Stora Högtalare Sony: Golvstående Bluetooth-högtalare Med Lätt Musik Och Bärbara Med Flashminne, Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Stora Högtalare Sony: Golvstående Bluetooth-högtalare Med Lätt Musik Och Bärbara Med Flashminne, Andra Modeller

Video: Stora Högtalare Sony: Golvstående Bluetooth-högtalare Med Lätt Musik Och Bärbara Med Flashminne, Andra Modeller
Video: Sony SRS-XB10 Extra Bass Portable Speaker Review & Bass Test 2024, April
Stora Högtalare Sony: Golvstående Bluetooth-högtalare Med Lätt Musik Och Bärbara Med Flashminne, Andra Modeller
Stora Högtalare Sony: Golvstående Bluetooth-högtalare Med Lätt Musik Och Bärbara Med Flashminne, Andra Modeller
Anonim

Stora Sony-högtalare är föremål för önskan för miljontals sanna finsmakare av högkvalitativt och klart ljud. Med dem kommer både en klassisk stråkkonsert och fashionabla rap eller en inspelning av en rockkonsert att lyssnas med glädje. Golvstående Bluetooth-högtalare med lätt musik och bärbara med flashminne, andra modeller av Sony-högtalare är alltid populära, men hur vet du vilka som verkligen förtjänar uppmärksamhet? Vi kommer att prata om detta i vår artikel.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Sonys stora högtalare, liksom andra produkter från detta märke, har fått ett gott rykte. Men som all annan utrustning har de både fördelar och nackdelar. Tänk på det positiva.

  1. Fristående utförande . De flesta av dagens populära Sony -högtalare är bärbara. Genom att fokusera på bärbarheten av sina enheter har företaget fått nya fans.
  2. Sonys egenutvecklade Music Center -programvara . Det hjälper till att fjärrstyra högtalaren via Wi-Fi, Bluetooth, ställa in spåruppspelning vid integrering med mobila enheter.
  3. Funktioner för att förbättra ljudets klarhet . Tack vare ClearAudio +återger utmatningen högkvalitativ musik utan brister.
  4. Modern teknik . Alla bärbara högtalare har inte NFC-stöd, förutom Wi-Fi och Bluetooth. Sony har tagit hand om detta.
  5. Snygg design . Kropp med strömlinjeformade linjer, lakonisk färg. Dessa högtalare ser snygga och dyra ut.
  6. Kraftfull basåtergivning . Extra Bass -systemet spelar dem så effektivt som möjligt.
  7. Inbyggd belysning . Relevant för festälskare, men för mer seriösa musikälskare kan det också vara användbart.
  8. Batteriladdningsskydd i bärbara system . När 50% av batteriet tappas blir ljudet tystare.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också några nackdelar. Stora Sony -högtalare inte har fullt skydd mot fukt , oftast begränsas tillverkaren endast av prestandanivån enligt IP55 -standarden.

Storstora modeller har inte hjul - transportproblemet måste lösas med andra metoder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

En enorm högtalare med ett inbyggt batteri med karaoke och belysning är ett utmärkt val för utomhus-avkoppling med vänner. I alla fall, bärbara akustikmodeller har visat sig ganska bra som en del av heminredningen . Till skillnad från konkurrenterna erbjuder Sonys nuvarande högtalarsortiment inte utrustning på hjul. I dessa enheter läggs tyngdpunkten på ljudkvalitet och uppdaterad teknisk prestanda. Det är värt att överväga de mest populära modellerna mer i detalj.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

GTK-XB60 Extra Bass

Kolonnen som väger 8 kg med ett stabilt fodral kan installeras i horisontella och vertikala lägen. Modellen har funktionen att kombinera med andra liknande enheter . Plastfodralet med metallgaller innehåller stroboskoplampor och LED -belysning för ytterligare visuella effekter. Mikrofonuttag möjliggör karaoke -prestanda, ljudingång och USB -portar ingår.

I autonomt läge fungerar utrustningen upp till 14 timmar, med maximal effekt och volym - högst 180 minuter.

Bild
Bild
Bild
Bild

SRS-X99

Avancerad 154 W trådlös högtalare med 7 högtalare och 8 förstärkare. Modellens mått är 43 × 13, 3 × 12, 5 cm, vikt - 4, 7 kg, den är placerad i ett minimalistiskt fodral med peksknappar, det ser snyggt och modernt ut. Utrustningen fungerar på grundval av Bluetooth 3.0, har en USB-kontakt, stöder NFC och Wi-Fi, integreras enkelt med Spotifiy, Chromocast.

Leveransuppsättningen innehåller en fjärrkontroll, batterier till den, en laddningskabel. Det är ett hemmaljudsystem inbyggt i en 2.1-konfiguration, med subwoofers och högupplöst ljuduppspelning.

Bild
Bild

GTK-PG10

Detta är inte längre bara en högtalare, utan ett fullfjädrat akustiskt ljudsystem för bullriga fester i det fria. Den är speciellt utformad för fester, har en IP67 -design och är inte rädd för vattenstrålar . Lång batteritid gör det möjligt att bli ett verkligt attraktionscentrum för fans av obehagligt nöje fram till morgonen. Topplattan kan fällas ut och kan användas som ställ för drycker. Högtalaren kännetecknas av hög ljudvolym och reproduktionskvalitet - musik i alla stilar låter utmärkt.

Bland de funktioner som finns i denna modell är USB- och Bluetooth-anslutning, en inbyggd FM-radiomottagare och ett mikrofonuttag för karaoke . Kroppen har ett bekvämt bärhandtag, samt ett stativfäste för installation i höjdled. Utrustningens mått är 33 × 37, 6 × 30, 3 cm. Utrustningen väger mindre än 7 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

SRS-XB40

Stor och ganska kraftfull bärbar golvhögtalare med ljus och musik. Utrustningen är väl skyddad mot vatten och damm, kan fungera upp till 24 timmar utan laddning tack vare ett 12000 mAh batteri, stöder NFC -teknik - du kan helt enkelt sätta din smartphone på fodralet. Den rektangulära pelaren har en storlek på 10 × 27, 9 × 10,5 cm, väger 1,5 kg, vilket gör den lätt att transportera.

Hårdvarukonfiguration - 2.0, det finns ett Extra Bass -läge för att spela låga frekvenser . Kolumnen med färgmusik (inbyggd multibelysning) stöder anslutning via Bluetooth och med ett USB-minne finns en ljudingång-3,5 mm.

Bild
Bild

Valbara kriterier

Stora Sony -högtalare kan väljas för hem- eller friluftsliv, resor, fester med vänner. Oavsett utrustningens syfte kommer ljudkvaliteten förväntas vara hög och priset blir överkomligt. När du väljer en lämplig utrustningsmodell är det värt att uppmärksamma viktiga punkter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  1. Utrustningens vikt och storlek . För en stor högtalare som används utanför hemmet kommer denna faktor definitivt att vara avgörande när du väljer. Ju större enheten är, desto svårare är det att kalla den mobil. Men du kan fortfarande få högre och tydligare ljud från större högtalare.
  2. Kroppsmaterial och ergonomi . Sony klarar sig bra med kvaliteten på de komponenter som används. När det gäller ergonomi verkar modeller med rundade hörn mer bekväma, men klassiska versioner med rektangulära används också ganska framgångsrikt hemma.
  3. Nivån av fuktbeständighet . Om vi talar om högtalare som kommer att användas utanför husets väggar måste den vara tillräckligt hög. Annars kommer det inte att prata om drift under några förhållanden. Det är värt att se till att utrustningen verkligen är redo att vara i regn eller snö - dokumenten måste innehålla en siffra som inte är lägre än IP55 för skydd mot stänk och IP65 för direktkontakt med vattenstrålar.
  4. Närvaron eller frånvaron av en display . De flesta Sony -högtalare har inte det - det sparar mycket energi och alla kontroller fungerar bra utan skärm.
  5. Förekomsten av bakgrundsbelysning . Det ger skapandet av en festlig atmosfär, oumbärlig för utomhusevenemang och fester. Hemma är det här alternativet inte så viktigt.
  6. Trådbundet eller trådlöst . Moderna Sony-högtalare har inbyggda uppladdningsbara batterier och är redo för fristående användning. Detta är praktiskt om du planerar att transportera enheten ofta.
  7. Kraft . Stora högtalare köps för att lyssna på musik högt. Följaktligen är det värt att överväga från början modeller med en effekt på minst 60 watt.
  8. Inbyggda gränssnitt och portar . Optimalt, om det finns stöd för Bluetooth, USB, minneskort, kan du koppla ihop högtalarna med varandra genom trådlös eller trådbunden anslutning. Sonys högtalare har också NFC, vilket gör att du direkt kan strömma musik från din smartphone.
  9. Konfiguration . Sony högtalare av stor storlek bör väljas uteslutande i stereoljud eller i 2.1 -konfigurationen med en subwoofer som förstärker basljudet. När du väljer ett system med en subwoofer bör företräde ges till modeller där dess effekt överstiger 100 watt.
  10. Reserv av autonomt arbete . Trådlösa högtalare behöver definitivt ett uttag, trådlösa högtalare kan manövreras "med full styrka" utan ytterligare laddning från 5 till 13 timmar. Ju större högtalare, desto kraftfullare ska batteriet vara.
  11. Närvaron av en fjärrkontroll . Detta är ett stort plus för en stor högtalare. Fjärrkontrollen hjälper till att slå på och av bakgrundsbelysningen, ändra volymen eller spåret. Detta är bekvämt, särskilt när man organiserar evenemang och fester.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med alla dessa faktorer i åtanke kan du enkelt hitta en Sony -högtalare av rätt storlek och format för att lyssna på musik hemma eller vara värd för fester.

Rekommenderad: