Moth Raptor: Matfjärilarosoler Och Fällor, Lavendeldoftande Gelavsnitt Och Andra Lösningar

Innehållsförteckning:

Video: Moth Raptor: Matfjärilarosoler Och Fällor, Lavendeldoftande Gelavsnitt Och Andra Lösningar

Video: Moth Raptor: Matfjärilarosoler Och Fällor, Lavendeldoftande Gelavsnitt Och Andra Lösningar
Video: Moth Lamp Meme 2024, Maj
Moth Raptor: Matfjärilarosoler Och Fällor, Lavendeldoftande Gelavsnitt Och Andra Lösningar
Moth Raptor: Matfjärilarosoler Och Fällor, Lavendeldoftande Gelavsnitt Och Andra Lösningar
Anonim

Mullvadar förstör saker och gör vissa livsmedel oanvändbara. När skadedjuren redan har börjat är det extremt svårt att bli av med dem. Raptor har utvecklat många produkter för att bli av med nattfjärilar. Var och en kan användas på en annan nivå av skada.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Kläder, mattor eller skadedjur kan börja i vardagsrummet. Det första alternativet är det vanligaste. Klädmalen reproducerar året runt, tål lätt frost. Inte många människor vet, men denna art äter inte bara päls och ull, utan även fjädrar, polyester, bokbindningar.

Bild
Bild

Matmalen sätter sig där matförråd förvaras . De föredrar spannmål och spannmål, men de äter också kakor, nötter och mer. Malen hittar lätt mat om maten inte är tätt tillsluten i skåpet eller något är helt utspritt.

Bild
Bild

Maten som skadedjuret lever i är oanvändbar. Bitar av vingar och skinn finns kvar i spannmålen, avfallsprodukter som är giftiga och kan orsaka allvarlig förgiftning.

Det är klädermalens larver som äter kläderna. Det är därför "Raptor" från nattfjärilar kan riktas både mot malar och deras avkommor. Företagets produkter hjälper till att invadera alla typer av malar. Det är bara viktigt att välja rätt produkttyp och använda den enligt instruktionerna . I det här fallet kommer det att vara möjligt att bli av med malet utan någon medföljande skada.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av medel

Raptor -företaget tillverkar brottningsprodukter i olika former av släpp. Varje alternativ låter dig bekämpa nattfjärilar i olika stadier av utvecklingen. När du väljer är det värt att överväga effekterna av effekten.

Sprejburk . Ämnen i ett sådant botemedel påverkar nervsystemet och skadedjurets inre organ. Flytande medel sprutas. Vid tillverkningen används effektiva aktiva ämnen. Permetrin verkar på molen genom direktkontakt. Ämnet har en hög toxicitet och effektivitet. Tetrametrin är en mycket ny utveckling. Ämnet verkar på skadedjur genom kitin och munnen. Sprayen kan endast innehålla denna aktiva substans. Det kan vara helt luktfritt eller doftande.

Bild
Bild

Överdrag för pälsrockar . Raptor-företaget tillverkar en speciell väska där du kan gömma en päls för säker långtidslagring. Täckmaterialet är impregnerat med insekticider. Det räcker med att ta bort förpackningen för att medlen ska börja spridas och fungera. Som ett resultat dör ägg, larver och malar. Skyddet gäller i 11-12 månader. Materialets struktur är porös, så att fukt inte ackumuleras inuti, pälsen är under optimala förhållanden. Behandlingslösningen innehåller ofta linalylacetat. Ämnet av naturligt ursprung har en rik lukt. Det är han som påverkar mullvad. Permetrin tillsätts också till kompositionerna, som verkar genom direktkontakt. Så de flesta malarna dör av lukten. Och de individer som ändå klättrar upp på omslaget dör, ädla till det andra ämnet.

Bild
Bild

Sektion . Teplofumigator från "Raptor" är ett ganska effektivt och enkelt verktyg. Många föredrar dock fortfarande fällor med ytterligare fästelement. Det är enkelt att installera dem. Sammansättningen innehåller ämnen som påverkar mullvad i alla stadier av dess utveckling.

Bild
Bild

Gelavsnitt med lavendeldoft . De aktiva substansernas verkan börjar omedelbart efter att förpackningen har tagits bort. De frigjorda ämnena verkar på malar och larver. Byt ut produkten när doften tar slut. Giftiga tallrikar är enkla att använda.

Bild
Bild

Raptor -läkemedlen är skydd mot alla typer av mal . Vissa aerosoler kan också användas från mat. Tillåt bara inte direkt kontakt med mat. Gifter gör maten oanvändbar. Du kan välja den mest praktiska formen för frigöring av skyddsmedlet för att bli av med nattfjärilar i alla utvecklingsstadier.

Användningsinstruktioner

Det är så enkelt som möjligt att använda Raptor -skydd mot nattfjärilar. Tillverkaren anger dessutom instruktionerna på förpackningen . Naturligtvis beror mycket på frisättningsformen. Aerosolen ska sprutas inuti skåpet så att ämnet sätter sig på de nödvändiga sakerna och möblernas innerväggar.

Skadedjur förlamas och dödas genom kontakt med agenten . Sättningsdelen verkar på ägg och larver. I det här fallet, innan bearbetning, är det nödvändigt att rengöra kläder, garderober och headset. Det måste finnas ett avstånd mellan saker för att ämnet ska spridas fritt. Efter 2-3 dagar bör återbehandling utföras.

Bild
Bild

Fodralet är det enklaste att använda. Pälsen ska vittras i rummet i 7-10 dagar så att en obehaglig lukt inte uppstår senare. Överdraget måste matcha storleken på pälsen. En produkt av hög kvalitet kommer att förhindra att malar angriper saken.

Fällorna lämnar inga spår, de har en behaglig doft av citron eller jasmin . De används mot ägg, larver och malar. Det räcker att placera fällan på rätt plats och titta på indikatorn. Kläder skyddas från malar i 5-6 månader.

Bild
Bild

Gelpartierna ger skåpet en behaglig doft. Produkten är utrustad med en krok; du behöver bara hänga fällan på stången. Produkten skyddar saker i upp till 5 månader. Du kan välja det mest praktiska och attraktiva alternativet. Effektiviteten av medlen från "Raptor" är lika hög.

Rekommenderad: