Stora Bluetooth-högtalare: Golvhögtalare Med Handtag Och Lätt Musik, Andra Modeller För Hemmet

Innehållsförteckning:

Video: Stora Bluetooth-högtalare: Golvhögtalare Med Handtag Och Lätt Musik, Andra Modeller För Hemmet

Video: Stora Bluetooth-högtalare: Golvhögtalare Med Handtag Och Lätt Musik, Andra Modeller För Hemmet
Video: BRL Unboxing: Kraftfull och portabel Bluetooth-högtalare från JBL! 2024, Maj
Stora Bluetooth-högtalare: Golvhögtalare Med Handtag Och Lätt Musik, Andra Modeller För Hemmet
Stora Bluetooth-högtalare: Golvhögtalare Med Handtag Och Lätt Musik, Andra Modeller För Hemmet
Anonim

Stor bluetooth -högtalare - en riktig räddning för musikälskare och en hård fiende för dem som gillar att sitta i tystnad. Ta reda på allt om hur du får den bästa stora Bluetooth -högtalaren. Vi väljer en”livspartner”, oumbärlig för dem som gillar att koppla av med musik.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det är bra både att ha kul och att vara ledsen för musiken, och det är så bra när du kan lyssna på dina favoritlåtar när som helst och var som helst. För detta ändamål köper människor Bluetooth -högtalare. En sådan användbar sak lätt att ta med till naturen, att besöka eller till garaget . Och stationära modeller väldigt bekväm : anslut via Bluetooth på ett par sekunder.

Nu, för att njuta av musik, behöver du inte stora stereon och ett närliggande eluttag. Vilka är dess fördelar och nackdelar? Vilka är de främsta fördelarna och nackdelarna med denna gadget?

Bild
Bild

Fördelar:

  • rörlighet - det här är lätt att flytta, ta med dig på resor och till evenemang (för bärbara modeller);
  • anslut med en smartphone - alla har en smartphone med musik, och högtalaren kan enkelt återge din favoritspellista högt och effektivt;
  • du behöver inte ansluta till el (för bärbara högtalare) - laddningsbara batterier eller konventionella batterier driver enheten, så att du kan lyssna på musik även i ett öppet fält;
  • design - oftast ser dessa spelare väldigt snygga ut;
  • en uppsättning extra prylar - du kan ansluta en mikrofon, hörlurar till en stor högtalare, fästa den på en cykel med hjälp av speciella klipp.
Bild
Bild
Bild
Bild

De största nackdelarna med en stor högtalare är dess volym . (du kan inte gömma en sådan sak i fickan), ganska tung och rimlig kostnad föremål för god kvalitet.

För ett bärbart tillbehör måste du dessutom köpa batterier och ladda dem, eller köpa engångsbatterier, vilket är ganska dyrt.

Bild
Bild

Vad är dem?

Stora Bluetooth-högtalare är ganska olika. När du anländer till en butik med ljudutrustning kan du dröja länge framför fönstren på dessa bärbara spelare, bara titta på deras utseende. Så här är de.

  • Stationär och bärbar . Ibland köps Bluetooth -högtalare endast för hemmabruk. Då är de tillräckligt stora i storlek och kan till och med anslutas till elnätet. För sådana akustiska enheter görs ofta en speciell nisch i väggen, det finns också golvalternativ. Stora bärbara enheter har vanligtvis ett handtag, mycket mindre i storlek, eftersom de är avsedda att användas utanför hemmet.
  • Med och utan ljuseffekter . Att lyssna på melodier med högtalaren kan åtföljas av ljus och musik om flerfärgade lampor är inbyggda i den. Unga människor älskar dessa alternativ, men en bakgrundsbelyst diskohögtalare kostar mycket mer.
  • Med stereo och monoljud … Stora högtalare är oftast utrustade med ett stereosystem. Då blir ljudet mer omfattande och av högre kvalitet. Budgetmodeller utförs dock ofta med en ljudsändare, det vill säga att de har ett monosystem.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Det finns många varianter av stora Bluetooth -högtalare, här är de mest populära

JBL -avgift . Denna fashionabla modell hyllas av många användare. Dess främsta fördel är vattenbeständighet. Därför kan du ta med dig sådan akustik till stranden, till poolen och inte vara rädd för att det ska bli blött i regnet. Dessutom har denna högtalare ett surroundljud, kraftfull bas och väger cirka ett kilo. Det kan fungera i cirka 20 timmar utan laddning. Högtalarnas och skåpets livfulla färger är iögonfallande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Defender SPK 260 . Dessa fantastiska högtalare är billiga men strömförsörjda. De är utrustade med en radiomottagare och kan också ansluta till prylar inte bara via Bluetooth, utan också via trådbunden metod. Det finns en USB -port. Ljudkvaliteten är inte den bästa, men priset motiverar denna utelämnande.

Bild
Bild

Sven MS-304 . Tre högtalare ingår. Systemet har en kontrollpanel. Som i den tidigare versionen kan du lyssna på musik inte bara via Bluetooth, utan också via USB och andra kontakter. En subwoofer är inbyggd, vilket förbättrar ljudet kraftigt.

Bild
Bild

Sven SPS-750 . Två kraftfulla högtalare med 50 watt högtalare. Huset är tillverkat av MDF och frontpanelen är gjord av slät plast. Det är bekvämt att använda hemma, eftersom systemet är utrustat med en kontrollpanel. Förhållandet mellan höga och låga frekvenser kan justeras.

Bild
Bild

Harman Kardon Aura Studio 2 . Intressant futuristiskt utseende av denna produkt skiljer dessa högtalare från andra analoger. Inbyggda 6 högtalare, ett voluminöst transparent plasthölje som tjänar till att förstärka akustiken, en subwoofer - dessa fördelar bör också noteras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall Kilburn . Bärbar högtalare i retrostil med bekvämt handtag. Avser professionell akustik, har ett rent balanserat ljud. Fungerar utan laddning i ca 12 timmar.

Bild
Bild

Valbara kriterier

Att välja en kraftfull stor Bluetooth -högtalare är inte så svårt om du vet vad du ska leta efter när du väljer den. Lita på följande riktlinjer och köp en kvalitetsprodukt.

  1. Ljud . Leta efter de exemplar som har ett brett frekvensområde i arsenalen. Både bas och diskant kombineras för att skapa ett tilltalande klart ljud.
  2. Plats för användning … För gatan och för huset är det bättre att välja olika kopior. Bärbara högtalare bör inte väga för mycket, helst utrustade med en penna, rymliga batterier. För hemmabruk är det bättre att föredra de högtalare som kan fungera på elnätet, för att inte slösa tid på att ladda dem.
  3. Batterikapacitet . Ju högre denna parameter, desto längre håller den bärbara högtalaren. Om det kommer att användas oftast utanför hemmet, bör batteriets kapacitet bli ett avgörande kriterium när du väljer en enhet.
  4. Bygg kvalité . På billiga kinesiska kopior kan du med blotta ögat se dålig fastsättning av skruvar, spår av lim eller dålig sammanfogning av delar. Det är bättre att välja kolumner med förseglade sömmar, det vill säga en högkvalitativ montering.
  5. Utseende … Enhetens design kan inte ignoreras. Högtalarens trevliga utseende får dig att njuta av att använda den ännu mer. Fula gammaldags högtalare förstör intrycket av till och med superkvalitetsljud.
  6. Pris … En bra stor Bluetooth -högtalare kan inte bli billig. Därför är det bättre att inte ta den första produkten som kommer över för en slant i butiken, utan titta närmare på kolumnerna i mellanklass.
  7. Ytterligare funktioner . Närvaron av en radio, en fjärrkontroll, möjligheten att ansluta en mikrofon kan hjälpa mycket när du använder en högtalare. Du bör också vara uppmärksam på de vattentäta modellerna som kan användas även i poolen.
Bild
Bild

En stor Bluetooth -högtalare är alltid användbar, även på gatan, även hemma. Det kommer också att fungera som en bra present för dem som gillar att lyssna på musik när som helst, var som helst. Lyckligt val!

Rekommenderad: