Bästa Bluetooth -högtalare: Rankar Den Högsta Högtalaren För Hemmet. Toppmärken. Vilken Ska Man Välja?

Innehållsförteckning:

Video: Bästa Bluetooth -högtalare: Rankar Den Högsta Högtalaren För Hemmet. Toppmärken. Vilken Ska Man Välja?

Video: Bästa Bluetooth -högtalare: Rankar Den Högsta Högtalaren För Hemmet. Toppmärken. Vilken Ska Man Välja?
Video: TOP 5: BEST Bluetooth Speakers 2021 2024, Maj
Bästa Bluetooth -högtalare: Rankar Den Högsta Högtalaren För Hemmet. Toppmärken. Vilken Ska Man Välja?
Bästa Bluetooth -högtalare: Rankar Den Högsta Högtalaren För Hemmet. Toppmärken. Vilken Ska Man Välja?
Anonim

För dem som inte kan föreställa sig sitt liv utan musik, har tillverkare utvecklat många modeller av bärbara högtalare. Med dessa kompakta och praktiska prylar kan du njuta av din favoritmusik i naturen, när du reser och var som helst hemma. Med tanke på mobilakustikens stora popularitet är det inte lätt för en oerfaren användare att välja ett alternativ.

Populära märken

Akustik- och elektronikbutiker erbjuder produkter från både kända tillverkare och nya märken. Vissa märken har lyckats bli ledare och bli de mest populära företagen. Tänk på de bästa tillverkarna vars produkter uppskattas över hela världen.

Bild
Bild

JBL

Produkter som släpps under detta varumärke är kända för nästan alla användare som värdesätter kvalitet, praktisk, tillförlitlighet och snygg design. Företagets sortiment är varierat - från miniatyr hörlurar i form av droppar till kraftfulla ljudsystem . Tack vare användningen av unika utvecklingar och många års erfarenhet av proffs lyckades de anställda ta med sig akustik på marknaden med hög ljudkvalitet och utmärkta tekniska egenskaper.

Produkterna från det amerikanska märket är mycket populära över hela världen . Specialister förbättrar ständigt de släppta modellerna och förbättrar deras prestanda.

Trots den lilla storleken på de bärbara högtalarna beskriver användarna ljudet som klart och rymligt även vid höga volymer. Många köpare lockades av den ljusa och snygga designen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi

Ett välkänt kinesiskt företag producerar ett brett utbud av produkter, inklusive akustiska apparater. Det rika sortimentet innehåller många modeller av bärbara Bluetooth -högtalare.

Den största fördelen med teknik från varumärket Xiaomi är dess överkomliga kostnad och optimala kvalitet . Även budgetakustik kommer glatt överraska dig med ljudnivån och funktionaliteten.

Vissa modeller av högtalare kan användas som headset för telefonen på grund av närvaron av en inbyggd mikrofon.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall

Det brittiska varumärket är känt för sin högkvalitativa akustik, som har uppskattats av många moderna musikälskare. Företaget började tillverka akustisk utrustning 1962 . Under flera decennier har företaget släppt många modeller av olika ljudsystem.

Kolumner tillverkade i Europa skiljer sig märkbart från andra produkter i sin unika retrostil. De är lätta att använda, funktionella och återger högkvalitativ musik av vilken genre som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bang / Olufsen

Varumärket från Danmark är inte lika känt som ovanstående tillverkare, men det förtjänar att vara i det här betyget. Företaget bedriver tillverkning av premiumakustik. Det höga priset på musikutrustning motiveras fullt ut av den utmärkta ljudkvaliteten och attraktiva designen.

Akustiken hos detta märke är valet av köpare som värdesätter ljudnivån framför allt annat. Danska märkesprodukter används aktivt av professionella musiker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellernas betyg efter kvalitet

I en värld där mobila enheter är viktiga följeslagare värderas utrustningens kompakthet och praktiska egenskaper mycket. Bluetooth -högtalarnas växande popularitet har lett till att akustikmarknaden är full av en mängd olika modeller . I det här avsnittet tar vi en titt på kategori 2.1 trådlösa enheter som användare har betygsatt som de bästa i ljudkvalitet. Med denna konfiguration, som inkluderar en subwoofer, återges ljudet så realistiskt som möjligt.

Bild
Bild

Ginzzu GM-886B

Detta alternativ med dubbla högtalare ger överlägsen ljudkvalitet med djup bas. För en blygsam mängd får användaren akustik med en subwoofer, vars effekt är 12 W (diameter 10,2 centimeter). Effekten hos en högtalare är 3 W.

Förutom Bluetooth -modulen var kolumnen utrustad med en tuner, display, kortplats för SD -minneskort och en USB -kontakt.

Fördelar:

enkel användning

närvaron av ett handtag för att bära

utmärkt autonomi

originaldesign i modern stil

Minus:

det finns ingen laddningsindikator

hög uppspelning minskar ljudets klarhet

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall kilburn

Nästa bärbara högtalare glad köparna inte bara med ljudkvalitet, men också med utmärkt montering. Företaget övervakar noggrant nivån på sina produkter och erbjuder bara det bästa till musikälskaren. Akustiken är inredd i varumärkets traditionella retrodesign.

Den bärbara enheten kan drivas antingen från sitt eget batteri eller från elnätet. Enligt tillverkaren ska en full laddning av högtalaren pågå i 20 timmar vid en genomsnittlig volymnivå.

Fördelar:

justering av höga och låga frekvenser tillhandahålls

kraftfulla högtalare (5 W vardera) och en subwoofer (15 W)

lång autonomi

icke-standardiserat utseende

Minus:

det finns inget skydd mot damm och fukt

det finns ingen indikator som visar batteriladdningen

högt pris

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Creative Sound Blaster Roar Pro

Det första som lockar uppmärksamhet är den lakoniska designen i klassiskt svart. Experter har tänkt på formen av en parallellpiped med släta kanter. Gadgetens vikt är cirka ett kilo.

Batteriet ger 10 timmars kontinuerlig användning. Huvudkontrollknapparna finns på den övre panelen. Portarna är på baksidan. Inbyggda högtalare tillsammans med en subwoofer ger anständig ljudkvalitet.

Fördelar:

USB -portar och en speciell plats för microSD -kort

utmärkt montering

ett stort antal inställningar

speciella lägen för att förbättra ljudet

synkronisering med trådlösa mikrofoner

Minus:

högt pris

stor vikt

Bild
Bild
Bild
Bild

Harman / Kardon Aura Studio 2

Nästa position, som också har noterats av kunderna för sin höga ljudkvalitet, är idealisk i form av stationär hemakustik. Tillverkarna har framgångsrikt kombinerat högkvalitativt ljud och snygg design. Akustiken drivs från elnätet. Denna modell släpps i flera färger (vinröd, svart, lila och mörkblå).

Toppen är tillverkad av hållbar transparent plast. Subwoofereffekt (längst ner) - 30 W. Antalet högtalare är 6 (40 millimeter vardera). Hanteringen sker via pekskärmen. En upplyst ring indikerar volymnivån.

Fördelar:

trådlösa moduler Bluetooth och Wi-Fi

  • monterad LED-bakgrundsbelysning;
  • rikt, klart och surroundljud;

attraktivt utseende

Minus:

damm tränger in genom det övre hålet

transparent plast är lätt att repa

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bästa budgethögtalare

I rankingen av prisvärda bärbara högtalare, överväga monaurala enheter. Det här är musikaliska prylar utrustade med en ljudkanal, medan vissa modeller kan utrustas med två högtalare.

CGBox Svart

Liten och bekväm högtalare med optimal ljudkvalitet. Enheten har två högtalare med en total effekt på 10 watt. Tack vare närvaron av en USB -port kan ljudfiler spelas upp från ett USB -minne. Om du vill kan du växla till radioläge och njuta av dina favoritradiostationer.

Vid en genomsnittlig volymnivå, med full batteriladdning, kommer högtalaren att fungera i cirka 6-7 timmar. Akustiken kan användas som ett headset för handsfree-kommunikation på grund av den inbyggda mikrofonen. Tillverkarna har gjort utrustningen resistent mot fukt med hjälp av skyddsklass IPX6.

Fördelar:

optimal ljudkvalitet till ett lågt pris

bekväma dimensioner

möjligheten att synkronisera med trådlösa hörlurar

snygg design

Minus:

låg autonomi

otillräckligt frekvensområde

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Mi Round 2

Det kinesiska varumärket har erövrat gadgetmarknaden på grund av dess breda utbud, funktionalitet hos enheter, optimal kvalitetsnivå och lågt pris. Spalten kan inte bara tas med dig, utan också användas hemma.

Effekt - 5 W. De anställda i företaget har tänkt på en bekväm och enkel kontroll som är förståelig för alla användare. Volymnivån ändras med en roterande mekanism. Modellen presenteras i två klassiska färger - vitt och svart.

Fördelar:

hög hastighet för parning

enkel användning

indikator som anger laddningsnivå och akustikaktivitet

Nackdelarna inkluderar det faktum att det inte finns någon laddningskabel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

JBL GO 2

Följande ståndpunkt görs av ett välkänt amerikanskt företag. Ljudstyrkan kommer att räcka för att återge musik både hemma och utomhus. IPX7 -klassificeringen kommer att hålla kolonnen från vattendroppar, men det finns inget skydd mot små föroreningar.

Gadgeten är utrustad med en mikrofon och brusreduceringsfunktion. Många köpare lockades av den kompakta storleken och den fantastiska designen. Modellen presenteras i en mängd olika färger. Batterikapaciteten är 730 mAh.

Fördelar:

optimal ljudkvalitet till ett lågt pris

praktisk och kompakt

enkel kontroll

lakoniskt utseende

Minus:

  • otillräcklig autonomi;
  • när den är fulladdad varar kolonnen cirka 5 timmar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vilken ska man välja?

När du väljer ett fullvärdigt högtalarsystem eller en liten mobil högtalare måste du vara uppmärksam på vissa egenskaper. Det rika sortimentet erbjuder kunderna ett brett utbud av modeller som skiljer sig åt i olika parametrar.

Kanaler, högtalare och subwefur

Många budgetalternativ är monohögtalare med en högtalare eller en ljudkanal. När du använder sådan utrustning hemma rekommenderas att du använder två identiska högtalare. Modeller med två kanaler (stereo) är dyrare, men ger mer surround och högre ljud.

För maximalt surroundljud, välj högtalare med en subwoofer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Autonomi (drifttid för akustik)

Om du vill använda akustiken så länge som möjligt utan att ansluta den till elnätet, var uppmärksam på batterikapaciteten. Som regel fungerar miniatyrmodeller inte länge (2-3 timmar). Fler praktiska högtalare håller cirka 10 timmar utan laddning.

Ljudkvalitet

Denna parameter påverkas av många faktorer: antalet högtalare, närvaron av en subwoofer, deras effekt, räckvidd, montering, kroppsmaterial.

När du köper musikutrustning i en vanlig butik, lyssna på uppspelningskvaliteten och bedöm personligen dess nivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bluetooth -version

Den nuvarande Bluetooth -versionen är 3.0. Det kommer att räcka för snabb överföring av en signal av optimal kvalitet, utan hopp och förseningar. När du synkroniserar högtalare med andra bärbara enheter måste du ta hänsyn till protokollversionen av den andra gadgeten . Teknikern kommer att använda den äldre versionen vid parning.

Mått och vikt

Om du ofta ska ta med dig högtalaren, välj kompakta alternativ. När du väljer akustik för hemmet är denna parameter inte så viktig, förutom att utrustningen måste placeras på ett litet bord . Tillverkarna erbjuder ett stort utbud av modeller, från små och lättare högtalare till tyngre och större högtalare.

Funktionell

För att uppskatta alla fördelar med att använda modern trådlös akustisk utrustning måste du investera i en multifunktionell högtalare. Sådana modeller är utrustade med många portar och kontakter, och lägger också till användbara lägen.

Bild
Bild

Information om alla funktioner i kolumnen anges i de tekniska specifikationerna eller i beskrivningen av produkten. Uppgifterna finns också i bruksanvisningen.

Rekommenderad: