Ovanliga Grillar (36 Bilder): Originaldesigner I Form Av Djur, Ett Lejon Och En Björn, "skelett" Och "bröst", "bil" Och "tank"

Innehållsförteckning:

Video: Ovanliga Grillar (36 Bilder): Originaldesigner I Form Av Djur, Ett Lejon Och En Björn, "skelett" Och "bröst", "bil" Och "tank"

Video: Ovanliga Grillar (36 Bilder): Originaldesigner I Form Av Djur, Ett Lejon Och En Björn,
Video: Björn som går rakt på lockmedlet Z-aim Bear Cover Scent Lure 2024, Maj
Ovanliga Grillar (36 Bilder): Originaldesigner I Form Av Djur, Ett Lejon Och En Björn, "skelett" Och "bröst", "bil" Och "tank"
Ovanliga Grillar (36 Bilder): Originaldesigner I Form Av Djur, Ett Lejon Och En Björn, "skelett" Och "bröst", "bil" Och "tank"
Anonim

Inför varma dagar blir grillen bokstavligen en kultgrej. Utan det är det omöjligt att föreställa sig en avslappnad semesterhelg eller en picknick i naturen. För att inte bygga en tillfällig brännare "på språng" av improviserade föremål bör du ta hand om en kompakt bärbar design som du har gjort själv. Och, naturligtvis, lägg maximal kreativitet och fantasi i ditt arbete. Så att ingen annan har en sådan grill på din webbplats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

För närvarande erbjuder tillverkare av metallgrillar ett stort urval av mönster av alla möjliga former - från det klassiska rektangulära till utseendet på djur eller fordon. Sådana idéer förverkligas genom konstnärligt metallsmide. En exklusiv design är dyr och uppfyller ibland inte alla förväntningar från konsumenten, både i utseende och i kvalitet och praktisk. Det är därför fler och fler människor strävar efter att göra en brazier med sina egna händer från skrotmaterial som finns i landet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill ha något helt ovanligt bör du beställa en personlig, ovanlig design smidd brännare från en smed . Han kan till och med skapa den från dina skisser. Naturligtvis är detta nöje inte billigt, men du kommer definitivt att kunna imponera på alla dina vänner och gäster. Smidda braziers kan vara både stationära (på grund av deras gravitation) och bärbara (om det är ett kompakt eller hopfällbart alternativ). Förresten, smidda brazierdekorationer behövs inte bara som spektakulära dekorativa element med lockar och alla typer av geometriska former. Smeden tänker på dem som element för att stärka strukturen, vilket innebär att den smidda brännaren blir mer stabil på platsen och strukturens styrka kommer att öka avsevärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Iron braziers har följande fördelar:

  • överkomlig kostnad;
  • enkel underhåll och rengöring;
  • möjligheten att transportera (om grillen är prefabricerad);
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • enkel montering och demontering;
  • enhetlig stekning av kött och andra livsmedelsprodukter på grund av att järn behåller värmen;
  • enkel användning;
  • möjligheten att göra en enkel metallgrillstruktur med egna händer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Icke-standardiserade idéer

De flesta av oss är vana vid att den klassiska brännaren är en svart metalllåda med ben. För att förhindra att en sådan tråkig struktur förstör din webbplats är det bättre att göra en grill i form av ett djur, bröst, tank, kanon, vagn, bil, motorcykel eller till och med en ubåt. Det är värt att notera att en sådan produkt kan beställas inte bara från en erfaren hantverkare, utan också skapas med dina egna händer. Allt du behöver är att fylla på med nödvändigt material, tid och tålamod.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den mest originella idén för friluftsliv skulle vara att göra en dekorativ brännare av metall i form av djur . Det finns mönster av brazier "rådjur", "lejon", "björn", "lamm", "ponny", "gris", "påfågel", liksom "drake" och andra fantastiska varelser. Inget begränsar din fantasi. Det viktigaste är att hitta en skicklig svetsare eller konstsmideshantverkare som kan ge metallen dess ursprungliga form. Ofta används en metalltank som djurets kropp, inuti vilken du kan tända en eld, fixa en grillspett och installera en grill.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många tillverkare erbjuder färdiga hopfällbara konstruktioner av ett grilldjur med en avtagbar brännare, gjord av kallvalsat stål och en speciell värmebeständig beläggning. Kostnaden för en sådan attraktiv design varierar från 14 000 till 25 000 rubel. Du kan också gå till tillverkarens webbplats och låna en av idéerna för att spara din familjebudget. Dessutom kan komplexa metall- och stålkonstruktioner ofta ersättas med ett vanligt fat eller rör, komplettera dem med dekorativa element.

Bild
Bild
Bild
Bild

Av de populära designerna av kreativa grillar kan följande noteras. För ett "ånglok" behöver du ett brett rör för basen och ett litet för skorstenen. En sådan skrymmande stationär brännare kan bara röra sig på platsen (naturligtvis om du fixar det på grundval av hjulet). Men ett sådant lok kommer att bli ett verkligt centrum och dekoration av din sommarstuga, samla beröm och ibland avundsjuka blickar från grannar.

En original, men lite skrämmande idé - skelett eller pirater , som om man höll på brazierstrukturen. En sådan grill är lämplig för en restaurang eller en exklusiv design av ett kafé. Visst kommer en sådan design att locka många kunder som kommer att uppmärksamma en sådan detalj i interiören och vill ta ett foto med det.

Bild
Bild
Bild
Bild

En brazier från baksidan av en gammal bil hjälper inte bara att bli av med metallskrot, utan också att överraska gästerna med sin uppfinningsrikedom. En brännare av den här designen är placerad under huven, som också fungerar som ett brazierlock. En sådan grill är redan med hjul, så den kan till och med transporteras som släp.

För särskilt kreativa människor, liksom för dem som inte är rädda för djärva experiment, kan vi föreslå att du använder en metallvagn från en stormarknad som en grill. Faktum är att du får en mobil eld. Dess förbättrade lägre nivå kommer att fungera för trä och eld, och på det övre gallret kan du ordna en slags grill.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tips

Innan du gör en grill måste varje person bestämma vilken typ som ska se harmonisk ut på en viss plats. Från en metallfat med en volym på 60 liter kan du bygga en liten bärbar struktur i form av ett djur. Tunnan kommer att fungera som hans "kropp" och samtidigt vara en brazier. Och om storleken på sommarstugan och ekonomiska möjligheter tillåter, kan du beställa mer komplexa stålkonstruktioner eller bygga en stationär grillinstallation av tegel.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du installerar en grill av skrotmaterial bör du vara uppmärksam på alla slags nyanser och detaljer , utan vilken du inte kan göra. En gammal metallrör eller tom gascylinder ska rengöras noggrant före installation. I det här fallet rekommenderas att endast fat används under det säkra innehållet. Så det är bättre att undvika en fat där bränslen och smörjmedel eller kemikalier skärs. För att skapa en mobil grillstruktur är det nödvändigt att se till att det finns hjul på ritningen eller skissen. Och pannkåpan ska vara utrustad med speciella "beslag" - i synnerhet dörrgångjärn och ett handtag som brännaren öppnas med.

Bild
Bild

Det är värt att följa några praktiska tips som hjälper till att göra grillen ännu mer bekväm och praktisk att använda

  • På benen på grillen kan du göra ett stativ för ved eller fat - att trimma ett tunt rör hjälper till med detta.
  • För att förhindra att regn och annan atmosfärisk nederbörd förstör picknicken, bör du se till att installera en baldakin över grillen i förväg. I princip kan du göra det av vilket material som helst (förutom trä, naturligtvis, eftersom det är mycket brandfarligt).
  • Om du planerar att skapa en hållbar järnkonstruktion, bör du använda en svetsmaskin eller ett bultband för montering av delar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • För att kebabtillverkaren ska kunna tjäna troget i mer än ett år bör reglerna för underhåll och brandsäkerhet följas. Och om det finns träelement i strukturen (till exempel handtag), bör avståndet från dem till en öppen eld vara minst 20 cm. Sådana element måste behandlas med en brandskyddsmedel.
  • Och ytterligare ett användbart tips som hjälper dig att göra din grill eller kebab ännu godare. Faktum är att träslag som används som bränsle för grillen direkt påverkar köttets smak. Det rekommenderas starkt inte att använda barrträd som ved; plywoodskivor eller spånskivor är inte heller lämpliga. Men många fruktträd kommer att tillföra en pikant rökig doft till rätterna. Ekved rekommenderas för matlagning av fisk och skaldjur, äppelträ - till fläsk- eller lammkebab; från björk - för nötkött och kyckling; körsbär - för fjäderfärätter; och om du är en riktig gourmet - laga sniglar på trä från en vinstock.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Brazier-loket kommer att bli en dekoration av din sommarstuga. Det lockar uppmärksamhet med sin ovanliga design och stora storlek.

För en sann mästare är ingenting omöjligt. En originalkomposition av två katter som håller en brazier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Brazier -motorcykeln är ett riktigt smidda mästerverk. Designen är genomtänkt till minsta detalj.

Brazier-rådjur kommer att bli en "länk" mellan naturen och människan.

Brazier med skelett är lämplig för en exklusiv design av ett kafé. Det ser imponerande och originellt ut.

Rekommenderad: