Beats Av Dr. Dre (46 Bilder): Studio 3 Wireless, Beats X Och Solo Pro, Funktioner I De Bästa Sladd- Och Vakuummodellerna. Skillnad Från Kopia

Innehållsförteckning:

Video: Beats Av Dr. Dre (46 Bilder): Studio 3 Wireless, Beats X Och Solo Pro, Funktioner I De Bästa Sladd- Och Vakuummodellerna. Skillnad Från Kopia

Video: Beats Av Dr. Dre (46 Bilder): Studio 3 Wireless, Beats X Och Solo Pro, Funktioner I De Bästa Sladd- Och Vakuummodellerna. Skillnad Från Kopia
Video: The Beats Solo Pro Are The Best Beats Yet 2024, April
Beats Av Dr. Dre (46 Bilder): Studio 3 Wireless, Beats X Och Solo Pro, Funktioner I De Bästa Sladd- Och Vakuummodellerna. Skillnad Från Kopia
Beats Av Dr. Dre (46 Bilder): Studio 3 Wireless, Beats X Och Solo Pro, Funktioner I De Bästa Sladd- Och Vakuummodellerna. Skillnad Från Kopia
Anonim

Beats Electronics är en stor känd amerikansk tillverkare av högkvalitativa högtalare och hörlurar. Etiketten grundades av rapparen och hiphopproducenten Dr. Dre och tidigare ordförande för Interscope Geffen A&M Records Jimmy Iovine . För närvarande Beats Electronics mode hörlurar är mycket populära. Du bör titta närmare på deras egenskaper.

Bild
Bild

Särdrag

Numera är utbudet av kvalitetshörlurar med bra ljud riktigt stort. Marknaden är bokstavligen överväldigad med ett betydande antal kända märken som producerar kvalitetsmusikenheter. Dessa märken inkluderar Beats av Dr. Dre. Hörlurarna till denna populära tillverkare väljs av många musikälskare som uppskattar rikt och djupt ljud som du kan få verkligt nöje av.

Ansedda företag Beats Electronics grundades 2006 och är idag ledande inom musikvärlden. Beats av Dr. Dre har vunnit kärleken hos ett imponerande antal användare. Märkets första produkt är toppklassiga Beats av Dr. Dre.

Originaltillbehör är den perfekta lösningen för riktiga musikälskare.

Bild
Bild
Bild
Bild

En av de största skillnaderna mellan originalprodukter ligger i deras individuell design … Många människor känner igen den amerikanska tillverkarens produkter efter syn, det är mycket svårt att förväxla det med andra produkter. Utformningen av märkesprylar anses inte bara trendiga och moderna, utan också minnesvärda.

Om du bestämmer dig för att köpa hörlurar från det här företaget måste du veta om deras andra funktioner. Lejonparten av original Beats -musikapparater har inte den mest demokratiska prislappen . Enheterna är dock väl värda pengarna. För ett seriöst pris kan du få hörlurar av hög kvalitet som ser trendiga ut och låter bra.

Du måste också veta att det amerikanska varumärket Beats specialiserar sig på att producera snygga ungdomsmodeller vars ljud är mer basorienterat.

Om du letar efter just den här funktionen inom musikteknik, så är Beats -hörlurarna något för dig.

Bild
Bild
Bild
Bild

De ursprungliga hörlurarna kännetecknas inte bara av sin eleganta design, utan också högsta byggkvalitet … Tekniken är hållbar, praktisk och mycket tillförlitlig. Äkta produkter från en amerikansk tillverkare kan hålla i många år utan att tappa presentationen. Beats hörlurar skryter också bra ergonomi … De är mycket bekväma och enkla att använda. Detta är en av de viktiga faktorerna som övertygar många musikälskare att köpa Beats -produkter.

Kända varumärken kan vara stolta över ett bra utbud av producerade hörlurar . Konsumenterna kan själva välja inte bara trådbunden, utan också trådlös, overhead, fullstorlek, vakuum och många andra typer av enheter.

Om du söker noggrant är det ganska möjligt att hitta relativt billiga alternativ i sortimentet med hörlurar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurar

Den amerikanska tillverkaren i fråga erbjuder ett urval av högkvalitativa och fashionabla hörlurar av olika slag för musikälskare. Enheter skiljer sig från varandra, inte bara i design, utan också i tekniska egenskaper och parametrar.

Bild
Bild

Plug-in

Några av de mest populära och utbredda är moderna plug-in (öronproppar) hörlurar från den amerikanska tillverkaren. De lockar köpare och oklanderlig kvalitet och utmärkt ljud och kompakt storlek . Vanligtvis visar sådana anordningar sig så opretentiösa som möjligt vid transport. Många musikälskare bär dem i sina fickor eller väskor, vilket är mycket bekvämt. Låt oss titta på några intressanta modeller.

Bild
Bild

Beats X Wireless

Trendiga trådlösa Bluetooth -hörlurar som skryter klart och naturligt ljud … Utan laddning kan enheten arbeta upp till 8 timmar i fristående läge. Hörlurstyp är dynamisk.

Räckvidden är 15 m, ett extra halsband och utbytbara öronkuddar ingår i enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

UrBeats

Denna modell kan vara den perfekta lösningen för användaren som vill få ut det mesta av praktiska hörlurar som låter bra. UrBeats är en populär trådbunden enhet i kanaltyp. Ljudsystemformat - 2.0 … En användbar headset -funktion finns. Vakuumörsnäckorna är mycket bekväma, huvudfärgen på den fashionabla enheten är silver.

Typen av akustisk design av UrBeats är stängd, typen av sändare är dynamisk, det finns en mikrofon på enhetens tråd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Powerbeats Pro

Dessa är högkvalitativa populära hörlurar med mikrofon … Ger en bekväm och säker passform på örat. Offline är en musikapparat kan arbeta upp till 9 timmar , vilket är en bra indikator. Hörlurarna finns i svart, grönt och blått. Detta är ett bra val för sportaktiviteter . Setet innehåller utbytbara öronkuddar.

Typen av gå är dynamisk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med pannband

Många användare föredrar idag snygga och trendiga on-ear-hörlurar från den amerikanska tillverkaren. Dessa Beats -musikprylar är inte bara annorlunda unik design, men också bra tekniska egenskaper . Låt oss bekanta oss med parametrarna för några av de mest populära enheterna för att lyssna på musikspår.

Bild
Bild

Beats Solo Pro

En elegant modell med hörlurar från ett välkänt märke. Den presenteras i flera originalfärger: blå, röd, blå, grå och vit. Detta är en Bluetooth -enhet utrustad med en kvalitetsmikrofon . Enheten stöder iPhone. Konstruktionstyp Solo Pro - stängd … Designen på dessa hörlurar är vikbar, vilket gör dem lätta att använda. Enheten har sitt eget litiumjonbatteri, tack vare vilket hörlurarna kan fungera autonomt i så länge som 22 timmar.

Enheten levereras med adaptiv brusreducering. Beats Solo Pro är stora och mycket effektiva hörlurar som har oöverträffad ljudkvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Studio 3 Trådlös

Trendig Bluetooth -hörlurar med inbyggd mikrofon av hög kvalitet … Designen är i full storlek, enhetstypen är dynamisk . Designen är mycket bekväm: vikbar, det finns en LED -indikering och en avtagbar kabel. Anslutningen till dessa hörlurar är 3,5 mm minijack, batterier har sina egna litiumjonbatteri för batteritid begränsad till 22 timmar. Tio minuters laddning av Studio 3 Wireless ger 3 timmars kontinuerlig batteritid.

Modellen presenteras i flera märkesfärger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beats EP On-Ear

En ljus och iögonfallande on-ear-modell från det amerikanska märket, tillgänglig i rött, blått, svart, grått och vitt. Musikenhet har en mikrofon i sin design, kan stödja iPhone, är en populär dynamisk typ . Enheten har en enkelriktad kabelanslutning, ett klassiskt hörlursuttag: 3,5 mm minijack.

Kabellängden på musikenheten är 1,2 m, en bekväm volymkontroll tillhandahålls, ett mycket bekvämt fodral ingår i satsen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av moderna och fashionabla hörlurar från det amerikanska märket Beats bör närmar sig med största omsorg och uppmärksamhet , för de är långt ifrån billiga. Om du inte vill slänga pengar i avloppet genom att köpa en enhet som inte passar dig i slutändan, bör du vara uppmärksam på ett antal viktiga kriterier.

Rekommenderas först bestämma det omedelbara syftet med köpet varumärkes hörlurar och villkoren för vilka du tänker använda dem. Till exempel, för sportaktiviteter du måste köpa lämpliga fuktbeständiga modeller med ytterligare fästen. Om du bara behöver tekniken för det vanliga hemmabruk , då är det ingen idé att betala för mycket för onödiga alternativ och konfigurationer. Bestäm själv vilka hörlurar du vill ha.

Nödvändigtvis studera alla tekniska egenskaper och parametrar för den valda musikutrustningen … Det rekommenderas inte att bara lita på säljassistenternas berättelser. Önskvärd läs den medföljande tekniska dokumentationen , där du själv kan se alla parametrar. Glöm inte att säljare ofta överdriver artificiellt egenskaperna hos en sådan teknik i sina berättelser för att skapa mer intresse för köparen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ta dig tid att noggrant och noggrant undersöka de valda hörlurarna. På dem det ska inte finnas ett enda fel . Det ska inte heller finnas några lösa delar. Kontrollera även kablarna om enheten är ansluten. De ska aldrig bli taggiga. Det får inte finnas repor, flis, skav eller andra defekter på enheten.

Det är lämpligt att kontrollera driften av den valda musikutrustningen även i butiken före betalning . Se till att ljudkvaliteten är hög. Den ska inte vara platt, tråkig och ha skrikande höga frekvenser. Observera att hörlurar från Beats har bra bas. Om du under testet av utrustningen hörde främmande ljud eller förvrängning, är det bättre att vägra köpet och välja ett annat alternativ.

Bild
Bild

Kontrollera att fordonsalternativen fungerar korrekt . Till exempel kan du försöka synkronisera Bluetooth -hörlurar med din telefon, kontrollera hur alla kontakter fungerar och kontrollknappar. Gadgeten ska fungera tydligt och felfritt, utan avbrott.

Många användare underskattar det när de väljer en sådan teknik. design , och förgäves. Vackra hörlurar som musikälskare gillar är mycket trevligare att använda. Lyckligtvis har det amerikanska märket tagit hand om den fashionabla och snygga designen av sina produkter, så skönhetskännare har mycket att välja mellan. Beats hörlurar finns i en mängd olika färger: klassiska, färgglada och rika.

Bild
Bild

Du bör köpa inköp av original hörlurar av det amerikanska märket endast till specialaffärer med ett lysande rykte . Och även här är det lämpligt att begära medföljande dokumentation och alla nödvändiga certifikat för att inte möta ytterligare en falsk. Letar efter äkta Beats av Dr. Dre på marknaden eller i billiga butiker.

På sådana platser kommer du definitivt inte att kunna köpa en originalprodukt av rätt kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur kontrollerar man originalitet?

Den stora amerikanska tillverkaren Beats lider, liksom många andra populära märken, av ett stort antal förfalskningar som har översvämmat marknaden. I butiker kan du hitta sådana hörlurar som är perfekt tillverkade, och köparna tvivlar inte på att detta inte är en kopia. Men i verkligheten kan det bara vara en väl utförd kopia.

Bild
Bild

För att inte slösa bort pengar och inte snubbla på en falsk, det är värt att veta hur man skiljer en originalprodukt från en förfalskad kopia.

  1. Låda Är ett av de viktiga kriterierna för att vara säker på att musiktekniken är äkta. Förpackningen får under inga omständigheter vara skrynklig, skadad, smutsig eller missfärgad. Köparen bör hitta motsvarande serienummer på den. Det är vanligtvis placerat på en speciell liten klistermärke.
  2. Beskrivning det ursprungliga objektet kommer att listas på 5 språk. Fake hörlurar har vanligtvis en beskrivning av endast 3. I vissa fall kan du hitta en sådan kopia där beskrivningen presenteras på mer än 5 språk- detta är också ett dåligt tecken.
  3. Bild på kartongen med den ursprungliga produkten kommer att vara av hög kvalitet, rik och kontrasterande. Vid förfalskningar tas denna faktor ofta inte i beaktande, och konsumenterna kan observera en otydlig, onödigt mörk eller helt enkelt lågkvalitativ bild.
  4. På fallet de ursprungliga hörlurarna kommer säkert att ha en läst och begriplig inskription "Beats". Och du kan också hitta en tydlig och väl synlig gravyr på enhetens inre yta och kabel. I en falsk produkt kommer allt att målas med dålig och billig färg.
  5. Ett viktigt kriterium för att fastställa en falsk är pris . Var inte lat för att gå till den amerikanska tillverkarens officiella webbplats för att ta reda på den exakta kostnaden för den ursprungliga produkten. När du hittar den modell du vill kontrollera priset mot den som anges på Beats webbplats. Om du har en pryl framför dig, prislappen för vilken oväntat "föll" lägre än 50%, kommer detta att vara en levande bekräftelse på dess hemliga ursprung.
  6. uppmärksamma Bygg kvalité . Äkta Beats -hörlurar har en perfekt konstruktion. Om du har en enhet med motreaktioner, knarriga och dåligt fixerade delar framför dig är det bättre att vägra köpet: den ursprungliga produkten kommer definitivt inte att ha sådana problem.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa köpare köper medvetet billiga knockoffs av Beats -märkta produkter. Naturligtvis är detta konsumentens rätt, men vi får inte glömma att det inte är vettigt att förvänta sig vare sig bra ljud, lång livslängd eller bra arbete i allmänhet av förfalskad musikutrustning.

Bild
Bild

Hur man använder?

Toppmoderna Beats av hög kvalitet av Dr. Dre är känd inte bara för sitt utmärkta ljud och exklusiva minimalistiska design, utan också för sin bekväma kontroll. Det är ett nöje att använda originalenheterna från det amerikanska märket. Låt oss titta på några viktiga regler för driften av de övervägda musikaliska prylarna . Parning av modern trådlös teknik med andra enheter sker i flera steg, nämligen:

  • först måste du slå på enheten;
  • du måste hålla strömbrytaren på enheten i bokstavligen 5 sekunder;
  • gå till Bluetooth -inställningarna i din ljudkälla (detta kan vara en smartphone, surfplatta eller persondator);
  • Hitta dina Beats av Dr. Dre, välj dem.
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter det kan du säkert starta dina favoritspår och njuta av högkvalitativt ljud. När du använder en iPhone , till exempel med operativsystemet iOS 10, kommer stegföljden att vara något annorlunda. Med den här metoden ställs hörlurarna in i automatiskt läge, och de synkroniseras enkelt med alla prylar som du tidigare loggade in på iCloud på.

  1. Du måste placera din Beats -utrustning nära din olåsta iPhone.
  2. Det är nödvändigt att trycka på knappen för att starta enheten. Det räcker med att hålla den i 1 sekund.
  3. Efter några sekunder visas en begäran om bekräftelse på displayen på din smartphone. Om begäran fortfarande inte visas på skärmen kan du trycka på strömknappen på Beats -hörlurarna igen och hålla den i 5 sekunder istället för 1.
  4. Därefter måste du tydligt agera enligt alla instruktioner som visas på skärmen på din iPhone.
Bild
Bild

Det är nödvändigt att inte bara ansluta hörlurarna till andra enheter korrekt, utan också att ladda dem korrekt . Gadgeten kan anslutas till en strömkälla genom att installera en speciell Lightning -kabel som vanligtvis följer med paketet. När märkesvaror är igång, Med färgen på indikatorlampan på strömbrytaren kan du styra den tid som återstår för autonom uppspelning av musikspår:

  • vitt ljus - förblir mindre än 8 timmar;
  • röd - mindre än 1 timme kvar för att spela musik;
  • röd, som blinkar - enheten måste laddas.
Bild
Bild

Hanteringen av märkesutrustning är ganska enkel:

  • För att starta eller sluta spela ett spår måste du trycka på knappen Fjärrsamtal på tråden;
  • för att gå till nästa låt måste du trycka på knappen ovan 2 gånger;
  • att inkludera föregående rekord - 3 gånger;
  • För att spola tillbaka den låt som spelas framåt, måste du trycka på knappen 2 gånger, medan du håller 2 nedtryckt;
  • om du behöver spola tillbaka spåret måste du trycka på önskad knapp 3 gånger och hålla den nedtryckt vid den senaste tryckningen.

Efter att ha köpt de ursprungliga hörlurarna från ett välkänt amerikanskt företag, försumma inte bekantskapen med bruksanvisningen , även om det verkar för dig att en sådan teknik enkelt kan hanteras på egen hand. Alla nyanser och funktioner i funktionen av hörlurarna, som du kanske inte känner till, kommer säkert att täckas i manualen, så det rekommenderas att du bekantar dig med det.

Rekommenderad: