De Bästa Trådlösa Hörlurarna: Högsta Budget Och Dyraste Hörlurar. Betyg Av Hörlurar, On-ear Och Andra Hörlurar. Vad är Den Bästa Kvaliteten?

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa Trådlösa Hörlurarna: Högsta Budget Och Dyraste Hörlurar. Betyg Av Hörlurar, On-ear Och Andra Hörlurar. Vad är Den Bästa Kvaliteten?

Video: De Bästa Trådlösa Hörlurarna: Högsta Budget Och Dyraste Hörlurar. Betyg Av Hörlurar, On-ear Och Andra Hörlurar. Vad är Den Bästa Kvaliteten?
Video: JBL Live - trådlösa och funktionsrika hörlurar till rimligt pris! 2024, April
De Bästa Trådlösa Hörlurarna: Högsta Budget Och Dyraste Hörlurar. Betyg Av Hörlurar, On-ear Och Andra Hörlurar. Vad är Den Bästa Kvaliteten?
De Bästa Trådlösa Hörlurarna: Högsta Budget Och Dyraste Hörlurar. Betyg Av Hörlurar, On-ear Och Andra Hörlurar. Vad är Den Bästa Kvaliteten?
Anonim

Moderna människor som tillbringar mycket tid på vägen kan inte föreställa sig sitt liv utan hörlurar. Samtidigt förblev ett ganska stort antal av dem fortfarande trogna standardkablade produkter som aldrig kommer att misslyckas. I artikeln kommer vi att presentera ett betyg på de mest populära modellerna från olika prissegment och ge användbara råd om val.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller betyg efter pris

Moderna teknikbutiker erbjuder brett utbud av trådbundna hörlurar … Nedan följer en översikt över egenskaperna hos de mest populära produkterna i olika prisklasser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Budget

Låt oss börja med de prisvärda modellerna.

Smartköp passform

Billiga sporthörlurar är perfekta för joggare eller utomhusfitnessentusiaster . Den intressanta designen ser attraktiv ut och de speciella tinningarna förbättrar fixeringen av produkterna på öronen. Den inbyggda mikrofonen gör att produkten kan användas som ett headset för telefonsamtal. Högt, skarpt ljud och stänkskydd gör denna modell idealisk för dem som inte vill spendera mycket.

Nackdelarna är bristen på volymkontroll (detta kan bara göras via telefonen) och en liten mängd bas. Men om du inte är en musikälskare behöver du det inte. Hörlurarna är billiga, priset är 249 rubel.

Bild
Bild

JBL JR300

Stängd modell har en bred palett av vackra nyanser från himmelblå till pastellrosa. Vikbar design möjliggör enkel förvaring och transport av öronsnäckorna.

Volymnivån är begränsad till 85 dB, vilket är optimalt för barn och ungdomar. Högtalarna svänger utåt så att du kan låta en vän lyssna på musiken. Kostnaden för produkten är 1100 rubel.

Bild
Bild

Lenovo Y -spel

Öronhörn, slutna hörlurar med original design … Övervägandet av svart färg gör att modellen ser mer strikt ut, och ljusröda skär lägger till glädje. Kopparna är dekorerade med en geometrisk figur som lyser i mörkret. Produkten har en vikbar design och svängbara högtalare.

Det breda frekvenssvaret och den avtagbara mikrofonen i kombination med Virtual 7.1, som levererar ljud från sju olika platser, kommer att maximera din lyssningsupplevelse. Denna modell är optimal för datorspel. Pris - 2499 rubel.

Bild
Bild

Mellanprissegment

Låt oss nu titta på modeller med en idealisk kombination av pris och kvalitet.

Apple hörlurar

Kanske, mest populära in-ear-hörlurar i jämförelse med andra modeller av denna typ. Produkterna har rik bas och ett bra frekvensspektrum, vilket gör att du kan känna hela djupet av ljud. Kontrollpanelen är placerad på kabeln och gör det möjligt att justera volymen och ansluta till röstassistenten.

Inbyggd mikrofon har hög känslighet , så samtalaren kommer att höra dig perfekt. Tyvärr har "äpple" -produkter en betydande nackdel - de är endast lämpliga för Apples smartphones på grund av blixtkontakten … Kostnaden är 1490 rubel.

Bild
Bild

Urbanears plattan 2

Stängda hörlurar på örat har en elegant, elegant design. Den största fördelen med modellen är den avtagbara kabeln, vilket gör det möjligt att använda den som en trådlös produkt . En extra kontakt är utformad för att ansluta fler hörlurar - så att du kan titta på en film eller lyssna på musik tillsammans från en enhet. Fällbar design och justerbar ram gör det enkelt att förvara och använda. Öronkopparna sitter tätt runt dina öron för bra ljudisolering.

Själva trådarna är flätade, vilket ökar deras livslängd. Tack vare den inbyggda mikrofonen kan modellen användas som headset. Pris - 2550 rubel.

Bild
Bild

Sony MDR-7506

Designad för professionellt studioarbete … Högt ljud och hög kvalitet låter dig höra eventuella defekter. Guldpläterade kontakter, äkta läder på pannbandet och koppar ger hörlurarna en status och ett elegant utseende. Vikbar design för enkel förvaring. 6,3 mm -uttaget är idealiskt för studiobruk.

Tyvärr, på grund av god hörbarhet, är en sådan produkt inte lämplig för musikälskare. Pris - 8670 rubel.

Bild
Bild

Premiumklass

Dessa är de dyraste men också högsta kvalitetsprodukterna i kategorin hörlurar.

Xiaomi 1MORE Dual Driver In-Ear E1017

Ganska dyra hörlurar med högkvalitativt utförande och bra tekniska egenskaper . In-ear-insatserna är ordentligt fastsatta inuti öronögonen och faller inte ut. Det eleganta metallfodralet finns i svart och silver eller vitt och guld. Brett frekvensområde och djup bas låter dig njuta av dina favoritspår maximalt, optimalt för alla musikgenrer.

Armeringsprodukter har en lång tråd Följaktligen kan telefonen placeras inte bara i en jackficka, utan också läggas i en ryggsäck så att den inte stör. Med fjärrkontrollen kan du justera ljudvolymen och svara på ett inkommande samtal. Kostnaden för ljudenheten är 2499 rubel.

Bild
Bild

1MER Triple Driver Over-Ear H1707

En annan nyhet av det koreanska märket, som redan har vunnit priser som den bästa enheten för att lyssna på musik. Kopparnas armaturdesign i kombination med tre inbyggda drivrutiner garanterar högkvalitativt ljud utan frekvensfall . Produkten är optimal för musikälskare och inspelningsproffs. Den inre fälgen och kopparna är klädda i mjukt konstläder.

Högt ljud är ett annat plus för produkterna. Med de vridbara högtalarna kan du använda enheten som ett DJ -hörlurar. Den ursprungliga designen i kombination med den svarta färgen ger enheten ett vågat och snyggt utseende. Kostnaden för modellen är 8570 rubel.

Bild
Bild

Master & Dynamic MH40

Den eleganta designen och den dyra terrakottafärgen på läderklädseln ger denna modell en status och ett rikt utseende. Produkten är tillverkad i klassisk stil. Stora membran och neodymmagneter säkerställer överlägsen ljudkvalitet.

Tack vare metallinsatser har produkten en lång livslängd . Tygsnöret böjs inte. Pris - 14 899 rubel.

Bild
Bild

De bästa hörlurarna efter typ

Trådbundna hörlurar varierar i designtyp.

Öronproppar

Denna typ av ljudenhet är en liten in-ear-enhet . In-ear-hörlurar passar inuti ditt öra och levererar ljud direkt till ditt öra. Sådana enheter har tillräckligt med fördelar. De är idealiska för att lyssna på musik på väg till jobbet eller skolan. De kompakta insatserna passar till och med i en jeansficka. En viktig fördel med öronsnäckorna är ett brett frekvensområde, trots deras små dimensioner.

Några av de bästa i detta segment är Apple EarPods, Beats UR3 och koreanska 1MORE Dual Driver In-Ear E1017.

Bild
Bild
Bild
Bild

Över huvudet

Hörlurar av denna typ liknar fullstora produkter och är medelstora koppar, förenade med en rosett. Kompakta enheter har hopfällbar design , vilket underlättar lagring och transport. Den stora fördelen med denna typ är bra fixering på huvudet - produkten faller inte ner även under sportaktiviteter, så du kan ta dem med på en löprunda. Tack vare den snygga passformen på öronkopparna ger bra ljudisolering , vilket förhindrar intrång av onödiga ljud.

Det finns en annan underart av on -ear -hörlurar - öppna … Dessa är små in-ear-produkter utrustade med tinningar. De sitter bra på öronen och till skillnad från öronsnäckorna faller de inte ut. Den kompakta storleken gör det möjligt att bära dem i en jackficka.

De bästa hörlurarna är Beats by Jordan, Philips SHL3070MV och Sony MDR-7506.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Full storlek

Stora slutna hörlurar är lämpliga för hemmabruk eller kontor . Normalt är produkter i full storlek utrustade med en avtagbar, justerbar mikrofon. Ljudenheter har ett brett frekvensområde och djup bas, som sänder alla ljud exakt. Sanna musikälskare kommer säkert att uppskatta musikens rikedom. Enheter med en vikbar design och flytande koppar kan användas som DJs. De är också perfekta för dataspel.

Av nackdelarna kan storleken på hörlurarna noteras, vilket inte tillåter dig att bekvämt använda dem utanför hemmet. Betyget för de bästa modellerna av denna typ presenteras Sennheiser HD 800, Fostex TH 610 och Master & Dynamic MH40.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vilka ska man välja?

När du köper fasta hörlurar rekommenderas att du uppmärksammar några detaljer som hjälper dig att göra rätt val

  • Mikrofon . Vanligtvis är hörlurar utformade inte bara för att lyssna på musik, utan också för att ringa telefonsamtal och styra en röstassistent. Professionella kvalitetsprodukter i hög kvalitet har en avtagbar mikrofon med justerbar position. Andra modeller är utrustade med en inbyggd högkänslig mikrofon på fjärrkontrollen.
  • Bullerisolering . Bra ljud säkerställs också av högkvalitativ ljudisolering, som förhindrar inträngning av yttre buller. Modeller i full storlek och stängd har naturlig ljudisolering, vilket säkerställs genom att den sitter tätt i örat. Öppna hörlurar och öronsnäckor är inte lika praktiska i detta avseende. Undantagen är modeller med inbyggt brusreduceringssystem. Isolering säkerställs tack vare en extra mikrofon som övervakar externa ljud och blockerar dem med hjälp av en speciell teknik. Detta är det som inte kommer att störa lyssningen på dina favoritlåtar. Den enda nackdelen är deras höga kostnad i jämförelse med konventionella produkter.
  • Anslutningar . Undersök köpta hörlurar för ledningar med kontakter för olika skiljeväggar. För att ansluta produkterna till en smartphone behöver du en kabel med en lämplig kontakt. För att synkronisera med TV: n, om du ska titta på en film och inte vill störa ditt hushåll, behöver du en USB -kontakt. Både USB och Jack 3.5 är lämpliga för en dator.
  • Kontrolltyp … För att underlätta användningen av ljudenheter har tillverkarna tillhandahållit trådbundna hörlurar med en liten kontrollpanel, på vilka knapparna sitter för att justera ljudvolymen och svara på ett inkommande samtal. Vissa modeller låter dig ansluta direkt till röstassistenten, slå på och av låten och spola tillbaka spår framåt och bakåt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns produkter som kombinerar både trådbundna och trådlösa modeller. Om kabeln är bortkopplad fortsätter de att fungera om batteriet är laddat. Sådana ljudenheter är utrustade med ett par knappar på kroppen för enkel kontroll av inställningarna.

Rekommenderad: