan tillbringa en kväll tillsammans. En bra lösning är en soffa, vars totala storlek är 2000x1500 mm. Den kan fällas ut för att skapa en sovplats som har 1900x1500 mm. Den är vanligtvis utrustad med en bekväm förvaringslåda för sängkläder.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

Hörnsoffor utan armstöd kan användas för att dekorera små och rymliga rum. På grund av sin kompaktitet tar de inte mycket plats. En mängd olika modeller och färger gör att du kan hitta det perfekta alternativet för utförandet av olika stilar.

För att skapa en mysig atmosfär kan du använda en vacker beige hörnsoffa, kompletterad med fyra kuddar mi. Små kuddar kan användas som armstöd eller för att skapa en bekväm sittposition i soffan. Det ursprungliga trycket i mjuka färger är modellens prydnad.

Bild
Bild

Stora hörnsoffor används ofta för rymliga vardagsrum . NS. Lyxig modell i ljus krämskugga, dekorerad med kuddar i bruna toner, ser bra ut i en modern stil, där beige och bruna toner används. Soffan, som ligger i mitten av vardagsrummet, är fokuspunkten i rummets design.

Bild
Bild

En rymlig hörnsoffa i vita och grå säten ser vacker ut och. En sådan blandning passar perfekt in i många stilar och skapar också en atmosfär av hemvärme och komfort. En liten ottoman som matchar soffan passar harmoniskt in i det övergripande konceptet. Ett stort företag kan bekvämt sitta i en sådan soffa.

Rekommenderad: