Champion Sopmaskin: Funktioner I GS5562, GS5080 Och GS50100 Sopmaskiner. Urval Av Reservdelar Och Borstar

Innehållsförteckning:

Video: Champion Sopmaskin: Funktioner I GS5562, GS5080 Och GS50100 Sopmaskiner. Urval Av Reservdelar Och Borstar

Video: Champion Sopmaskin: Funktioner I GS5562, GS5080 Och GS50100 Sopmaskiner. Urval Av Reservdelar Och Borstar
Video: Maskinparken Sopmaskiner 2024, Maj
Champion Sopmaskin: Funktioner I GS5562, GS5080 Och GS50100 Sopmaskiner. Urval Av Reservdelar Och Borstar
Champion Sopmaskin: Funktioner I GS5562, GS5080 Och GS50100 Sopmaskiner. Urval Av Reservdelar Och Borstar
Anonim

Ägare av stora tomter ägnar särskild uppmärksamhet åt utseendet på gräsmattor, trädgårdar, vandringsleder, rabatter. Specialiserad trädgårdsutrustning som klarar alla slags stress hjälper till att ge fullständig vård. Så har sopmaskiner från det amerikanska märket Champion etablerat sig på den ryska marknaden som effektiva och pålitliga helårsenheter.

Bild
Bild

Beskrivning av enheten

Sopmaskiner fungerar som städare för husområdet: de sopar stigar, tar bort smuts, sand, damm, nedfallna löv, små skräp, snöfall. De används huvudsakligen på privata hus, sommarstugor, sociala organisationer.

Denna typ av utrustning har följande egenskaper

  • Det huvudsakliga arbetselementet är en pensel utrustad med funktionen att justera presskraften och rörelsevinkeln. Ett specifikt läge konfigureras när du arbetar med en specifik yta.
  • Produktivitet - 4000 m2 / timme. Sådana indikatorer indikerar förmågan att klara stora belastningar på kort tid.
  • Ramen är tillverkad av värmebeständigt, slagtåligt stål-detta material ger maskinen tillförlitlighet och hållbarhet.
  • Förekomsten av fyra höghastighetsväxlar. När du kör framåt kan du välja lämpligt driftläge.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Justerbar handtagshöjd för personlig bekvämlighet. Den tillgängliga knappen på handtaget fixar de två valda positionerna.
  • Universalset: Setet innehåller reservdelar för sommar / vinterstädning.
  • Breda däck med djupa slitbanor och ett extra stödhjul ger stabilitet, balans och hög prestanda.
  • Tillbehör och remspännare finns som tillbehör till verktyget.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den enda nackdelen med Champion trädgårdsutrustning är den höga ljudnivån. I allmänhet, enligt användarrecensioner, är den amerikanska sopmaskinen mycket effektiv under alla säsonger.

Utformningen av enheten är ganska enkel. Huvuddelarna är en sopborste och en behållare för att samla skräp. Utrustningen körs på en kraftfull fyrtakts bensinmotor. En av funktionerna i maskinen är att skräp inte flyger runt under rengöring. Det bekväma handtaget ger smidig, exakt kontroll, samtidigt som du kan välja den optimala hastigheten bland de 4 tillgängliga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Låt oss ta en titt på egenskaperna hos de mest populära Champion -sopmaskinerna.

GS5080 - modellen låter dig rengöra små ytor eller banor av hårda material. Ytterligare utrustning (borste, snöblad) gör att enheten kan användas på vintern och sommaren. Utrustningen fungerar på en bensinmotor (tankkapacitet - 3,6 liter) med tillräcklig effekt (5,5 liter. Från.). Dessutom har denna modell ett pålitligt luftkylningssystem.

Kroppen är tillverkad av högteknologiskt stål, som inte är rädd för fukt, smuts, rost. En speciell beläggning (färg- och lackkomposition) ökar utrustningens styrka och tillförlitlighet avsevärt.

Bild
Bild

GS50100 - denna enhet används för att rengöra hemområdet från snö, små skräp, damm. Mekanismen är en 3,6 kW motor med ett uppdaterat luftkylningssystem, samt takventiler, vilket påverkar arbetets prestanda positivt. Modellen är utrustad med fyra hastigheter - 1 bak, 3 fram. Den justerbara borsten kan rotera 25 grader.

Bild
Bild

GS5562 - hanterar alla typer av rengöringsarbete, inklusive att bli av med damm, små skräp, fallna löv, snö. Enheten är utrustad med en pålitlig, slitstark 4 kW-motor. Det finns också ett kylsystem här, ventilerna är placerade överst.

Satsen innehåller en extra behållare för insamling av sopor, en snöklinga, en roterande snöslunga - allt detta gör sopmaskinen till en universell enhet. Till skillnad från tidigare modeller roterar den här 190 grader.

Bild
Bild

American Champion sopmaskiner är utmärkta hjälpare vid hushållning. Du kan köpa enheter av detta märke i specialaffärer eller från officiella partners.

Innan du köper bör du informera chefen om det område på territoriet där arbetet kommer att utföras: på detta sätt kommer du att väljas den optimala modellen med minimala bränslekostnader.

Rekommenderad: