USB -headset: En översikt över Modeller Med Mikrofon För Datorn Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: USB -headset: En översikt över Modeller Med Mikrofon För Datorn Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?

Video: USB -headset: En översikt över Modeller Med Mikrofon För Datorn Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Video: 📶 4G LTE USB-modem med Trådlöst från AliExpress / Granskning + Inställningar 2024, Maj
USB -headset: En översikt över Modeller Med Mikrofon För Datorn Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
USB -headset: En översikt över Modeller Med Mikrofon För Datorn Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Anonim

Med spridningen av kommunikation har hörlurar blivit ganska populära. De används med både telefoner och datorer. Alla modeller skiljer sig åt i design och anslutningsmetod. I den här artikeln tar vi en titt på USB -headset.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

De flesta hörlurar är anslutna till line-in-uttaget, som sitter på en dator eller annan ljudkälla, och ett USB-headset är anslutet med en ledig USB-port. därför anslutning är inte svårt, eftersom alla moderna enheter har minst en sådan kontakt.

Telefoner kan vara ett undantag, men det är inte ett problem eftersom det finns hörlursalternativ med en mikro-USB-port.

Om du använder den här typen av hörlurar med en mobil enhet, glöm inte att detta är en mycket krävande enhet, eftersom information och elektricitet för strömförsörjning överförs via gränssnittet, och el krävs flera gånger mer än för passiva hörlurar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Strömförsörjningen till det inbyggda ljudkortet, ljudförstärkaren och själva de dynamiska radiatorerna beror på USB. Denna metod tömmer snabbt din telefon eller bärbara dator. Ett USB -headset kan användas samtidigt med högtalare, eftersom det är en individuell enhet . På grund av att de har ett ljudkort, det vill säga möjligheten att överföra separat ljudinformation till den, kan du lyssna på musik genom högtalarna och samtidigt prata på Skype. Dessa hörlurar är hållbara och pålitliga, och det är mycket lätt att ta hand om dem. Många modeller är utrustade med en högkvalitativ mikrofon, som gör att du kan kommunicera sömlöst i röstchattar och IP-telefoni . Naturligtvis har dessa typer av headset en tillräckligt kraftfull fyllning, så deras kostnad är ganska hög.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Plantronics Audio 628 (PL-A628)

Stereohörlurarna är svarta, har ett klassiskt pannband och är utformade för datorer med USB -anslutning. Modellen är perfekt inte bara för kommunikation, utan också för att lyssna på musik, spel och andra IP-telefoni applikationer . Tack vare digital teknik och signalbehandling eliminerar denna modell ekon, en tydlig röst från samtalspartnern överförs. Det finns ett brusreduceringssystem och en digital equalizer, som säkerställer överföring av högkvalitativt stereoljud och akustisk ekodämpning för bekvämare att lyssna på musik och titta på film. En miniatyrenhet som sitter på tråden är utformad för att styra ljudvolymen, den kan också stänga av mikrofonen och ta emot samtal. Hållaren har en flexibel design som gör att du enkelt kan justera mikrofonen till önskad position för användning.

Om det behövs kan mikrofonen tas bort från pannbandet helt och hållet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Headset Jabra EVOLVE 20 MS Stereo

Denna modell är ett professionellt headset speciellt utformat för förbättrad kommunikationskvalitet. Modellen är utrustad med en modern mikrofon som eliminerar brus. En dedikerad kontrollenhet ger enkel åtkomst till funktioner som volymkontroll och ljudavstängning . Med dess hjälp kan du besvara samtal och avsluta konversationen. Tack vare detta kan du lugnt koncentrera dig på konversationen. Med Jabra PS Suite kan du fjärrhantera dina samtal. Digital signalbehandling tillhandahålls för att optimera din röst och musik och dämpa ekon. Modellen har öronkuddar i skum. Hörlurarna är certifierade och uppfyller alla internationella standarder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Datorheadset Trust Lano PC USB Svart

Denna modell i full storlek är gjord i svart och snygg design. Öronskydden är mjuka, fodrade med konstläder. Enheten är avsedd för användning på en dator. Området för reproducerbara frekvenser är från 20 till 20 000 Hz . Känslighet 110 dB. Högtalardiametern är 50 mm. Typen av inbyggda magneter är ferrit. 2 meter anslutningskabel är nylonflätad. Envägs kabelanslutning. Enheten har en kondensatorprincip för drift, designen är bärbar och justerbar. Det finns en riktning i alla riktningar.

Modellen är kompatibel med Apple och Android.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kabelanslutna datorhörlurar CY-519MV USB med mikrofon

Denna modell från den kinesiska tillverkaren har ett intressant färgschema, en kombination av rött och svart, ger en elegant surround och realistiskt 7.1 -ljud. Perfekt för spelmissbrukare, eftersom det ger en full speleffekt. Du kommer att känna alla datorspecialeffekter, tydligt höra även det tystaste prasslet och identifiera dess riktning. Modellen är tillverkad av högkvalitativ plast belagd med Soft Touch, vilket är behagligt att ta på . Enheten är utrustad med stora öronkuddar, som är mycket bekväma och har en konstläderyta. Det finns ett passivt brusreduceringssystem som skyddar mot främmande ljud. Mikrofonen kan enkelt vikas, och vid behov kan den stängas av helt på kontrollenheten. Hörlurarna orsakar inte obehag, tryck inte någonstans och sitt tätt på huvudet. Med aktiv användning kommer de att hålla mycket länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja en lämplig modell för användning ägnas särskild uppmärksamhet åt typen av redskap och konstruktionstyp samt effektparametrar. Så, typen av headset. Genom design kan den delas in i tre typer - det här är bildskärms-, overhead- och enkelriktade hörlurar för en persondator . Ett bildskärmsheadset kännetecknas vanligtvis av dess märkning. Det står Circumaural. Dessa typer har ofta den maximala membranstorleken, ger bra ljudisolering och ger utmärkt ljud med ett fullt basområde. Öronkuddarna täcker helt öronen och skyddar dem på ett tillförlitligt sätt mot onödigt ljud.

Sådana enheter har en komplex design och en ganska hög kostnad.

Bild
Bild

Headsetet är märkt Supraaural . Den har ett stort membran för högkvalitativt ljud. Denna typ används vanligtvis av spelare som behöver bra ljudisolering. Dessa modeller erbjuder en mängd olika monteringsmetoder. Headsetet är avsett för kontorsbruk. Detta är det mest lämpliga alternativet för att ta emot Skype -samtal. Å ena sidan har hörlurarna en tryckplatta, och å andra sidan en öronkudde. Med en sådan enhet är det enkelt att ta emot samtal och samtidigt lyssna på vad som händer i rummet. I den här typen av headset måste det finnas en mikrofon.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genom typ av infästning kan enheter med clips och huvudband särskiljas. Clip-on mikrofoner är utrustade med en speciell bilaga som går bakom användarens öron . Lätt nog, mest efterfrågat bland tjejer och barn. Pannbandsmodeller har ett klassiskt utseende. Lämplig för både dator och andra enheter. Alla är utrustade med en mikrofon. De två kopparna är sammanfogade av en metall- eller plastkant. Denna design lägger inte press på öronen, den kan användas ganska länge. Den enda nackdelen anses vara besvärlig. Vissa datorhörlurar har Surround -stöd. Det betyder att de levererar ett ljud som kan jämföras med ett högkvalitativt flerkanals högtalarsystem.

Ett extra ljudkort behövs för att ge bättre ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

För ett kompetent val av hörlurar finns det en indikator som känslighet . Det mänskliga örat kan bara höra upp till 20000 Hz. Därför ska hörlurarna ha just en sådan maximal indikator. För en vanlig användare räcker 17000-18000 Hertz. Detta räcker för att lyssna på musik med bra bas och diskantljud. När det gäller impedans, ju högre impedans, desto mer bör ljudet vara från källan. För ett headset för en persondator räcker det med en modell med ett motstånd på 30 ohm. Under lyssnandet kommer det inte att bli något obehagligt prassel, och enheten kommer också att hålla längre än modeller där motståndet är ännu högre.

Se en översikt över en av modellerna.

Rekommenderad: