Keramikpanna: Hur är "ägg" -versionen Gjord Av Keramik Med Lock För En Shish Kebab

Innehållsförteckning:

Video: Keramikpanna: Hur är "ägg" -versionen Gjord Av Keramik Med Lock För En Shish Kebab

Video: Keramikpanna: Hur är
Video: How to Make a Jar (cut off lid) 2024, Maj
Keramikpanna: Hur är "ägg" -versionen Gjord Av Keramik Med Lock För En Shish Kebab
Keramikpanna: Hur är "ägg" -versionen Gjord Av Keramik Med Lock För En Shish Kebab
Anonim

Vila och picknick utanför staden är alltid ett hav av positiva känslor och trevliga intryck. Ett sällsynt fall går utan att laga en grill från kött, svamp eller grönsaker. Naturligtvis, för bekvämligheten av dess förberedelse, behövs en brazier. Det kan också ersättas med en grill eller grillpanna.

Nyligen har keramiska grillar blivit mycket populära . Även om många av dem är utrustade med el- eller gasvärmeelement, föredrar de flesta semesterfirare kol - det ger varje maträtt en speciell smak.

Bild
Bild

Särdrag

Denna typ av grill kom till vårt land från Australien och Tyskland, där de fick enorm popularitet. Produktens huvuddrag är en speciell keramisk blandning. Den tål extrema temperaturer, behåller värme och fukt. Rätterna är inte bara behagliga för smaken, utan också så saftiga som möjligt - inte varje metallgrill kan ge detta.

Keramiska grillar används inte bara för grillning . Du kan laga många rätter i dem: baka bröd eller kakor, laga kött i grytor, pizza eller laga soppa. Sådana grillar är inte bara avsedda för enkel utomhuslagning, de kan laga ett stort antal restaurangrätter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Keramiska grillar kan användas inte bara som braziers. Ofta byter de ut grillen, grillen, grillen, tandooren och till och med ett rökhus. Den här egenskapen förklarar populariteten av användningen av keramiska produkter inom många kulinariska områden.

Äggformade modeller är särskilt populära. Varje grill, som är så ordnad, kan hålla värmen länge från en liten mängd kol.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Det finns ett stort antal företag som tillverkar keramiska grillar. En av de mest populära är det tyska företaget "Monolit". Ett faktum säger mycket om kvaliteten på sina produkter - de får 10 års garanti. Varumärkets fördelar inkluderar också ett brett utbud av produkter: från små grillar till stora braziers för stationära restauranger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss ta en titt på några av modellerna

  • " Monolith Junior " - det minsta alternativet. Lätt att transportera i bagageutrymmet, lätt när den bärs för hand. I den kan du enkelt laga mat för en liten familj.
  • " Monolith Classic " har en hopfällbar design. Gör att du kan laga en stor mängd mat för ett företag på 7-9 personer.
  • " Monolith Le Chef " avser professionell utrustning. Produktens diameter gör att du kan baka inte bara kyckling, utan till och med en hel liten gris.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla strukturer i "Monolit" -företaget kan användas som grill, tandoor och rökhus. Konstruktionen är robust och har höga säkerhetsindikatorer. Locket stängs tätt, vilket förhindrar att luft tränger in. Detta skapar effekten av en riktig ugn, där samma temperatur ständigt bibehålls.

Bild
Bild

Några andra populära modeller är värda att uppmärksamma

  • Stort grönt ägg . Utåt ser det mycket ut som ett grönt ägg. Värms upp på 10 minuter - inte alla modeller kan värma upp så snabbt. Äggets form gör att strukturen snabbt värms upp inuti och behåller värmen under lång tid. Brännaren används året runt, utrustad med bekväma hjul för transport från plats till plats.
  • GFgril - hemgrill med keramisk beläggning. Det används ofta i lägenheten för att laga små portioner grillat kött eller grönsaker. Lätt att rengöra för hand. På grund av att locket sitter tätt och temperaturen lätt regleras kan du laga mat av vilken tjocklek som helst snabbt och utan att fastna på ytan.
  • Megagrill - den mest populära elektriska grillen med en keramisk beläggning. Drivs av ett uppladdningsbart batteri, denna grill kan användas även utomhus, bort från strömkällor. Den består av tre delar, så du kan göra en mindre version, som funktionsmässigt inte kommer att vara sämre än många standardmodeller.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Primo -företaget är specialiserat på tillverkning av stationära grillar. Vid köp ges en tjugo års garanti på alla produkter. Kaminerna kan användas som rökhus, tandor, grillar, grillar eller grillar. Den ovala formen möjliggör den mest effektiva användningen av värmen från kolen. 5 kg kol räcker till 36 timmars temperaturunderhåll.

Keramik används ofta i matlagningsprocessen . Den håller värmen bra, rätterna är saftiga och smakrika.

Bild
Bild
Bild
Bild

Keramiska grillar finns i ett brett sortiment. Detta gör att du enkelt kan välja det mest lämpliga alternativet.

Rekommenderad: