Sopmaskin: Funktioner I Karcher S 650, Comac Och Lavor Pro Street Sweeping -modeller. Egenskaper För Handdrivna Maskiner

Innehållsförteckning:

Video: Sopmaskin: Funktioner I Karcher S 650, Comac Och Lavor Pro Street Sweeping -modeller. Egenskaper För Handdrivna Maskiner

Video: Sopmaskin: Funktioner I Karcher S 650, Comac Och Lavor Pro Street Sweeping -modeller. Egenskaper För Handdrivna Maskiner
Video: Bucher CityCat 2020 street sweeping 2024, Maj
Sopmaskin: Funktioner I Karcher S 650, Comac Och Lavor Pro Street Sweeping -modeller. Egenskaper För Handdrivna Maskiner
Sopmaskin: Funktioner I Karcher S 650, Comac Och Lavor Pro Street Sweeping -modeller. Egenskaper För Handdrivna Maskiner
Anonim

Rengöring av olika områden görs ofta genom att sopa. Men du kan klara dig med en kvast, en kvast bara när du rengör en veranda eller en liten gård. Om ett större område behöver rengöras används handmaskiner.

Egenskaper

Sådana mekanismer kännetecknas av ökad prestanda. Där du måste svänga kvasten i 4-6 timmar gör sopmaskinen jobbet på 30-40 minuter. Sopmaskinen drivs av hjul. Det finns alltid en pensel framför eller under den, ibland flera penslar. För tillverkning av borstar används:

  • tråd;
  • nylon med ökad styvhet;
  • andra fibrösa material.
Bild
Bild
Bild
Bild

Mekanisk soputrustning sveper effektivt bort nysnö, sand, damm och fallna löv. Sådana fästen kan användas på en smutsplats, på asfalt och cement, på kakel och andra ytor. Användning av sådana enheter är tillåten:

  • vid rengöring av olika lager och produktionsverkstäder;
  • vid borttagning av smuts på trottoarer på gatan;
  • under rengöring av allmänna bilvägar och tillfartsvägar;
  • att ta bort smuts på gårdarna i privata hus;
  • när man tar hand om områdena kring hotell, butiker, officiella institutioner, kontor och så vidare.

Sopmaskinen kan användas för att hålla ordning på parkeringsplatser, parkeringsplatser och tekniska områden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter av enheter

Handdrivna sopmaskiner kan utrustas med extra redskap, inklusive hjälpborstar. Enheter med två rengöringselement gör att du kan ta hand om olika områden mycket mer effektivt än konventionella alternativ. När du väljer en lämplig mekanism måste du fokusera på de olika uppgifter som måste lösas. Uppmärksamma:

  • rengöringsintensitet;
  • storleken på gatan eller rummet;
  • de typer av avfall som ska rengöras;
  • föroreningsgrad.
Bild
Bild

En helt mekanisk enhet skiljer sig genom att den måste skjutas framför dig. Under rörelse snurrar borsten upp. Detta alternativ anses vara det bästa valet för ett privat hus eller en sommarstuga. Frånvaron av behovet av el eller flytande bränsle ökar enhetens funktionalitet . Men man måste komma ihåg att mekanisk utrustning är mycket liten lämplig för industrilokaler och utomhusområden i ett stort område. Om du behöver en enhet för ökad rörlighet som sparar operatörens energi är det värt att titta närmare på batterimekanismerna. Man bör komma ihåg att nästan alla dessa sopmaskiner måste flyttas manuellt. För den mest effektiva energianvändningen fungerar batteriet nästan alltid som en enhet endast för borsten. Men även denna innovation gör att du kan öka produktiviteten avsevärt. Sladdlösa sopmaskiner samlar damm i speciella plastbehållare.

Bild
Bild

Bensinenheter har högsta prestanda. De är bra för rengöring av stora öppna ytor. Bensintankens kapacitet varar upp till 4-5 timmar. Det är ICE -sopmaskinen som ska användas om det planeras att ta bort byggavfall. Den ökade hårdheten för sådant skräp innebär att fixturen måste vara utrustad med hårda stålborstar.

Bensinmaskiner rekommenderas också för snöröjning . Det är lämpligt att tänka sig att utrusta mekanismen med borstar av olika hårdhet, beroende på om bara nyfallet snö kommer att tas bort eller inte. När du väljer en svepande enhet för rengöring från växtskräp behöver du bara fokusera på enhetens erforderliga prestanda. Hushållssmuts avlägsnas bäst med batterier och sopmaskiner. Det är orimligt att köpa en bensindriven mekanism för rengöring av lokaler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Sopmaskinen Karcher S 650 ger bra resultat. Denna enhet tar perfekt bort smuts och skräp från husvägar, trottoarer och terrasser. Tillverkaren hävdar att denna modell är lämplig för att sätta ordning på saker på lageranläggningar och industrianläggningar, parkeringsplatser. Enhetens produktivitet per timme når 1800 kvadratmeter. m. Av recensionerna att döma ökar rengöringshastigheten i jämförelse med användningen av en kvast och en kvast med 4-6 gånger.

Installation av en lerbehållare i vertikalt läge är tillåten . Därför, under lagring, är Karcher S 650 ganska kompakt. Det bekväma handtaget gör det enkelt att flytta. Tack vare ett par sidohandtag garanteras den effektivaste rengöringen av stigar i trädgården. Du kan ta bort och installera behållare utan direktkontakt med sopor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Comac produkter tillverkas i Italien . Denna typ av rengöringsutrustning tillhör yrkesklassen. CS 50 BT är kompakt och robust. Den totala produktiviteten kan nå 2250 kvm. m på 60 minuter. Enheten kan rengöra produktions-, lagrings- och detaljhandelsområden.

Bild
Bild

Lavor Pro BSW 375 ET -systemet levereras med batteri och laddare.

Mekanismen påstås kunna rengöra upp till 1000 kvm. m golv per timme. Tillsammans med huvudborsten finns det också sidborstar av skivtyp. De rengör mycket effektivt området runt väggarna, på andra svåråtkomliga platser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fimap -produkter är också ett bra alternativ . FS 50 H -versionen har ingen hjuldrift. I detta fall är sopmaskinen utrustad med en bensinmotor. Enheten är avsedd för rengöring av områden upp till 4000 kvadratmeter. m. Huvudborsten har en diameter på 50 cm, och tillsammans med sidofästena kan den samtidigt rengöra en remsa upp till 65 cm. För inomhusarbete finns FS 50 H elektriska versioner.

Bild
Bild

En demonstration av Karcher S 650 sopmaskin kan ses i den bifogade videon.

Rekommenderad: