Oklick-hörlurar: översikt över Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Och Trådlösa Headset, Toxic, Spel Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Oklick-hörlurar: översikt över Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Och Trådlösa Headset, Toxic, Spel Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?

Video: Oklick-hörlurar: översikt över Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Och Trådlösa Headset, Toxic, Spel Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Video: Гарнитура OKLICK (ОКЛИК) ZEUS тест микрофона и микро обзор 2024, April
Oklick-hörlurar: översikt över Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Och Trådlösa Headset, Toxic, Spel Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Oklick-hörlurar: översikt över Modeller Med Mikrofon, HS-L400G ZEUS Och Trådlösa Headset, Toxic, Spel Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Anonim

För att få ut det mesta av datorspel måste du helt fördjupa dig i spelet. Hörlurar är ett av de viktigaste attributen för detta. Idag kommer vi att överväga tillverkarens sortiment Oklick.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det första inslaget i Oklick -hörlursmodellerna är anmärkningsvärt litet pris … Produkterna från denna tillverkare är billiga, vilket naturligtvis lockar köpare. Ett annat särdrag betraktas högklassiga ljudparametrar … Tillverkaren är känd för att alla modeller återger musik med hög kvalitet, och det gäller både låga och höga frekvenser. Enligt dessa parametrar ligger Oklick inte efter produkter från andra tillverkare och överträffar till och med vissa, trots den betydande skillnaden i priser.

Dessutom bör den intressanta utformningen av Oklick -tekniken övervägas. Denna funktion är mest relevant för headset för spel, där varje modell har sin egen färg och utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Eftersom alla tillverkarens produkter är indelade i trådbundna och trådlösa modeller , då är det värt att presentera båda.

Trådlös

BT-S-150 - lätta och harmoniska hörlurar, som är utrustade med en anslutningskabel mellan öronpropparna. Utformningen av den slutna akustiska formen, anslutningen till enheterna utförs tack vare stödet av Bluetooth 5.0. Med hjälp av en regleringsenhet som sitter på tråden är det möjligt att ändra volymen och byta musik.

När det gäller de tekniska egenskaperna kan vi notera frekvensområdet från 20 till 20 000 Hz, motstånd - 16 ohm, känslighet - 102 dB, batterikapacitet - 80 mAh. Emitterhuvudens diameter är 12 mm, den kontinuerliga drifttiden är 4 timmar och laddningstiden är 2 timmar. En extra uppsättning öronkuddar tillhandahålls vid köp.

Bild
Bild
Bild
Bild

BT-M-100 - snyggt headset, vars huvudfunktion är låg vikt och intuitiv användning. Stängd design med över-öronkuddar och 40 mm emitterhuvuddiameter. Frekvensområde - 20-20000 Hz, impedans - 32 Ohm, känslighet - 108 dB, det finns en inbyggd mikrofon. Anslutningen tillhandahålls via Bluetooth 3.0 med stöd för 4 profiler. Kontrollsystemet inkluderar att slå på / av hörlurarna, ändra musikvolymen, byta spår och svara på telefonsamtal. Alla motsvarande knappar finns på höger öronkåpa, vilket gör att musikuppspelning och headset fungerar ganska enkelt.

Använd en medföljande USB-kabel för en 2 timmars laddning. Batteriladdningen varar i 6 timmar kontinuerlig drift. Hörlurarna väger 127 g utan sladd och har en maximal räckvidd på 10 m. Det är värt att notera att Oklick också har en BT-L-100-modell, som har en vikbar design.

När det gäller egenskaperna är de helt identiska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådbundet

HS-G300 ARMAGEDDON - slutna hörlurar, som är den första modellen i HS-serien från Oklick Gaming. Användarvänlighet garanteras av ett huvudmonterat system och mjuka öronkuddar med en 40 mm huvuddiameter. Minsta frekvensområde är 20 Hz, max är 20 000 Hz. Impedansen är 32 Ohm, högtalarnas känslighet är 56 dB, för mikrofonen når denna siffra 34 dB. Anslutning via 3,5 mm kontakt, kabellängd 2,3 m. Finns i två färger - svart och vitt, vikt utan sladd - 324 g.

HS-L400G ZEUS - ett vackert spelheadset, vars främsta fördel är kvaliteten på ljudinspelning och uppspelning. Denna positiva egenskap uppnås på grund av hörlurarnas höga känslighet (105 dB), standardfrekvensområdet (20-20000 Hz), impedans (32 Ohm) och emitterhuvuden med en diameter på 50 mm. Denna modell skiljer sig från tidigare genom att spela in ljud av god kvalitet genom en rundstrålande mikrofon. Och detta är allt tack vare känsligheten på 54 dB och möjligheten att justera i förhållande till headsetet, vilket inte finns i de tidigare presenterade hörlurarna. Anslutning sker via två 3,5 mm kontakter / USB och en 1,8 m kabel.

Bild
Bild
Bild
Bild

HS-L450G PIL - ett stereoheadset med en futuristisk design och en sluten akustisk form på öronkuddarna. Känslighet - 95 dB, frekvensområde - standard, motstånd - 32 Ohm. Det finns en inbyggd mikrofon med en känslighet på 38 dB. Sladden är 2,2 m lång, du kan ansluta pilen antingen via USB eller via 2 3,5 mm -kontakter. Färg - mörk svart, vikt utan sladd är 360 g.

HS-L600G STÅLLJUD - ett headset som är anmärkningsvärt för sitt utseende. Om de flesta modellerna i denna serie har en speldesign liknar dessa hörlurar trådlösa. Inget extra - bara öronkuddar, huvudmonterad design och mjukt skum. Impedans - 32 Ohm, frekvensområde - standard, högtalarkänslighet - 100 dB (för en mikrofon är denna parameter 42 dB). Det finns två 3,5 mm-kontakter för anslutning av ett headset, och det finns också en USB för flerfärgad belysning. Huvudfärgen är svartgrå, vikt utan sladd - 375 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

HS-L950G COBRA Är en specialmodell bland alla produkter från Oklick Gaming. En särdrag är närvaron av ett 7.1 flerkanaligt uppspelningssystem, där 7 virtuella högtalare skapar ett flersidigt ljud. Med den här funktionen kan du tydligt höra fiendens rörelse i spel, vilket ger spelaren en viss fördel. Förutom spelkomponenten gör 7.1 -ljudkortet återgivning av alla ljud som omger, vilket garanterar bättre musiklyssning. En annan funktion är närvaron av ett frekvensområde inte bara för högtalarna, utan också för mikrofonen. Dess minimivärde är 20 Hz och maximivärdet är 20 kHz, vilket är mycket högre än för andra headset.

COBRA är utformad med en kontrollpanel som du kan justera volymen på mikrofonen och högtalarna med. Emitterhuvudens diameter är 50 mm, mikrofonkänsligheten 38 dB, högtalaren 103 dB. Kabellängd - 2,2 m, anslutning via USB, vikt utan sladd - 400 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Eftersom prisklassen på de presenterade modellerna är ungefär densamma valet bör baseras på prestanda och utseende . Som tidigare nämnts har varje modell sin egen design , som tillsammans med ett ganska brett utbud av modeller gör det möjligt för köparen att välja det lämpligaste headsetet. Och också ett viktigt kriterium för spelhörlurar är mikrofonform … Vissa modeller har det oböjligt och andra inte. Till exempel har HS-L500G Toxic headset ett som låter dig justera inspelningsvolymen inte bara med hjälp av inställningarna eller fjärrkontrollen, utan helt enkelt genom att minska avståndet från enheten till munnen.

Glöm inte hörlurarnas känslighet, emitterhuvudens diameter, frekvensområdet, impedansen och andra egenskaper som direkt påverkar uppspelning, ljudinspelning och användbarhet.

Rekommenderad: