Sopmaskin Karcher: Funktioner I Sugmaskinerna S-650 Och S-750, Recensioner Av Mekaniska Kvastar

Innehållsförteckning:

Video: Sopmaskin Karcher: Funktioner I Sugmaskinerna S-650 Och S-750, Recensioner Av Mekaniska Kvastar

Video: Sopmaskin Karcher: Funktioner I Sugmaskinerna S-650 Och S-750, Recensioner Av Mekaniska Kvastar
Video: KARCHER S 650 TEST 2024, Maj
Sopmaskin Karcher: Funktioner I Sugmaskinerna S-650 Och S-750, Recensioner Av Mekaniska Kvastar
Sopmaskin Karcher: Funktioner I Sugmaskinerna S-650 Och S-750, Recensioner Av Mekaniska Kvastar
Anonim

Bor i ett privat hus med ett stort närområde, många funderar på att köpa en sopmaskin. Det finns flera märken på marknaden som erbjuder denna teknik. Den ledande positionen i försäljningsrankingen intas av Karcher sopmaskiner. Vad de är och vad du behöver vara uppmärksam på när du väljer denna teknik, låt oss ta reda på det.

Bild
Bild

Funktioner: fördelar och nackdelar

Karcher sopmaskin är en apparat som är avsedd att ersätta manuellt arbete hos en vaktmästare, en oumbärlig assistent som kan rengöra ett ganska stort område på kort tid. Samtidigt är kvaliteten på arbetet mycket högre än för manuell rengöring. En mekanisk kvast kan inte bara svepa vägar utan också omedelbart slänga skräp i en speciell behållare . Maskinen kan användas under blåsigt väder utan rädsla för att de samlade löven och dammet igen kommer att spridas ut på gården.

Bild
Bild

Karcher sopmaskiner har ett antal fördelar

  • Kvalitet . Den tyska kvaliteten på tekniken talar för sig själv. Produkterna överensstämmer inte bara med ryska standarder, utan också med de normer som fastställts i Europa.
  • Garanti . Garantiperioden för Karcher sopmaskiner är 2 år.
  • Service . Ett brett nätverk av servicecentra i hela Ryssland kommer att förkorta reparationstiden för din utrustning. Men du kan också köpa reservdelar och förbrukningsmaterial i dem.
  • Laguppställningen . Tillverkaren erbjuder flera modifieringar av sopmaskiner. Du kan välja ett alternativ för dig själv i enlighet med uppgiften.
  • Enkel användning . Det är lätt att använda maskinen, du behöver ingen förberedelse vid köpet, utrustningen är omedelbart redo att arbeta.
  • Material . Maskinen är tillverkad av material som inte korroderar, vilket innebär att den inte kommer att ruttna.

Nackdelarna med Karcher sopmaskiner kan bara hänföras till de höga kostnaderna, men det är fullt motiverat av den höga kvaliteten på tekniken och dess prestanda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av Karcher -sopmaskin beror på tre aspekter.

  • Området som ska rengöras . Varje mekanisk kvast från denna tillverkare har sin egen maximala prestanda, som beräknas med hänsyn till alla dess egenskaper. Därför kan du enkelt bestämma önskad modell genom att känna till området för rengöringsområdet.
  • Stigarnas bredd . Skördemodifikationer finns i olika bredder. Och om ditt lokala område är en sammanflätning av ganska smala stigar, kommer inte alla modeller att kunna ta bort dem.
  • Budget . Det belopp som du är villig att betala för en sugmaskin för sophämtning är inte minst viktig när du väljer den, eftersom skillnaden i pris mellan den mest budgetmodellen och en professionell självgående sugmaskin är enorm.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sorter och sortiment

I serien sopmaskiner från Karcher -företaget presenteras flera modifieringar av mekaniska kvastar.

De kan delas in i två huvudtyper:

  • hushåll;
  • professionell.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hushållsmaskiner finns i tre modeller

  • Karcher S-550 . Detta är den mest budgetmodellen i raden. Den är utformad för rengöring av små ytor på högst 30 kvadratmeter. m. Maskinen är utrustad med en behållare för uppsamling av sopor med en volym på 16 liter, har en sidoborste. Maskinens bredd, med hänsyn till panelen, är 55 cm. Denna modell ger möjlighet att justera handtaget i flera lägen, vilket gör att du kan justera maskinen till valfri höjd. När den är hopfälld tar den inte mycket plats, det finns ett transporthandtag för enkel transport. Bilen är utrustad med bekväma gummerade hjul, ganska mjukt åker på gatstenarna. Denna teknik väger 11 kg. Kostnaden för ändringen är cirka 8 300 rubel.
  • Karcher S-650 . Denna skördare är lämplig för rengöring av medelstora ytor på upp till 40 kvm. m. Dess särdrag är närvaron av två sidoborstar i designen. Modellbredd inklusive paneler är 65 cm. Det rengör området ännu snabbare. De långa borsten hjälper till att rengöra kantstenens hörn. Behållaren installerad på denna utrustning har också en volym på 16 liter. Enheten väger nästan 10 kg. Kostnaden för denna ändring är cirka 10 000 rubel.
  • Karcher S-750 . Denna enhet är lämplig för rengöring av stora ytor över 60 kvadratmeter. m. Modellens stora bredd, som är 75 cm med hänsyn till borstarna, tar snabbt och enkelt bort allt skräp på gården. Avfallsbehållaren, som är installerad på denna modifiering, har en volym på 32 liter, du behöver inte tömma den ofta. Det bekväma ergonomiska handtaget låter dig smidigt justera trycket på den mekaniska kvasten och anpassa sig till terrängen. Skördaren väger cirka 12,5 kg. Kostnaden är 19 000 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I den professionella serien med rengöringsmaskiner finns det också flera modifieringar

  • Karcher KM 70/20 C 2SB . Denna handgjorda modell liknar ganska hushållsändringar. Tack vare ett fint dammfilter kan denna enhet användas inte bara utomhus utan även inomhus. KM 70/20 C 2SB -versionen är utrustad med två justerbara borstar. Bredden på denna teknik är 92 cm. Behållarvolymen är 42 liter. Maskinen väger cirka 26 kg. Kostnaden för denna ändring är cirka 50 000 rubel.
  • Karcher KM 90/60 R Bp Pack Adv . Detta är en batteridriven sugmaskin med förarstol. Trots sina imponerande dimensioner är den ganska lättmanövrerad och enkel att använda. På grund av att enheten inte producerar skadliga utsläpp till atmosfären kan den användas inomhus, till exempel för rengöring av verkstäder. Denna modifiering har en bredd på drygt en meter, en soptunna med en volym på 60 liter. Maskinen arbetar med en hastighet av 6 km / h och kan klättra betydande stigningar upp till 12%. Dessutom har denna modifiering praktiska fästen som du kan installera ytterligare rengöringsutrustning på, till exempel en handkost. Kostnaden för en sådan bil är cirka 800 000 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

De flesta Karcher handmaskiner har inga elektriska delar. De är helt mekaniska. Deras jobb är att operatören skjuter vagnen, som är fäst på borstarna och en behållare för att samla avfall. Maskinen får paniklarna att rotera medan den rör sig. Det är de som sopar skräp och damm. Sedan suger ett speciellt vakuumrör avfallet in i behållaren. Operatören behöver bara frigöra behållaren från det insamlade avfallet i slutet av rengöringen. För att förhindra att behållaren överfylls med luft finns det speciella öppningar i höljet - luftkanaler, som är täckta med filter som blockerar utsläpp av damm tillbaka till gatan.

Bild
Bild

Sopmaskiner kräver inget särskilt underhåll . Men ändå kommer det att vara användbart i slutet av arbetet att torka kroppen från damm, rengöra hjulen från smuts och befria behållaren från skräp. Och även enheten måste periodiskt byta borstar. Det rekommenderas att endast använda originaldelar för reparationer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Köpare säger bra saker om Karcher sopmaskiner. De säger att detta är en kvalitetsprodukt som perfekt uppfyller de funktioner som tilldelas den. Den enda nackdelen med denna teknik, som köparna noterar är priset, inte alla har råd att köpa en mekanisk kvast för den typen av pengar.

Rekommenderad: