Headset För Ett öra: En översikt över Monoheadset För Telefonen, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Bluetooth, Med Och Utan Mikrofon, Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: Headset För Ett öra: En översikt över Monoheadset För Telefonen, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Bluetooth, Med Och Utan Mikrofon, Tips För Att Välja

Video: Headset För Ett öra: En översikt över Monoheadset För Telefonen, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Bluetooth, Med Och Utan Mikrofon, Tips För Att Välja
Video: Lyxigt ljud helt utan sladdar - Sennheiser Momentum True Wireless 2024, April
Headset För Ett öra: En översikt över Monoheadset För Telefonen, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Bluetooth, Med Och Utan Mikrofon, Tips För Att Välja
Headset För Ett öra: En översikt över Monoheadset För Telefonen, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Bluetooth, Med Och Utan Mikrofon, Tips För Att Välja
Anonim

Bärbara headset är fast etablerade i moderna människors liv. Detta är förståeligt, för trådlösa Bluetooth -enheter låter dig frigöra dina händer. Med andra ord "lossar" de dem för att åstadkomma många saker . Mono -headsetet är bekvämt för att prata i telefon utan att lämna ratten, för sportaktiviteter eller hushållssysslor. Inga trådar hindrar rörelse eller trasslar ihop sig under fötterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ett mono -headset är ett där en hörlur finns . Används oftast för telefonsamtal. Bekvämt genom att en person hör allt som händer runt omkring. Den snygga enheten är utformad för att fungera smidigt hela dagen. Bluetooth Mono är en fantastisk assistent på kontoret, på väg, på resande fot. Det är enkelt och enkelt att lösa många problem parallellt med det.

Sortimentet innehåller många olika enheter: från modeller för bekväm användning bakom örat, till eleganta tunna prylar som är helt osynliga och bekväma i örat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Ett monoheadset är annorlunda vad som händer trådbunden eller trådlös … I den senare versionen är hörlurar med en mikrofon utformade utan användning av sladdar, med hjälp av Bluetooth -teknik. Detta sparar energi och eliminerar behovet av ytterligare utrustning. Du kan använda ett mono-headset tillsammans med Wi-Fi. Tack vare kombinationen av hörlurar och mikrofon i en enhet är designen mycket bekväm. Händerna är fria, och du behöver inte ta ut telefonen för att svara på ett samtal. Samtidigt hörs inte ljud från högtalaren för andra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Bedömningen av de bästa modellerna för ett ettörat headset hjälper dem som letar efter ett att välja den lämpligaste modellen … Varje exemplar har sina egna fördelar och nackdelar. Det är användbart att lära sig mer om dem.

Jabra Talk 45

Mono -headset för tydligt tal, bra brusreducering och lång livslängd. När du skapar en enhet tillämpad HD Voice, inbyggda 2 proprietära mikrofoner.

Headsetet kan anpassa sig till förhållandena där samtalspartnerna placeras och automatiskt justera ljudöverföringens volym.

En av de viktiga funktionerna i denna modell är batteritid utan laddning i 4-6 timmar . I vänteläge ökar tidsperioden till 6-8 dagar. Med Talk 45 kan du fjärrsöka efter de filer du behöver i telefonen, lyssna på musik och få instruktioner från en GPS -navigator. Känsligheten hos headsetmikrofonen är 40 dB V / Pa. Fungerar oavbrutet 30 meter från prylen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung MG900

Headsetet väger 9 gram, med en bekväm passform på örat, röstuppringning och klart ljud. Bärkomforten garanteras av ett silikonfoder och en ergonomisk passform. Det används inte bara för konversationer, utan också för att lyssna på musik. Det finns en laddningsindikator. Om så önskas kan du byta ut den medföljande öronkudden.

Räckvidden för Bluetooth 3.0 är 10 meter. Kan kommunicera med två telefoner samtidigt . Av nackdelarna - tyst ljud och dess kvalitet, sämre än monohörlurar från andra märken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Mi Bluetooth -headset

Fullfjädrat monoheadset med hörlurar plus mikrofon, enhet Lämplig för både telefonsamtal, inklusive körning och musiköverföring från enheten . God hörbarhet säkerställs genom headsetet tack vare det moderna brusreduceringssystemet och en känslig mikrofon.

Tillbehöret är utrustat med ett speciellt fixeringsmedel som inte irriterar huden även vid långvarig kontakt . Det finns tre typer av öronkuddar att välja mellan. Bluetooth -headsetet är också ett av de bästa exemplen tack vare enkla kontroller . När du kör bil, för att besvara ett samtal, behöver du bara trycka på en speciell knapp på produktens kaross. Bilister älskar den här modellen för sin navigering.

Xiaomi Mi Bluetooth -headset är 4G -kompatibelt, vilket gör det enkelt att komma online. Den internationella versionen av headsetet sänder meddelanden på engelska, vilket är svårt för icke-engelsktalande användare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plantronics Explorer 500

Lätt headset som väger 7,5 gram. Designad för användning i både tysta och bullriga miljöer. Effektiv brusreducering gör headsetet till ett av de bästa för telefonsamtal under körning. Ljudöverföring av hög kvalitet i HD -format är tillgängligt tack vare professionell digital signalbehandling och dubbla mikrofoner. Kontinuerlig användning av headsetet kan ta upp till 5-7 timmar. Låg batterinivå signaleras av en särskild avisering.

Mono -hörlurar är multifunktionella: tillgänglig ljudvolymkontroll, dubbelparning med enheter, sändning av röstmeddelanden (om än bara på främmande språk). Plantronics Explorer 500 täcks av en tvåårig garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sennheiser SC 630

Premium mono -headset med kabelanslutning använder Sennheiser Voice Clarity -teknik , Har en brusreducerande mikrofon. Specialutveckling för anställda på callcenter och kontor. Material av hög kvalitet och ultraljudssvetsning säkerställer strukturens styrka.

Modell SC 630 konstruerad för långsiktig aktiv drift . Snygg design med borstade aluminiumdetaljer och överdimensionerade öronkuddar i konstläder. Bredt numrerat metallhuvudband för exakt passform över huvudet.

Sennheiser ActiveGard skyddar mot akustiska stötar . Brusreducerande mikrofon för perfekt ljudåtergivning. Exceptionella detaljer tillhandahålls av en högkvalitativ neodymiumomvandlare.

En hållbar Kevlar fiberkabel finns. Den vridbara hörlurarna är lätta att förvara och praktiska för transport. Headsetet täcks av en 3-årig internationell garanti.

Bild
Bild

Urvalskriterier

Ett mono -headset väljs beroende på vad det ska användas till . Nästan alla modeller passar inte bara för telefonen, utan också för datorn . Trådlös parning med enheter frigör dina händer när du kör bil medan du lyssnar på samtalspartnern på din mobil eller musikspår.

En viktig parameter när du väljer är drifttiden för en mono hörlur . Det är möjligt att bekanta sig med denna egenskap både på tillverkarens webbplats och från informationen i instruktionerna (på kartongen). Två siffror anges som standard. Det första betyder hur headsetet fungerar under ett samtal, det andra - indikatorn i vänteläge. Denna parameter påverkas av batteriets kapacitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Optimal samtalstid är 24 timmar … När du väljer är det bättre att föredra en modell med ett original laddningsfodral. Med det här tillägget kan du ladda din enhet när som helst.

En annan viktig punkt när du väljer är åtgärdsområde . Ibland måste du röra dig i rymden och lämna telefonen till exempel på bordet. Headsetspecifikationerna anger det avstånd du kan flytta från en fungerande telefon. Det är värt att överväga att figuren indikeras utan störningar i form av möbler, väggar och andra hinder.

NFC är också önskvärt för ett monotyp headset. Denna funktion används för att snabbt ansluta enheten till telefonen. På nära håll sker parning automatiskt, vilket sparar tid betydligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Storlek och vikt spelar också roll. Grundarna av moderna mono -headset kunde inte skryta med lätthet och kompakt storlek. Sedan 2000 har designen genomgått betydande förändringar. Minsta vikt för hörlurar är nu 4 gram.

Om det finns ytterligare egenskaper spelar detta också till fördel för ett monotyp headset. Nödvändigt alternativ - brusreducering … Tack vare henne kommer samtalspartnern att höra personen tydligare. Yttre ljud från utsidan tränger inte in.

Med samtalspausalternativ Det är också mycket mer praktiskt att använda ett headset med en hörlur. Befriar sig från onödiga handlingar och olägenheter och extern kontroll av musik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att uppmärksamma följande egenskaper

  1. Multipoint -funktionen låter dig ansluta ditt headset till flera enheter.
  2. Närvaron av en vibrerande varning hjälper dig att höra samtalet när headsetet är i väskan.
  3. På vissa modeller upprepas det senaste samtalet. När dina händer är upptagna är det mycket bekvämt.
  4. Röstuppringning gör det lättare att slå ett nummer från din kontaktlista.
  5. Bland annat kommer fuktskydd inte att störa hörlurarna. Speciellt för användare med en aktiv livsstil.

Rekommenderad: