Glödande Högtalare: Modeller Med Belysning Och Lätt Musik, LED -musikhögtalare I Olika Färger

Innehållsförteckning:

Video: Glödande Högtalare: Modeller Med Belysning Och Lätt Musik, LED -musikhögtalare I Olika Färger

Video: Glödande Högtalare: Modeller Med Belysning Och Lätt Musik, LED -musikhögtalare I Olika Färger
Video: 2021 Tesla Model 3 Standard Range In Depth Review 2024, Maj
Glödande Högtalare: Modeller Med Belysning Och Lätt Musik, LED -musikhögtalare I Olika Färger
Glödande Högtalare: Modeller Med Belysning Och Lätt Musik, LED -musikhögtalare I Olika Färger
Anonim

Nästan alla högtalare liknar varandra, så något ljust och ovanligt kommer alltid att locka uppmärksamhet. Idag kommer vi att bekanta oss med lysande pelare, som är av stort intresse för barn och ungdomar.

Särdrag

Under de senaste åren har bakgrundsbelysta högtalare varit mycket efterfrågade. Detta är inte förvånande, eftersom på kvällarna skapar en sådan pryl en riktigt mysig atmosfär, låter dig inte bara lyssna på bra musik, utan också att arrangera något som ett improviserat disco . Denna funktion är mycket användbar för att skapa rätt stämning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ljuseffekter är olika typer av belysning. De kan vara antingen enkla eller flerfärgade, den här funktionen gör högtalaren ljus och iögonfallande. Ur teknisk synvinkel kan belysningsalternativen vara mycket olika, de vanligaste är följande:

  • en uppsättning lysdioder - de ligger bakom en transparent diffusorpanel;
  • matriser av flera ljusa fragment - olika färgmönster kan fixeras på det;
  • kroppen är i form av en lampa - under drift ändras ofta glödets färg, detta skapar en ovanlig visuell effekt.

Oavsett val av alternativ för belysningslösningen påverkar det inte på något sätt ljudkvaliteten och andra tekniska och driftsparametrar hos högtalarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Låt oss titta närmare på recensionen av de mest populära högtalarna med ljuseffekter.

Creative labs halo

Detta är en ganska intressant högtalare som lyser med alla regnbågens färger. Med sina små dimensioner 108x175x100 mm och en låg vikt på cirka 510 gram är den idealisk för resor och resor. Namnet Halo i översättning betyder "halo" - det är på ett gloris sätt att enheten omges av en högtalare och från insidan belyses denna ring av färgade lysdioder - detta gör att du kan arrangera riktigt ljus och musik i processen.

Resten av designen på högtalaren är lakonisk, är gjord i svart och kompletteras med den enklaste slingan för att bära högtalaren. Denna modell ger inget skydd mot vatten, så den kan endast användas utomhus i torrt väder . Batteriet på 2200 mAh gör att enheten kan arbeta på en enda laddning i cirka 12 timmar. Ljudkvaliteten är genomsnittlig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kolumnen är dock inte avsedd för musikälskare, det är valet för dem som bryr sig om den visuella effekten.

Sony SRS-XB30

En högkvalitativ högtalarmodell av hög kvalitet som kan tillfredsställa människor med en mängd olika behov. Produkten har en genomsnittlig storlek på 228x82x86 mm och väger 980 gram och har en intressant design. Glödet tillhandahålls av en LED -remsa nära högtalarna . Ljudkvaliteten är bra- högtalaren är utrustad med ett par låg- och ett par högfrekventa moduler, vars totala effekt är 40 W, samt det inbyggda Extra Bass-alternativet, tack vare vilket basen låter förstärks.

Högtalarbatteriet är inte konstruerat för 8800 mAh, så en laddning räcker i nästan en dag. Denna modell kommer att bli ett oumbärligt alternativ för landsresor och små fester med vänner.

Bild
Bild
Bild
Bild

JBL Pulse 3

En av de bästa lysande högtalarna från en känd tillverkare av bärbara ljudsystem. Finns i två färger - svart och vitt. Ungefär 2⁄3 av hela ytan upptas av en akryltäckt skärm, vilket får högtalaren att se ut som en lavalampa. Ljudet i denna modell tillhandahålls av tre aktiva sändare på 40 mm, med en total uteffekt på 20W.

Ett par passiva högtalare ansvarar för basljudet. Högtalarens räckvidd är 65 Hz-20 kHz, men i intervallet 100-150 Hz finns det en minskning av amplituden, och i korridoren från 1 kHz till 12 kHz förlorar ljudet till botten. Produkten har en hög klass av vattenbeständighet och tål kortvarig nedsänkning till ett meters djup. Detta gör det möjligt att använda pelaren i duschrummet.

Bild
Bild

Bakgrundsbelysningen tänds automatiskt när enheten är ansluten. Ljuseffekter fungerar i 8 lägen, som styrs med en speciell knapp på panelen eller via JBL Connect -mobilappen.

Algoritmen för rörelse av ljus i sju lägen är inställd i förväg, men om så önskas kan dess bakgrundsbelysningsfärg ändras genom att välja den du behöver i paletten eller välja från miljön med den inbyggda kameran.

Av största intresse är det åttonde, anpassade läget, som låter dig ställa in upp till tre belysningsmönster av 9 tillgängliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bakgrundsbelysningen ger en elegant effekt för att följa med glad musik. Men att lyssna på mindre kompositioner med det är också ganska trevligt, eftersom lamporna tenderar att anpassa sig till melodin. Om du vill uppnå den mest exakta träffen kan du välja alternativet "Equalizer". Pulse 3 -kronans huvuduppgift är att ge en atmosfär av komfort och mys, modellen klarar detta 100%.

Förresten, om du minskar glödets ljusstyrka, förvandlas kolonnen till ett svagt nattljus, under glödet som det är mycket bra att somna. Och om du inkluderar en vaggvisa kommer det att underlätta sysselsättningen för unga mödrar att packa sina barn.

Naturligtvis, om du tar bort bakgrundsbelysningen, sitter användaren kvar med en mycket obeskrivlig högtalare med parametrar något över genomsnittet - men det är denna funktion som gör produkten exceptionell och gör den till en mycket underhållande enhet och en snygg möbel.

Bild
Bild

JBL Pulse 2 med ljus och musik

En högkvalitativ högtalare med högt dynamiskt ljud och bra bas. Den håller en batteriladdning ganska länge, har vattenbeständighet, men huvudsaken är att den har en snygg design och ett starkt interaktivt ljus- och musiksystem. Ljudet är av hög kvalitet - klart, dynamiskt, varmt, balanserat . Tyngdpunkten ligger på kraftfull bas, som tack vare ljuset och musiken märks på att högtalarna pulserar med ljus.

Huvuddragen i högtalaren är interaktivt ljus och musik, som tillhandahålls av ljusa lysdioder installerade längs hela längden på högtalaren . Glödet ger flera driftsätt, du kan skapa dina egna effekter via JBL Connect -mobilapplikationen. Om du vill kan du ta med en speciell sensor till valfri färg - systemet skannar och kopierar den. Ett par högtalare placerade sida vid sida ser särskilt imponerande ut - de kommer att reagera på varandra och ge synkront ljus, detta gör att du kan skapa mycket snygga bilder.

Förresten, sådana högtalare kan svara på samtal, de har en inbyggd mikrofon genom vilken samtalet tas emot och samtalet med abonnenten utförs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glödande fontänhögtalare Vattendanshögtalare

Älskare av allt som inte är standard kan rådas av kolumnen "Sjungande fontäner". Det här kan överraska även den mest reserverade personen. Water Dancing Speakers har 4 flerfärgade jetstrålar som rör sig i takt med musiken, och ju mer dynamisk musiken är, desto intensivare springer fontänens jetstrålar . Och om du stänger av ljudåtergivningen med full volym, kommer strålarna att stiga så högt som möjligt. Allt detta skapar intrycket av en ovanlig orkester, där en osynlig dirigent leder de ovanliga strömmarna i en färgad fontän.

Kolumnen ansluts till en bärbar dator eller dator, liksom alla andra enheter med ljudutgång.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer någon högtalare, inklusive en lysande, måste du vara uppmärksam på följande parametrar

  • Högtalarkvalitet - ljudåtergivningen beror på det. Modeller med en högtalare ger monoljud, och med två eller fler - stereo, i det andra fallet är ljudet rymligare och kraftfullare.
  • Frekvensområde som stöds - vanligtvis anger tillverkare en enda parameter, inklusive en indikator på de övre och nedre gränserna, till exempel 20-20 000 Hz. Här måste du förstå att ju lägre lägsta värde och ju högre max, desto bättre blir ljudet.
  • Kraft - denna parameter påverkar inte ljudkvaliteten på något sätt, men den avgör hur högtalaren kan fungera. Med en effekt på mindre än 16 W kan enheten användas för bakgrundsljud, parametern 16-20 W anses vara den gyllene medelvägen, sådana modeller är kompakta, men samtidigt ganska högt så att flera personer kan höra musiken. Högtalare med en effekt på över 60 watt är lämpliga för fester.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt ytterligare alternativ: fuktskydd, närvaro av en högtalartelefon, trådlös anslutning och ytterligare inredning.

Rekommenderad: