Apple -högtalare: Smart Portable Wireless HomePod Och Andra Musikhögtalare. Hur Ansluter Man Dem?

Innehållsförteckning:

Video: Apple -högtalare: Smart Portable Wireless HomePod Och Andra Musikhögtalare. Hur Ansluter Man Dem?

Video: Apple -högtalare: Smart Portable Wireless HomePod Och Andra Musikhögtalare. Hur Ansluter Man Dem?
Video: Home Assistant. Урок 9.4 ADD-ON - Xiaomi Gateway 3, интеграция в zigbee2mqtt 2024, Maj
Apple -högtalare: Smart Portable Wireless HomePod Och Andra Musikhögtalare. Hur Ansluter Man Dem?
Apple -högtalare: Smart Portable Wireless HomePod Och Andra Musikhögtalare. Hur Ansluter Man Dem?
Anonim

Apples produkter har länge erövrat marknaden. Varumärket har miljontals fans runt om i världen. Inte bara smartphones och surfplattor från en välkänd tillverkare är populära utan också högkvalitativa högtalare. Låt oss titta närmare på recensionen av Apples högtalare och ta reda på hur du väljer dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Apples högtalare är mycket populära bland moderna konsumenter som bara väljer högkvalitativ och pålitlig teknik. Varumärket är känt för den högsta kvaliteten på sina produkter, vilket lockar användare i alla åldrar. Apple är också nöjd med att det ständigt förbättrar sina produkter, uppdaterar dem och gör dem mer funktionella. Idag är Apples högtalare mer efterfrågade och relevanta än någonsin. Låt oss bekanta oss med huvuddragen i dessa enheter.

  • Apple släpper exceptionellt högkvalitativ teknik , som är konstruerad för många års drift. Detta gäller även märkeshögtalare.
  • Förbluffar och bygga kvalitet på Apple -högtalare . De är monterade så noggrant att du inte hittar ett enda fel i deras design. Naturligtvis talar vi om originalprodukter, och inte om ett annat exemplar, av vilka det finns många av dem till salu.
  • Apple producerar smarta högtalare som är mycket funktionella . Sådana enheter utför många uppgifter och bibehåller därmed ett aktivt intresse från konsumenterna.
  • Det är omöjligt att inte notera Apples minimalistiska design … Produkterna från ett välkänt varumärke tillverkas huvudsakligen på ett strikt och lakoniskt, men mycket attraktivt sätt.
  • Moderna Apple -högtalare skryter bra ljudkvalitet utan onödigt ljud och störningar .
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du bestämmer dig för att köpa en Apple -högtalare bör du överväga det butikerna kommer alltför ofta över icke-originella enheter tillverkade av kinesiska "hantverkare ". En sådan teknik kommer aldrig att vara lika hög kvalitet och hållbarhet, även om den ser likadan ut som originalet.

Apples apparater är mycket dyrare än liknande enheter från andra välkända märken. Ofta är det denna faktor som avvisar konsumenterna från att köpa produkterna från tillverkaren i fråga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Apple gör högkvalitativ teknik som gör ett bra jobb med sina kärnfunktioner. Detsamma kan sägas om kolumnen i detta märke, som kallas HomePod. Det är en populär musikapparat som lockar kunder med sin överlägsna ljudkvalitet. Enligt ägarna till denna kolumn är det väldigt enkelt och enkelt att använda och konfigurera. Denna modell har en röstassistent Apple Siri. Kolumnen stöder Bluetooth version 5.0. Enheten drivs från elnätet.

HomePod är en smart högtalare med 7 högtalare av högsta kvalitet och 1 bashögtalare … Det finns stöd för streamingtjänster. Den lakoniska enheten kännetecknas av närvaron av en pekyta för kontroll, den stöder Wi-Fi MIMO-nätverk. Enheten har inbyggda Apple A8-processer. Enheten i en liten högtalare har en subwoofer som "tittar" uppåt. På grund av sitt arbete garanteras djup och klar basåtergivning. Ljudet återges nästan utan distorsion. Denna kvalitet tillfredsställer särskilt musikälskare som "lyssnar" på elektronisk musik eller rockmusik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Och även HomePod är utrustad med 6 mikrofoner. De fördelas jämnt runt mitten av Apple -enheten. Dessa komponenter bildar ett speciellt riktat membran. De kan skanna det omgivande rummet, varefter gadgeten anpassar ljudriktningarna baserat på var det är (i den centrala delen av rummet, nära en vägg eller på en separat hylla). HomePod -högtalaren har förmågan att omdirigera ljud uteslutande framåt, på olika sidor, diagonalt eller i alla riktningar samtidigt (denna effekt uppnås genom att placera högtalaren mitt i rummet).

Det är värt att i detalj överväga den externa prestandan för denna "smarta" kolumn. Den har en cylindrisk struktur. Du kan välja en svart eller vit modell … Naturligtvis visar sig Apples svarta högtalare vara mer praktiska, eftersom de är svårare att fläcka eller ta bort smuts från ytan utan att lämna märkbara märken.

Snövit HomePod -modeller förblir ofta orörda och attraktiva under en kort tid - du måste ständigt övervaka deras renhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

HomePod -fodralet har inga ytterligare dekorationer eller dekorationer - gadgetens design saknar krusiduller och variationer. Om du tittar på bilden eller fotot som visar HomePod -högtalaren kan den verka ganska stor och massiv. I själva verket är detta en kompakt trådlös enhet med så blygsamma dimensioner som:

  • höjd - 172 mm;
  • diameter - 142 mm.

Vikten av den fashionabla prylen från Apple är bara 2,5 kg. För en multifunktionell högtalare kan du snabbt hitta en lämplig plats i rummet, eftersom det inte kräver mycket ledigt utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

HomePod kan enkelt flyttas från en plats till en annan , eftersom kolonnen har en blygsam vikt och användaren inte behöver lägga extra energi på transport. HomePod glädjer musikälskare med att det kompletteras av ett speciellt system som ansvarar för att undertrycka ekon under uppspelning av ljudspår. Naturligtvis kommer det inte att vara möjligt att helt ta bort ekot, men det minimeras, vilket också märks.

Viktig! Inom en snar framtid planeras lanseringen av nya modeller - HomePod 2 och HomePod mini. För närvarande är dessa enheter fortfarande under utveckling, men det antas att de kommer att vara mer funktionella, uppdaterade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Om du bestämmer dig för att köpa en kvalitetshögtalare från Apple kan du naturligtvis vänta på de senaste modellerna, men du kan också köpa HomePod, som säljs i butiker idag. Låt oss överväga hur man väljer en sådan teknik och vad man ska leta efter.

  • Välj önskad HomePod -högtalarfärg … Det har redan angetts ovan vad de mörka alternativen är bra för - de smutsas mindre lätt. Om du vill köpa en vit högtalare måste du vara beredd på att du ständigt måste övervaka dess renhet, annars kommer det att se helt oattraktivt ut.
  • Det rekommenderas att köpa sådan utrustning för de människor som lever i ett slags Apples ekosystem . HomePod designades med just sådana användare i åtanke - prenumeranter på Apple Music, som är HomeKit -kompatibel. Om du inte är ett fan av Apple -teknik och är skeptisk till det, spendera inte pengar. Till salu kan du hitta många märkta bärbara och trådlösa högtalare av denna typ, men till en mer överkomlig kostnad.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du bestämmer dig för att köpa en högkvalitativ och original högtalare tillverkad av Apple-märket, du bör köpa den i en specialaffär som säljer amerikansk märkesutrustning . Här kommer du definitivt inte att stöta på en väl utförd kopia som inte går att skilja från originalet. Med enheten kan du få all nödvändig dokumentation som bekräftar dess ursprung.

Det är starkt avskräckt att köpa din HomePod från tvivelaktiga butiker eller marknaden . Naturligtvis kommer du på sådana platser troligen att hitta en kopia som kostar mycket mindre, och säljaren kommer att övertyga dig om dess äkthet. Här kommer du inte att kunna tillhandahålla stödjande teknisk dokumentation.

Lita inte på förvånansvärt låga priser och övertalning av skrupelfria handlare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Den märkta Apple HomePod -högtalaren kommer garanterat att glädja användarna med en oöverträffad arbetskvalitet. Men först måste du ta reda på hur du använder det korrekt för att känna fullheten i dess kapacitet. Låt oss titta på denna fråga i detalj.

  • Det första steget är att förbereda HomePod -kolumnen för efterföljande arbete . Det är nödvändigt att ta med iPhone eller iPod. Efter dessa steg sker inställningen i automatiskt läge.
  • Därefter måste du prenumerera på Apple Music om detta inte har gjorts tidigare … Du kan inte kringgå detta objekt om du vill använda Siri -röstassistenten i framtiden, starta spår med röstkommandon. Du kommer inte att kunna göra allt detta med vanlig Google Music.
  • Till sist, låt enheten överföra alla dina data från iCloud . Alla ovanstående procedurer krävs för att ansluta din musikenhet till alla nödvändiga nätverk. De tar inte användaren mer än 5-10 minuter.
  • Efter det kolumnen är klar för full drift .
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Och även följande viktiga punkter bör beaktas när det gäller driften av den märkta HomePod -högtalaren:

  • se till att för att förhindra att husdjur närmar sig högtalaren , särskilt katter; mustaschade tetrapoder kan lätt tro att den här saken kan skärpas med klor;
  • när du slår på högtalaren på din iPhone ett fönster öppnas med ett förslag om att ansluta och konfigurera en trådlös enhet; installationsprocessen börjar med valet av språk för röstassistenten - Siri;
  • det bör komma ihåg att HomePod -högtalaren är alltid på , vad skiljer den från de flesta vanliga akustiska enheter som produceras av andra märken; du kan bara stänga av Apple -högtalaren genom att dra ut den ur uttaget, resten av tiden fungerar alla 6 mikrofoner som tillhandahålls för enheten som vanligt;
  • fysiskt påverkar Apples HomePod det är tillåtet att styra uppspelningen eller justera volymen på de spår som spelas ; när musik spelas upp visas knappar på skärmen genom att trycka på vilket det visar sig för att öka eller sänka volymen; genom att klicka i mitten pausar du spåret eller byter till nästa / föregående ljudspår;
  • återställning eller några högtalarinställningar från Apple kan göras via Home. app till användarens IPhone.

Rekommenderad: