Hyundai Gasgeneratorer: En översikt över 3 KW -modeller, Med Autostart, Inverterare Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Hyundai Gasgeneratorer: En översikt över 3 KW -modeller, Med Autostart, Inverterare Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?

Video: Hyundai Gasgeneratorer: En översikt över 3 KW -modeller, Med Autostart, Inverterare Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Video: HY2000Si How to prepare for use 2024, Maj
Hyundai Gasgeneratorer: En översikt över 3 KW -modeller, Med Autostart, Inverterare Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Hyundai Gasgeneratorer: En översikt över 3 KW -modeller, Med Autostart, Inverterare Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Anonim

Hyundai är känd över hela världen för sina personbilar och lastbilar, som används aktivt i den kommersiella industrin. Det är dock inte alla som vet det tillverkarens sortiment innehåller också bensingeneratorer.

Trots att det koreanska företaget gick in på denna marknad relativt nyligen lyckades det etablera sig på den positiva sidan och vinna popularitet bland kunderna.

Bild
Bild

Särdrag

Hyundai bensin generatorer är av hög kvalitet och tillförlitlighet . Utbudet av bensindrivna kraftverk representeras av olika linjer. Varje modell är utformad för att möta behoven i en specifik sektor. Tillverkarens nuvarande sortiment är enligt följande.

Svetsning - enheter som används vid anslutning av svetsutrustning, liksom vid utförande av denna typ av arbete. På marknaden kan du hitta versioner som är utrustade med både bensin- och dieselkraftverk. Ett särdrag hos sådana stationer är att de kan leverera en ström vars styrka är 190 ampere, på grund av vilken det är möjligt att få en högkvalitativ söm vid utgången.

Bild
Bild

Professionell serie - enheter som används idag bland professionella specialister. På grund av deras tillförlitlighet och hållbarhet används sådana enheter aktivt i konstruktionen. När du köper bör du komma ihåg att bensingeneratorer från den professionella serien bara kan fungera från ett trefasnät.

Bild
Bild

Home Series - mobila kraftverk som används aktivt i hemmet. Det bör noteras att sådana enheter körs på 92 bensin och kan också skryta med utmärkt effektivitet och hög komfort under drift.

Bild
Bild

Inverter generatorer , som helt enkelt är oersättliga under arbetet med högprecisionssystem.

Bild
Bild

Modellöversikt

Hyundai producerar ett stort antal modeller av bensingeneratorer som skiljer sig åt i funktion och pris. Bland de mest populära och efterfrågade på marknaden är följande.

HHY3000F - Den här modellen är en universell strömförsörjning som anses vara den perfekta lösningen för hemmabruk. Dessutom tillåter enhetens funktionalitet att den kan användas även på en byggarbetsplats. Modellen är utrustad med ett kraftverk som kan leverera 7 hästkrafter. Den elektriska installationens effekt är 3 kW och autonom drift är begränsad till 15 timmar.

Bild
Bild

HHY3010F - modellen skiljer sig nästan inte från den tidigare versionen, förutom en mer kompakt tank. Tack vare detta kan enheten skryta med större rörlighet, men samtidigt skiljer det sig åt på en kortare autonomitid. Den inbyggda motorn ger 7 hästkrafter.

Bild
Bild
Bild
Bild

HHY960A - en mobil bensingenerator avsedd för hushållsbruk. Dessutom gör enhetens styrka och tillförlitlighet det möjligt att använda den under vandringar. Med en nominell effekt på 1 kW och en fyrlitertank kan generatorn arbeta i cirka 10 timmar.

Bild
Bild

HHY2500F - en av de mest populära koreanska tillverkade modellerna på marknaden. Designad för att användas som huvudkälla. Enhetens unika funktioner gör den till det bästa valet för hushållens behov. Med en effekt på 3 kW kan en bensinstation arbeta i cirka 8 timmar. Generatorn förbrukar 2 liter bränsle per timme, vilket gör den till en av de mest ekonomiska i sin klass. Bland de distinkta fördelarna finns närvaron av ett spänningsstabiliseringssystem, liksom en säkring.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att en Hyundai -bensingenerator ska kunna utföra de funktioner som tilldelats den fullt ut måste du vara mycket uppmärksam på processen för dess val. Först och främst bör man svara på frågan varför det behövs och vad den förväntade belastningen blir . Beroende på deras syfte kan elektriska generatorer vara hushåll och proffs . Mestadels liknande enheter skiljer sig åt i sin makt , som för hushållsmodeller kan vara upp till 4 kW, och för professionella - upp till 30 kW.

Dessutom skiljer sig enheterna åt i batteritid, vilket är mycket högre för hushållsmodeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en lämplig Hyundai bensin generator, bör du också vara mycket uppmärksam på enhetens ström … För att korrekt beräkna den erforderliga effekten är det värt att beräkna hur många enheter som kommer att anslutas till generatorn och hur mycket energi som kommer att behövas för deras drift. En viktig roll i urvalsprocessen spelas av typ av installerat kraftverk . Hyundai begagnad bensin tvåtakts- och fyrtaktsmotorer . Det första alternativet anses vara den bästa lösningen för enheter som skiljer sig åt i minsta effekt, eftersom de förbrukar minsta mängd bränsle. Dessutom är sådana enheter extremt enkla att använda och kan startas även vid låga temperaturer.

Bild
Bild

Fyrtakts kraftenheter används i kraftfulla stationer som har en imponerande arbetsresurs. Det bör dock komma ihåg att oljan i sådana modeller levereras separat, så det är extremt svårt att starta en sådan enhet i svåra frost. I processen att välja en bensingenerator, Hyundai också kylsystemet som används är viktigt . Det kan vara antingen luft eller vatten. Det andra alternativet anses vara mer föredraget, eftersom sådana stationer kan fungera praktiskt taget utan avbrott.

Vattenkylning kännetecknas dock av en mer komplex design, vilket komplicerar reparationsprocessen vid störningar. Normalt är ett sådant system utrustat med en gasstartare med automatisk start.

Bild
Bild

Således är Hyundai bensin generatorer olika hög kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet . På grund av sitt överkomliga pris och funktionalitet är företagets enheter efterfrågade på marknaden.

Rekommenderad: