Stora Högtalare JBL (26 Bilder): Bärbara Trådlösa Modeller Med Belysning Och Handtag, För Scen Och Med Bluetooth

Innehållsförteckning:

Video: Stora Högtalare JBL (26 Bilder): Bärbara Trådlösa Modeller Med Belysning Och Handtag, För Scen Och Med Bluetooth

Video: Stora Högtalare JBL (26 Bilder): Bärbara Trådlösa Modeller Med Belysning Och Handtag, För Scen Och Med Bluetooth
Video: Tuff kub-högtalare för inom- och utomhusbruk I Bluetooth & LED-belysning 2024, Maj
Stora Högtalare JBL (26 Bilder): Bärbara Trådlösa Modeller Med Belysning Och Handtag, För Scen Och Med Bluetooth
Stora Högtalare JBL (26 Bilder): Bärbara Trådlösa Modeller Med Belysning Och Handtag, För Scen Och Med Bluetooth
Anonim

Bärbar högtalartillverkare JBL är ett ledande företag över hela världen. När man väljer ljudsystem föredrar många användare just detta företag. Och av en anledning. JBL -märkesprodukter är av hög kvalitet, anständigt ljud, och viktigast av allt, användarvänlighet. Nu kan det ses både i händerna på vanliga användare och bland populära finsmakare av ljudsystem.

Låt oss ta reda på hur man inte räknar fel med valet av en bärbar högtalare och köper exakt den som passar dina behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det finns många modeller i sortimentet av märket JBL som är värda användarnas uppmärksamhet. Men varför är det värt att välja det, och varför är det bättre än andra kända företag som producerar ljudsystem?

Här är fem skäl att välja JBL från många olika namn.

Företaget erbjuder sina användare inte bara ljud av hög kvalitet, utan också ett urval av många originaldesigner. JBLs stora Bluetooth -högtalare finns inte bara i en mängd olika färger utan också i olika former och material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är omöjligt att inte notera den utmärkta ljudkvaliteten. Företaget är populärt främst för kvaliteten på sina produkter.

Idag anses JBL vara ett av de mest exklusiva varumärkena i världen och användarna kommer utan tvekan att uppskatta det.

  • Brett utbud av priser … En användare med vilken inkomstnivå som helst har råd med en eller annan modell. I genomsnitt varierar priserna från 1500 till 40 000 rubel. De flesta proverna ligger inom detta område.
  • Elektronikfunktion … Du kan köpa dig en högtalare som också fungerar som röstassistent, kommer att kunna paras med andra högtalare, Bluetooth -enheter och till och med smarta klockor.
  • Brett sortiment av varor företaget kommer att tillåta vem som helst att hitta något som uppfyller deras behov, smak och ekonomiska situation. Men bland ett så brett utbud av modeller är det ibland svårt att hitta något som verkligen är värt och skilja det från bakgrunden till andra förslag.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

JBL själv har funnits på marknaden sedan 1946. Redan från början positionerade hon sig som tillverkare av akustiska system och annan elektronik. Hon specialiserar sig inte bara på professionell utan även på konsumentteknik. JBL har redan fått erkännande från många musikälskare, musiker och till och med ljudingenjörer.

Modellöversikt

Här är några populära modeller av stora högtalare.

JBL PartyBox 300

Utmärkt trådlös högtalare med stereoljud. Dess batteritid är hela 18 timmars kontinuerlig användning.

Höljet innehåller standardkontakter (minijack). För laddning har högtalaren en kontakt för USB typ A, och den kan anslutas till en smartphone via Bluetooth.

Bild
Bild

Mått - 310x690x320 mm.

Ägarna till den här modellen lyfter fram följande fördelar:

  • utmärkt bredspektrumljud;
  • högkvalitativ högtalarmontering;
  • dess utrustning;
  • bra bakgrundsbelyst utseende;
  • stor batterikapacitet.

Av bristerna kan det noteras att det är ganska stort, i samband med vilket problem med transporten kan uppstå.

Bild
Bild

Jbl onbeat xtreme

Denna modell är ett inomhusljudsystem. Det är utformat för att drivas uteslutande från nätverket. Setet innehåller en fjärrkontroll. Högst upp i kolumnen finns en speciell plats för din telefon. Och även den här modellen har en inbyggd mikrofon så att du kan svara på samtal utan att behöva närma dig den. men systemet är endast kompatibelt med iPhone- och iPod -enheter.

Den väger 4 kg och mäter 445x230x244 centimeter.

Bild
Bild

Fördelarna med JBL OnBeat Xtreme är följande:

  • inbyggd equalizer;
  • högkvalitativ modellmontering och minimala mellanrum mellan delar;
  • kompakt storlek jämfört med liknande musiksystem;
  • en design som lätt passar in i vilken inredning som helst.

Användarna noterar dock negativt det faktum att modellen inte har airplay alls.

Priset på ett sådant system är 22 000 rubel.

Bild
Bild

JBL Xtreme Special Edition

Strömmen hos denna kolumn är 2x20 W, men den kan fungera från det inbyggda batteriet i 15 timmar. Av ingångarna har den bara en vanlig minijack och USB typ A som används för laddning. Precis som i den tidigare versionen har den en inbyggd mikrofon.

Ett särdrag hos modellen är att den är helt vattentät. Därför är den perfekt för en dag på stranden eller vid poolen. Dessutom är dess vikt bara 2110 gram, inklusive batterier, så det kommer inte att vara svårt att bära den med dig. På den övre delen av det finns speciella halvringar för att fästa bältet, vilket är mycket bekvämt under transporten, och i den nedre delen finns det stabila ben.

Bild
Bild

De hindrar kolonnen från att rulla på lutande ytor eller glida på våta ytor.

Byggkvaliteten på högtalaren är också i toppklass. Trots att högtalaren fortfarande är bärbar är basen i den ganska bra. Dessutom, om du tar en till stranden med dig, kan du vara säker på att varken vattnet eller sanden kommer att störa din teknik. Tja, för rekreation i ett stort företag kan JBL Xtreme Special Edition anslutas till andra liknande högtalare.

Bild
Bild

JBL Boombox

Denna modell kan verkligen kallas den mest kraftfulla högtalaren från JBL. Dess effekt är 2x30 W.

Det ger dig inte bara det bästa ljudet du kan förvänta dig av en bärbar högtalare, det är också fullt fungerande under vattnet. Du kan enkelt lämna den i botten av poolen eller dammen, dyka med den och inte oroa dig för den efterföljande prestandan.

Batteriet i detta system är ganska kraftfullt, det räcker inte bara för att hålla systemet igång, utan också för att ladda två mobila prylar. Det finns till och med två USB -portar för detta.

Bild
Bild

Dess pris är bara 18 000 rubel. Få andra företag kan erbjuda konkurrenskraftig akustik till samma pris.

Naturligtvis väger en sådan kolumn mycket, men för enkel transport finns ett speciellt handtag i designen som den kan bäras för.

Bild
Bild

Valbara kriterier

Det första du ska tänka på när du väljer en JBL -högtalare är dess kraft. Fortsätt från det syfte som du köper kolumnen för. Om du ska använda det främst inomhus, är överdriven kraft värdelös. Tja, för vandring, utomhusaktiviteter och andra utomhusaktiviteter är ett mer kraftfullt alternativ lämpligt.

Älskare av långväga vandringar bör vara uppmärksamma på högtalarens vikt. Om modellen väger mer än 1 kilo kan den vara svår och svår att bära .… Men om du inte ska ta den längre än till stadens strand på en sommardag, sedan lägga en ännu tyngre kolumn i en påse eller ta den med ett speciellt handtag, kommer du inte att uppleva mycket obehag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var uppmärksam på hur högtalaren är ansluten till andra enheter. De flesta moderna modeller gör detta via Bluetooth.

Vissa högtalare kan dock anslutas till flera punkter samtidigt, medan andra bara kan anslutas till en. Detsamma gäller för att para ihop systemet med andra som dem.

En trevlig bonus blir närvaron av en Wi-Fi-modul och en inbyggd radiomottagare … Om du planerar att ansluta din framtida högtalare till en dator, se till att den har en lämplig kontakt för detta ändamål.

Om du funderar på modeller med inbyggd mikrofon, se till att den har en brusreducerande enhet. Annars blir det liten nytta av en sådan mikrofon. Avståndet för röstigenkänning blir relativt kort och ljudkvaliteten blir ännu lägre.

Bild
Bild

Om du väljer en högtalare för hemmabruk är det på många sätt mycket lättare att välja den. Till exempel behöver du inte tänka på volymhöjden.

På vägen kommer en otillräckligt högtalare ständigt att blockeras av främmande ljud. Därför är denna parameter också värd att ha i åtanke.

Bild
Bild

Hur skiljer man ett original från en falsk?

Det är ganska lätt att skilja en original JBL -högtalare från en falsk. Det räcker med att uppmärksamma några små saker.

Paket

Rutan med den ursprungliga kolumnen måste innehålla instruktioner på flera språk. Den innehåller också den ursprungliga QR -koden och serienumret. Detta kommer inte att inkluderas i satsen för en falsk enhet .… Men vad händer om det inte finns något sätt att öppna lådan innan du köper?

Då måste du noggrant undersöka själva förpackningen. Om lådan innehåller en originalhögtalare kommer företagets logotyp att visas på framsidan av lådan.

Bild
Bild

I fallet med en falsk, bara en rektangel. Detsamma gäller Harmans signatur under logotypen.

Om lådan ser skrynklig ut eller om den redan har öppnats flera gånger, se till att detta är en falsk. Originallådorna är tillverkade av högkvalitativa, täta material. Förpackningarna med kinesiska förfalskningar har en ytterkartong, som de ursprungliga produkterna inte har.

Bild
Bild

Utrustning

När paketet har öppnats, var uppmärksam på själva kolumnens skick. Den ska vara i en mjuk påse, säkrad med tejp. Förfalskningar läggs vanligtvis i enkla plastpåsar utan ytterligare fixering.

Såväl som komplett med originalprodukten hittar du alltid instruktioner, olika adaptrar, strömförsörjning … När det gäller förfalskningarna kommer de antingen att ha ingenting i satsen, eller en jack-jack-kabel, som aldrig ingår i originalsatsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kolumn

Och det enklaste sättet att skilja en falsk från originalet är naturligtvis att titta på själva spalten.

Var först uppmärksam på logotyp på sidan. På det ursprungliga objektet ska det tryckas något inåt medan det på en falskt är helt enkelt limmat ovanpå. Om du redan har original JBL -produkter kan du märka skillnader i logofärg och kvalitet. Om så önskas kan en sådan klistermärke enkelt avskalas med en nagel.

Bild
Bild

Knapparna på de kinesiska högtalarna sticker nästan inte ut över ytan, och de ursprungliga skapar en tydlig lättnad.

Dessutom är en kopia av låg kvalitet ofta en storleksordning lättare än den ursprungliga produkten.

JBL Boombox recension - längre ner i videon.

Rekommenderad: