Rake Fiskars: Funktioner I Trädgården Lätt Rake För Skörd Av Löv, Funktioner I Solid -modellerna

Innehållsförteckning:

Video: Rake Fiskars: Funktioner I Trädgården Lätt Rake För Skörd Av Löv, Funktioner I Solid -modellerna

Video: Rake Fiskars: Funktioner I Trädgården Lätt Rake För Skörd Av Löv, Funktioner I Solid -modellerna
Video: The Adjustable Rake (Horizons Ltd) 2024, April
Rake Fiskars: Funktioner I Trädgården Lätt Rake För Skörd Av Löv, Funktioner I Solid -modellerna
Rake Fiskars: Funktioner I Trädgården Lätt Rake För Skörd Av Löv, Funktioner I Solid -modellerna
Anonim

Det krävs mycket ansträngning för att upprätthålla ordning och skönhet i trädgården, och du kan knappast klara dig utan hjälpare. Företaget Fiskars, som bedriver produktion av olika verktyg för förbättring av sommarstugor, tog hand om hur man snabbt och enkelt rengör jorden från löv med en speciell kratta. Fiskars praktiska rake är mycket populär vid rengöring av stora och små ytor.

Bild
Bild

Visningar

För att underlätta rengöring på personliga tomter tillverkaren tillverkar olika modeller av krattor, som har följande syfte:

  • för att lossa jorden;
  • för landskapsarkitektur;
  • för rengöring av stigar och gränder.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom kan du, beroende på territoriets storlek, välja lämpliga mönster för denna typ av lager, till exempel bred, stor, medium eller lätt.

Flera tekniker används vid tillverkning av trädgårdsredskap

  • Fast.
  • QuikFit.
  • Lättviktig.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rake för jordbearbetning

Det är bättre att lossa jorden med Solid universell rake. Strukturerna är gjorda av plast, vilket gör dem lätta, men samtidigt hållbara och pålitliga. Grundlig rengöring säkerställs genom närvaron av 12 tänder, som har ett brett läge.

Moderna modeller av denna teknik är utformade för följande verk:

  • lossa jorden innan du planterar blommor och andra växter;
  • rengöring av små lövskräp och kvistar;
  • forma gräsmattan.
Bild
Bild

Gräsmatta

I detta fall är det att föredra att använda följande Solid design:

  • stora lätta modeller;
  • stora modeller för löv;
  • modeller för löv är medelstora.

Varje modell har sina egna egenskaper som underlättar uppgiften att förbättra ditt favoritområde.

Den stora, lätta raken har ett plastskydd som gör den ganska lätt. De är utformade för att skörda lövverk, örtartade växter. Tack vare de starka flexibla tänderna fastnar inte skräp. Raken är enkel att använda och förvara.

Stora bladmodeller har ett plastlock för styrka och flexibilitet. Ett särdrag hos denna design är närvaron av tänder med fjädereffekt, som förhindrar att små partiklar fastnar. Den breda arbetsdelen gör att du kan ta bort lövavfall i stora områden.

Modeller med medelblad är utrustade med ett hållbart munstycke av plast . Tänderna är fjädrande och har en fjädrande effekt. Storleken på arbetsdelen är lämplig för bearbetning av små ytor. Raken kan användas vid uppsamling av skräp på sluttningar, ojämna ytor, områden runt träd, buskar.

Bild
Bild

Rake för rengöring av stigar och gränder

Rengöring av genomgående områden görs bäst med en fläktrake med QuikFit-teknik. Strukturerna har 22 tänder, som kännetecknas av tillräcklig styrka och elasticitet. Detta gör att du enkelt kan ta bort lövskräp, små kvistar. Arbetsdelens stora storlek gör det möjligt att utföra rengöringsarbeten i stora områden.

Bild
Bild

Recensioner

Många recensioner på Fiskars rake på Internet hjälper till att bestämma valet av en lämplig modell.

Bland de positiva aspekterna noteras materialets styrka, lätthet, praktiska, kvalitet . Krattan böjer sig inte, rostar inte och tar lite förvaringsutrymme.

Bland de negativa aspekterna finns naturligtvis ett ganska högt pris på produkter, svårigheten att utföra rengöringsarbeten på platser där det finns många täta tjocklekar.

I allmänhet kan det noteras att tillverkaren försökte tillhandahålla ett stort antal möjligheter att använda raken. Deras otvivelaktiga fördel är deras bekvämlighet, kompakthet och långa livslängd. Den rätta designen ger önskat resultat.

Rekommenderad: