Dialoghögtalare: Bärbar Akustik W-203 Och Dator Progressive AP-2500, Andra Modeller. Hur Ansluter Man Till Telefonen?

Innehållsförteckning:

Video: Dialoghögtalare: Bärbar Akustik W-203 Och Dator Progressive AP-2500, Andra Modeller. Hur Ansluter Man Till Telefonen?

Video: Dialoghögtalare: Bärbar Akustik W-203 Och Dator Progressive AP-2500, Andra Modeller. Hur Ansluter Man Till Telefonen?
Video: Ansluta via Bluetooth 2024, April
Dialoghögtalare: Bärbar Akustik W-203 Och Dator Progressive AP-2500, Andra Modeller. Hur Ansluter Man Till Telefonen?
Dialoghögtalare: Bärbar Akustik W-203 Och Dator Progressive AP-2500, Andra Modeller. Hur Ansluter Man Till Telefonen?
Anonim

Dialoghögtalare är mycket efterfrågade bland användare som uppskattar högkvalitativt och klart ljud . Tillverkaren producerar många olika modeller av akustik - varje köpare kan välja det bästa alternativet för sig själv. I den här artikeln kommer vi att bekanta oss med funktionerna i dialogkolumnerna och ta reda på vad du ska leta efter när du väljer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Produkter från Dialog har länge vunnit kärlek hos många konsumenter. I tillverkarens sortiment kan du hitta många högkvalitativa högtalare som skiljer sig åt i design och tekniska egenskaper. Populariteten för Dialogs musikprodukter förklaras enkelt av de många fördelarna.

  • Märkeshögtalare skryter bra ljud . De återger spår rent, utan buller och förvrängning som är obehagliga för örat.
  • Sök efter Dialog känd för sin oklanderliga byggkvalitet . Märkets akustik görs samvetsgrant och har inga brister.
  • Maximal dialogruta lätt att hantera . De är inte mer komplicerade än enkla musikenheter med en inbyggd diskettenhet. Högtalarna är utrustade med signerade kontrollknappar och detaljerade instruktioner ingår i alla modeller.
  • Tillverkarens akustik i fråga har en mycket attraktiv design . En mängd olika högtalarmodeller finns i olika färger. Det kommer att vara möjligt att hitta rätt enhet för vilken inredning som helst.
  • En välkänd tillverkares prispolicy kan inte annat än glädjas . Sortimentet innehåller många högkvalitativa men billiga högtalare med bra ljud.
  • Varumärket glädjer konsumenterna brett sortiment producerat musikprodukter. Även den mest krävande konsumenten kan välja ett värdigt alternativ för alla ändringar.
  • Märkeshögtalare är gjorda av kvalitetsmaterial … Särskilt populära är modellerna, vars kropp är gjord av MDF -skivor. Sådana exemplar utmärks av ett särskilt trevligt och klart ljud.
  • Många av märkets högtalarmodeller är mycket funktionella . Det finns alternativ till försäljning som tillhandahåller en inbyggd Bluetooth-modul, en FM-tuner, ett USB Type A-gränssnitt (för ett flash-kort).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns inga allvarliga brister i Dialogs musikteknik många konsumenter har dock märkt att högtalarna är "svaga". Den kraft som tillverkaren deklarerar orsakar ofta vissa tvivel bland musikälskare - tanken uppstår att de angivna egenskaperna är överskattade, och tekniken motsvarar inte alltid dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Märket Dialog producerar ett stort antal högtalare med olika kraft och extern design. Låt oss titta närmare på de bästa modellerna.

Dialog W-203 . Attraktivt ljudsystem i svart och grönt. Effekten är 38 W. Högtalarna styrs med en trådlös fjärrkontroll. Akustiken i fråga drivs av ett elnät (220 V).

Högtalarna är av typ 2.1 och är utrustade med ett plastfodral, så de är ganska billiga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Progressiv AP-2500 . Detta är ett högkvalitativt aktivt högtalarsystem. Utrustad med Bluetooth -modul, karaoke, kortläsare, USB -gränssnitt, nödvändiga digitala ingångar och FM -radio. Akustiken är golvstående, den totala effekten är 110 watt. Systemet styrs av en fjärrkontroll, utrustad med en högkvalitativ LED-display. Högtalarhuset är tillverkat i MDF.

Bild
Bild
Bild
Bild

AST-25UP … Dessa är billiga och högkvalitativa datahögtalare med en kompakt storlek. Produkterna har en attraktiv design och är utrustade med bruna MDF -fodral. Datorhögtalare AST -25UP har låg effekt - endast 6 watt. Utrustad med en USB -port, 3, 5 minijack.

Bild
Bild
Bild
Bild

Progressiv AP-1020 . Detta är ett bärbart ljudsystem med en effekt på 18 watt. Har ett plastfodral, kan anslutas till andra enheter med den inbyggda Bluetooth-modulen. En plats för minneskort finns, liksom en kontakt för mikro -USB -format.

Den här musikenheten drivs av ett batteri och kan fungera i fristående läge i 3 timmar.

Bild
Bild

Urvalstips

Om du bestämmer dig för att köpa högkvalitativa och multifunktionella högtalare från Dialog, det finns några regler att följa.

  • Först måste du bestämma vilken typ av ljudutrustning du behöver och för vilka ändamål . Till exempel räcker små högtalare med medelhög eller låg effekt till en arbetsdator. Om du vill sätta ett "starkt" musiksystem hemma är det vettigt att titta på mer kraftfulla alternativ, som utmärks av högt och särskilt rikt ljud.
  • Välj de alternativ och konfigurationer som kommer att vara användbara för dig inom musikteknik . Så du kommer att veta exakt vad som kommer att vara användbart för dig i märkeskolumner, och för vad det är ingen idé att betala för mycket.
  • Läs mer om de tekniska egenskaperna hos den valda Dialog -akustiken . Var uppmärksam på effektnivå, frekvensramar. Fråga din återförsäljare om den tekniska dokumentationen som följer med ditt ljudsystem. Det rekommenderas att lära sig alla parametrar därifrån, eftersom konsulter ofta medvetet överdriver många värden för att köparen ska visa mer intresse för köpet.
  • Var uppmärksam på utformningen av högtalarna . Försök att välja modeller som passar in i interiören som omger dem. Lyckligtvis har märket många vackra ljudsystem som smälter in i de flesta miljöer.
  • Kontrollera utrustningen innan du betalar … Enheter måste vara perfekt monterade, fria från defekter, skador, spån, repor, lösa delar och andra defekter.
  • Hör ljudet från dina valda högtalare … Reproduktionskvaliteten ska vara bra, utan buller, förvrängning. Om du märker några problem med ljudet från Dialog akustik är det bättre att titta närmare på andra modeller.
  • Kontrollera om alla fordonets funktioner fungerar korrekt . Om möjligt, utför alla kontroller medan du fortfarande är i butiken. Idag är butikerna mer benägna att tillhandahålla hemkontroller. Om du köpte högtalare enligt dessa villkor, var noga med att noga kontrollera deras hemdrift.
  • För köp av original Dialog -musikutrustning bör du uteslutande gå till en pålitlig butik där ljud- eller hushållsapparater säljs. Endast på sådana platser kan du köpa kvalitetsutrustning tillsammans med garantiservice. Det rekommenderas inte att byta till förvånansvärt billiga högtalare i tvivelaktiga butiker, särskilt eftersom Dialog -akustiken ändå inte är för dyr.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kolla gärna utrustningen i butiken och inspektera den noggrant . Inspektera inte bara mycket dyra, utan också budgethögtalare.

Således kommer du att rädda dig själv från att köpa defekta eller lågkvalitativa produkter.

Användarmanual

Alla Dialog -högtalare säljs tillsammans med tydliga och detaljerade bruksanvisningar. Glöm inte att studera det , även om det verkar för dig att det kommer att vara mycket lätt att hantera den köpta musikutrustningen.

Bild
Bild

Reglerna för att använda Dialog -kolumner beror på den specifika modellen och dess egenskaper. Men det finns också gemensamt för alla enheter. Låt oss bekanta oss med några punkter.

  • Installera inte Dialog akustik nära värmeenheter eller i direkt solljus.
  • Placera inte högtalarna för nära andra föremål eller täck dem med något material … Försök att inte hindra ventilation och kylning av högtalarna, annars kan de överhettas.
  • Se upp för det så att fukt inte kommer på akustiken . Placera inte fat fyllda med vatten bredvid dem.
  • Om du bestämmer dig för att rengöra högtalarna, under inga omständigheter använda aggressiva kemiska eller slipande produkter … Rengöring är endast tillåten med en torr och ren trasa.
  • Om högtalaren drivs av ett laddningsbart batteri, det kommer att behöva debiteras upp till 100% minst en gång i månaden om du sällan använder enheten. Detta förlänger produktens livslängd.
  • Försöka låt inte akustiken vara på laddning under en längre tid .
  • Se upp för det så att barn och husdjur inte kan komma till akustiken .
  • Aktivera högtalarens Bluetooth -nätverk (i många modeller görs detta genom att trycka på "M" -knappen och sätta enheten i lämpligt läge). Starta sedan mobiltelefonens Bluetooth -modul. Du måste ansluta gadgeten till akustiken, varefter du kan starta musikspår - de spelas upp genom högtalarna.
  • För att ansluta Dialog -högtalare till en dator eller bärbar dator, du måste ansluta nödvändiga kablar till motsvarande kontakter på utrustningen … De indikeras vanligtvis med specifika färger. Ett detaljerat kopplingsschema anges alltid i instruktionerna.

Rekommenderad: