"Raptor" För Flugor: Hjälper En Rökare Med Tallrikar I Ett Uttag Mot Flugor? Klibbig Tejp Från Muggar, Aerosol Och Andra Medel. Användarmanual

Innehållsförteckning:

Video: "Raptor" För Flugor: Hjälper En Rökare Med Tallrikar I Ett Uttag Mot Flugor? Klibbig Tejp Från Muggar, Aerosol Och Andra Medel. Användarmanual

Video:
Video: Build a rocket stove in one minute with 4 blocks! Survivalist how to with 50 year old Farm Girl 2024, Maj
"Raptor" För Flugor: Hjälper En Rökare Med Tallrikar I Ett Uttag Mot Flugor? Klibbig Tejp Från Muggar, Aerosol Och Andra Medel. Användarmanual
"Raptor" För Flugor: Hjälper En Rökare Med Tallrikar I Ett Uttag Mot Flugor? Klibbig Tejp Från Muggar, Aerosol Och Andra Medel. Användarmanual
Anonim

De irriterande flugorna är ofta besvärande. I köket sätter de sig på mat, bärare av olika mikrober. I sovrummet kommer de definitivt att vakna på morgonen. Och i allmänhet finns det ingen plats för flugor i något rum. Och när flugor kommer i vägen eller bara irriterar oss, använder vi framgångsrikt Raptor från flugor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Raptor är ett populärt insektsmedel. Det finns en mängd olika lösningar, och varje typ fungerar annorlunda mot insekter, och du kan välja den typ som är mest bekväm och lämplig för vissa omständigheter.

Var och en av verktygen har instruktioner, tack vare vilka det blir ganska enkelt att ta reda på hur man använder den eller den produkten.

Raptors främsta fördelar:

  • du kan köpa den i nästan vilken stormarknad som helst, i industri-, bygg-, trädgårdsbutiker;
  • kostnaden är ganska demokratisk, nästan alla har råd att köpa det nödvändiga verktyget för att befria sig själv och sina hushåll från irriterande insekter;
  • agerar mycket snabbt, att vänta på resultatet tar inte mycket tid;
  • någon form av "Raptor" är enkel och enkel att använda;
  • applikationen orsakar inget obehag.
Bild
Bild

Nackdelarna inkluderar det faktum att produkten fortfarande är kemisk, så du måste hålla sådana saker borta från barn och djur för att undvika problem.

För att förbättra effekten och snabba resultat kan du använda medlen i komplexet . Till exempel, placera tejp på vissa ställen och anslut rökgasapparaten till ett uttag. Eller använd en spray och lägg dekorativa tejper i rummet.

För att förstå vilket verktyg som är bäst lämpligt måste du förstå handlingsprincipen och egenskaperna hos var och en av dem.

Bild
Bild

Flygtejp

Vanligtvis säljs i kit. I ett paket kan du hitta 4 band som var och en är 85 cm långa. Tillverkaren lovar att efter att tejpen öppnats och placerats på rätt plats förblir dess effektivitet i 2 månader. Det bör dock komma ihåg att om det finns många flugor i rummet, och även med fönstren öppna, måste tejpen bytas oftare.

Att använda tejpen är väldigt enkelt:

  • du måste ta bort en av ärmarna där tejpen sitter ur lådan och dra försiktigt i öglan;
  • då återstår bara att fästa tejpen i taket med en speciell knapp som ingår i satsen.

Tejpen är täckt med högkvalitativt lim som inte avger skadliga ämnen till atmosfären (i alla fall är det vad tillverkarna lovar), vilket innebär att det är säkert för människor och djur. Flyger som flyger förbi, rör vid tejpen och håll dig direkt till den. Banden ska placeras så att de inte stör någon och inte syns. Ändå är flugorna som klibbar vid bandet inte en så trevlig syn. Detta är kanske den största nackdelen med detta enkla system. Sådana band kan köpas som en uppsättning eller individuellt.

Bild
Bild

Fumigatorplattor

Många konsumenter föredrar att köpa en fumigator och sedan köpa plattor eller en speciell vätska efter behov. Principen för drift och effektivitet är densamma. Instruktioner för enheten bifogas, men även utan den är det lätt att förstå hur man använder rökgasapparaten.

Plattan tas ut ur förpackningen, sätts in i rökgasapparaten och ansluts till ett uttag - och skydd mot insekter säkerställs . Varje tallrik hjälper till att bli av med flugor i 8 timmar om den används kontinuerligt. Om plattan används till exempel i 2 eller 4 timmar, kan den sedan användas 2-3 gånger till. När allt ämne avdunstar, blir plattan från färgad till vit - det betyder att den säkert kan kastas.

Ämnet som släpps ut i luften vid uppvärmning är luktfritt, vilket innebär att det inte orsakar obehag. Det påverkar bara insekter, men inte människor. Därför är inte allergiker i fara i detta fall.

Bild
Bild

Dekorativa band

Dekorativ tejp är ett modernt bete som gör sig av med otäcka insekter och i viss mån tjänar en estetisk funktion. Den kan placeras på både vertikala och horisontella ytor. Tejpen utstrålar en viss doft som hjälper flugor och mugg att ligga.

Den har en ljusgul färg, som också lockar insekter . Bandet visar solrosor. Därför, när flugor fastnar på ytan, ser allt mer eller mindre naturligt ut. Sådana band är en bra räddning från fruktflugan, som också ofta sätter sig i lägenheter, och du måste kämpa med den på olika sätt. Om blomsterflugor stör dig kan tejp limas direkt på planteringen. Produkten har inget hot mot miljön.

Bild
Bild

Sprejburk

Detta medel används när du behöver bli av med flugor omedelbart. Och det finns absolut ingen tid att vänta. Sprayen fungerar direkt. När man kommer på en insekt kommer ämnet in i kroppen genom andningssystemet och dödar omedelbart.

Före användning, skaka burken och spraya kompositionen på platser med största ackumulering av flugor . Fönstren måste vara stängda. Efter det återstår bara att ta bort de fallna flugorna. Efter en halvtimme måste du ventilera rummet, torka av ytorna som aerosolen kan komma på. Inga barn eller djur ska vara i närheten när de sprayas. Mat bör också tas bort i förväg.

Sprayen är bekväm genom att det är möjligt att få insekter även på de mest otillgängliga platserna.

Rekommenderad: