Ultraljud Myggmedel: En Produkt Med Ultraljud För Gatan Och För Huset, På 50 Meter Och Annat Avstånd, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ultraljud Myggmedel: En Produkt Med Ultraljud För Gatan Och För Huset, På 50 Meter Och Annat Avstånd, Recensioner

Video: Ultraljud Myggmedel: En Produkt Med Ultraljud För Gatan Och För Huset, På 50 Meter Och Annat Avstånd, Recensioner
Video: Test av myggmedel 2024, April
Ultraljud Myggmedel: En Produkt Med Ultraljud För Gatan Och För Huset, På 50 Meter Och Annat Avstånd, Recensioner
Ultraljud Myggmedel: En Produkt Med Ultraljud För Gatan Och För Huset, På 50 Meter Och Annat Avstånd, Recensioner
Anonim

Ett stort antal olika medel används nu för att skydda mot myggor. Förutom myggnät och rökningsmedel kan du också se ultraljudskräpmedel på stormarknadens hyllor. Sådan modern skyddsutrustning är mycket populär bland konsumenter.

Bild
Bild

Beskrivning

En ultraljudsmugg repeller används för att bekämpa insekter både utomhus och inomhus . Principen för avstötningsmedel är att generera ultraljud. Det hörs inte för det mänskliga örat, men det orsakar en obehaglig reaktion hos insekter. Det skrämmande ljudet påverkar de befruktade honorna som i regel biter människor. När de hör honom försöker insekter lämna en farlig plats för dem och inte återvända dit.

Vanligtvis består en elektronisk insektsmedel av följande element:

  • instrument drift indikator;
  • myggmedel;
  • växla nycklar;
  • snygga kontakter för anslutning av adaptern;
  • repellerns volymkontroll.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många fördelar med en så enkel myggdödare

  1. Säkerhet … Produkten är allergivänlig och skadar varken människor eller miljön. Den kan användas även i ett rum där små barn bor.
  2. Enkel användning … Insektsbekämpningsenheten slås på snabbt och enkelt. Den tjänar tillräckligt länge.
  3. Mångsidighet … Du kan använda sådana myggbekämpningsmedel både i landet och i ditt hem eller kontor. Funktionsschemat för olika enheter är nästan detsamma.
  4. Lönsamhet … Att byta batterier i en sådan enhet är mycket mer lönsamt än att köpa nya flaskor och salvor för att bekämpa mygg.

Genom att känna till alla dessa fördelar kan du tryggt köpa dig ett sådant myggkontrollmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Innan du köper en lämplig produkt måste du i förväg veta vilka myggmedel som för närvarande finns på marknaden. I allmänhet kan alla enheter av denna typ delas in i två kategorier.

Bild
Bild

Stationär

Sådana mönster kan användas både inomhus och utomhus . Normalt används batteridrivna modeller för att skydda mot myggor.

Räckvidden för en sådan enhet är från 20 till 500 kvadratmeter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Personlig

Design för personligt skydd av denna typ produceras i form av armband eller nyckelringar. De har många fördelar:

  • lättviktig;
  • prydligt klädd;
  • ofarlighet;
  • lönsamhet.

Produkter av denna typ fungerar smidigt i 3-5 månader

Om du märker att din bärbara enhet inte längre skyddar mot mygg, behöver du bara byta batteri.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

När du väljer en kvalitetsprodukt utomhus eller bärbar myggkontroll bör du vara uppmärksam på de mest populära modellerna.

Bild
Bild

Typhoon LS-200

Detta är en stationär myggskyddare, som vanligtvis köps för hem eller sommarstugor . Det tillverkades av ett beprövat ryskt företag. Enheten fungerar enligt en enkel princip. Produkten är ansluten till ett uttag. Efter det kan ägaren bara välja önskad effekt.

Enhetens inflytande och dess effektivitet beror på detta val.

Bild
Bild

Protektor på fritiden

Det är en av de bästa produkterna som används för personligt skydd. Den är gjord i form av ett snyggt armband. Produkten tillverkad av högkvalitativt allergivenligt gummi har ingen obehaglig lukt och är nästan osynlig på kroppen.

Du kan använda sådana armband även för barn och personer med känslig hud … En sådan bärbar enhet fungerar inom en och en halv meter. Du kan fixa det på ditt ben eller din arm. Dessutom kan den lätta produkten fästas på bältet med en speciell klämma. Det är värt att komma ihåg att enheten inte fungerar med en sluten sändare.

Lägg därför inte den i en ryggsäck, väska eller ficka.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Myggnyckelring

Den kompakta enheten från märket Mosquito har fått ett stort antal positiva recensioner. Den drivs av enkla knappcellsbatterier i två ljudlägen . Enheten simulerar antingen ett högt myggpip eller röst från en trollslända. Detta budgetverktyg skyddar inte från alla insekter, men det kan fortfarande klara de flesta fiender. Den lilla nyckelringen kan fästas på nycklar, ryggsäckar eller byxremmar. Det ser ganska attraktivt ut.

Därför kan du säkert ta den med dig inte bara för fiske eller jakt, utan också för en vanlig promenad.

Bild
Bild
Bild
Bild

EcoSniper PGS-006B

Denna bärbara repeller fungerar inte bara mot mygg. Det skyddar människor perfekt från flugor och mygg . Denna modell är gjord i form av en snygg nyckelring med en pålitlig infästning. Det är bekvämt att använda när du går utomhus. Det säregna med denna modell är att den under drift avger ett ljud som påminner om surrande trollsländor, som är rädda för myggor. När de hör detta skrämmande ljud flyger insekter inte upp till en person "beväpnad" med ett sådant skydd. Ytterligare ett plus med produkten är att den är utrustad med en liten ficklampa.

Därför är det mycket bekvämt för dem att använda på natten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Komarin-nyckelring magnet

Detta är en annan populär myggavvisande nyckelring. Det är anmärkningsvärt för sin lilla storlek, men samtidigt fungerar det över en lång sträcka . Enhetens exponeringsyta är 8 kvadratmeter. Den kan fästas inte bara på nycklarna, utan också på byxbältet. I det här fallet kommer det definitivt inte att gå förlorat. Denna modell, liksom den föregående, kompletteras med en liten ficklampa. En sådan enhet kan fungera från det inbyggda batteriet i 1-2 månader.

Ficklampan lyser kontinuerligt i 10 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

“Tornado OK. 01"

Den kompakta gnat -repellern kan fungera både offline och stationärt … Effekten av denna miniatyrenhet sträcker sig till ett område på upp till 50 kvadratmeter. Designen är lätt att använda och pålitlig. Dessutom har den låg strömförbrukning. En sådan enhet kan fungera även vid extrem värme.

Därför används den ofta när du går utomhus på sommaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

EcoSniper AR-115

En kinesisk insektbekämpningsprodukt hjälper till att kontrollera både myggor av alla slag och små mugg. En sådan stationär anläggning fungerar effektivt och förbrukar lite energi . Slagområdet för en sådan repeller är 50 kvadratmeter. Det används väldigt ofta som nattlampa i huset. Det är fullt möjligt att installera denna säkra enhet även i ett barnrum.

Det viktigaste är att se till att det inte finns några massiva föremål bredvid det, vilket kommer att fungera som ett hinder som begränsar den snabba förökningen av ultraljudsvågor.

Bild
Bild
Bild
Bild

WR 30M

Denna bärbara repeller används vanligtvis utomhus. Den är gjord i form av ett snyggt armbandsur. En sådan enhet är mycket populär bland fiskare, jägare och turister. Ett stort plus med armbandet är att det har ett vattentätt fodral . Exponeringsområdet för detta tillbehör är ganska stort.

En sådan myggkontrollanordning kan fungera både från batterier och från solbatterier. Du kan köpa ett sådant myggmedel både på Internet och i vanliga butiker . Enheten fungerar omedelbart efter att den slås på.

Detta gillas av älskare av enkla prylar som inte behöver ställas in på länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Weitech WK0029

Bärbara ultraljudsläckare från den belgiska tillverkaren är små i storlek. Det är därför det är bekvämt att bära dem med dig och ta dem till naturen. Många använder dessa insektsmedel i bilar. Kompakta enheter skadar varken människokroppen eller miljön.

De skyddar inte bara från olika typer av myggor, utan också från andra blodsugande insekter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ximeite MT-606E

Sådana anordningar används främst utomhus . De fungerar genom att generera signaler med en viss frekvens löpande. En lättviktig modern enhet utgör ingen fara för människor. Det visar dock utmärkta resultat i kampen mot myggor och andra insekter.

Enhetens yta är 30 kvadratmeter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hjälp

En repeller som arbetar för att hålla myggor och stora hästflugor borta kan användas både utomhus och inomhus . Enheten är giftfri och helt säker. Därför kan den installeras säkert i rum där barn finns.

En sådan enhet är mycket billigare än analoger.

Bild
Bild
Bild
Bild

TM-315

Detta är en av de dyraste produkterna i detta betyg . Denna ultraljudskrämer är mycket kraftfull. Därför fungerar den över ett stort område. Enligt tillverkaren hjälper det i kampen inte bara mot myggor, utan också mot gnagare. Det betyder att en sådan enhet är idealisk för sommarstugor.

Efter att ha spenderat pengar för att köpa dem en gång kan du glömma skadedjur i ditt hem och din trädgård länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalsregler

Oavsett förutsättningarna för vilken den köpta enheten ska användas måste den vara av hög kvalitet. När du köper ett myggmedel bör du vara uppmärksam på följande parametrar.

  1. Handlingsradie … Beroende på enhetens effekt kan dess räckvidd variera från 2 till 50 meter. Enkla handhållna enheter är lämpliga för en person. Men kraftfulla stationära enheter ger skydd för hela familjen.
  2. Enhetskostnad . Idag kan du hitta billiga produkter som är pålitliga och mycket effektiva. Men samtidigt rekommenderas det inte att köpa billiga kinesiska partitioner, eftersom de inte bara kan vara inaktiva utan också ohälsosamma.
  3. Funktioner i arbetet … När du köper ett myggmedel bör du vara uppmärksam på vilken temperatur och vid vilken luftfuktighet det kan fungera. Om enheten ska användas under icke-standardförhållanden måste du köpa en repeller med ett skyddande fodral av hög kvalitet.

Det är bäst att välja en multifunktionell enhet för användning i huset eller i en sommarstuga . Det hjälper till att bekämpa inte bara myggor, utan också andra insekter. I detta fall kommer inga skadedjur att störa en lugn vila. Om det finns tvivel om enhetens kvalitet är det bättre att kontrollera den tekniska dokumentationen som följer med enheten.

Det är bäst att köpa varor från en pålitlig leverantör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Köpare av prylar för att avvisa mygg lämnar ganska motstridiga recensioner om dem. Nöjda användare noterar enheternas höga effektivitet . Människor använder skrämmare i en mängd olika inställningar. Effektiva enheter fungerar både inomhus och utomhus. De kan enkelt installeras i ett hus där det finns små barn och djur, samt tas med på vandringar eller promenader.

Missnöjda recensioner lämnas oftast av köpare som snubblat på en falsk eller lågkvalitativ produkt från en overifierad tillverkare. De noterar att efter att ha installerat en sådan enhet reagerar insekter inte på något sätt på obehagliga ljud. Därför måste du bli av med dem på andra sätt.

Bild
Bild

För att den valda enheten ska fungera så effektivt som möjligt och inte göra köpare besvikna, rekommenderas att följa följande regler

  1. Välj noga en plats för att installera repellern . Det är bäst att placera den bredvid dörrar eller fönsteröppningar. Det är trots allt därifrån som insekter vanligtvis kommer in i huset.
  2. Om möjligt måste du använda enheten i flera lägen . När allt kommer omkring, om du inte ändrar frekvensen för ljudattacken, kan insekter vänja sig vid det. Därför kommer de med tiden inte att reagera på enheten lika aktivt som under de första dagarna.
  3. Innan du använder enheten för att kontrollera mygg måste du läsa instruktionerna för den . Det brukar berätta hur du slår på och av korrekt. Dessutom kan du se information om under vilka förhållanden enheten inte ska användas för att inte bryta den.

Ultraljud myggmedel blir mer och mer populärt bland köpare för varje år. De är effektiva och ofarliga för både människor och husdjur.

För att njuta av alla fördelar med sådana insektsbekämpningsmedel behöver du bara välja en högkvalitativ och lämplig produkt i alla avseenden.

Rekommenderad: